marimag 15.08.2015 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 No i git Ty chyba o wyrzymarke pytasz ? Nie słyszałam o wyrzynarce do pomidorów tudziez innych miesistych Ja poprosze o wszystkie piorunki. I te kuliste i rombowate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.08.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 taa literówka mi się zrobiła burza jedna poszła bokiem, powiało tylko mocno. a mogłoby popadać - trawnik mam jak siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.08.2015 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 A u nas nic nie wieje. Słysze tylko jakies buczenie samochodów jakby rajd był gdzies niedaleko no i już chyba tradycyjnie, przecinaki wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.08.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 a ja uwielbiam sok z pomidorów, koncentratów już narobiłam i robac mam zamair jeszcze póki słoików starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.08.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 http://www.meru.pl/sokowirowka-wolnoobrotowa-cortland-pc-150-a-botti.html Jest super. Wyciska genialnie. Cicha i nie skacze po stole. Bardzo łatwo się ją myje, ale akurat nie wiem czy można w zmywarce. Chyba tak, bo to twardy plastik, stal nierdzewna i kilka elementów silikonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.08.2015 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 6x więcej witaminy C ??????? BIORĘ !!! :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.08.2015 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Jedziemy. Gotujcie grochówkę Pewnie odezwe się wieczorem bo w tej miejscowosci jest plaża i kapielisko wiec zaplanowalismy sobie małe plazowanko i zapoznanie sie z okolicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 16.08.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 :stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot: Nie jestem wielkim fanem rynku wtórnego ale w tym domu coś jest. Mam nadzieję że ci się spodoba na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.08.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 trzymam kciuk!!! a tak przy okazji jakie masz auto? przy 4 małolatach musisz mieć duże a nas czeka zmiana na większe - w końcu bo już dawno mówiłam by kupować wielki i tak się zastanawiam jaki model brać, bo mojego wymarzonego mąż mi nie chce fundnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.08.2015 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 dwa mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.08.2015 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Hej Napisałam mega pościsko i w trakcie wysyłania zanikł net. Kuźwicy dostaje z ta instalacją !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.08.2015 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 dwa mają ale jak Mari odwozi 4 dzieci do szkoły to chyba jedzie z nimi jednym autem, bo ciężko byłoby jej prowadzić na raz dwa samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 17.08.2015 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Karolina,ja nie wątpię,że Anka potrafi:lol2: Co do dużych aut to ja mam Rodiusa,7-dmio osobowe.Jeśli chodzi o mechanikę to ok,nic się nie psuje,jakość wykończenia fatalna. Nie wiem czy to jeszcze produkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.08.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 ale jak Mari odwozi 4 dzieci do szkoły to chyba jedzie z nimi jednym autem, bo ciężko byłoby jej prowadzić na raz dwa samochody jak jechała na oglądanie z mężem to pewnie na dwa auta. Rano z tego co wiem to 2 odwozi małżon a ona kolejną 2 w innym kirunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.08.2015 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Żonka słucha ze zrozumieniem i pamięta wszystko jak słoń Karolina, polecam ci KIA CARNIVAL. Dla naszej 6 na styk ale wy moglibyście wyjąc sobie tylna kanapę i mieć jeszcze fajny bagażnik. Jexdzilam i naprawdę polecam. teraz jeździmy dwiema furami. Moim dupowozem jest opel omega z mega bagażnikiem a maz ma służbowego kombiaka forda, ale marzy mi się jedna rodzinna fura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.08.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Karolina , Skoda Duster - przyjaciele z 2 dzieci chwalą, a dodatkowo mało pali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.08.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) ... ja mam Rodiusa,7-dmio osobowe... o matko o takim to nawet nie wiedziałam ale to jakiś koreańczyk to nie przejdzie taka nieznana marka ... polecam ci KIA CARNIVAL... oooooo zapomniałam o tym, kie fajne są idę szukać czy w budżecie się znajdzie coś ciekawego edit a 3 foteliki Ci się mieszczą na tej środkowej kanapie???? ... Skoda Duster... za mała Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 17.08.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Karolina,bebechy ma z mercedesa ale faktycznie koreańczyk,tak jak kia,jedno można powiedzieć: duuży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.08.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 pitu, pitu ty nam tu pisz co u kupców-dziś poniedziałek. Podjeli decyzję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 17.08.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 A zwiedzanie?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts