marimag 21.08.2015 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Przyznam, ze ten zielony kolorek, skutecznie odstrasza, ale umiem go sobie skasować.Chodzi mi o mało eleganckie detale.Wyglada raczej jak dom romski niz włoski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.08.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Aniu,oprócz tego ostatniego to dwa pozostałe są bardzo podobne do "mojego".Dwupołaciowy dach i podcienia to jest to co najbardziej mi się spodobało:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.08.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 A ten na sprzedaż to całkiem inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2015 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Dom we włoskim stylu to temat bardzo szeroki.Sama wiesz ile tam u nich różnosci.Sa piekne kamienne i bardzo proste, inne z ozdobnikami, inne budowane współczesnie i mocno stylizowane. Podejrzewa, ze tak jak i u nas...stylizacje moga byc mniej lub bardziej udane. Mam jeszcze taki. Tu w projekcie jest kryty basen w domu ale mozna tego nie zamykac i masz piekny taras w mega podcieniu. https://www.domywstylu.pl/projekt-domu-bursztyn.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.08.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 No ,ten bursztyn faktycznie piękności,ale kolos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2015 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Sorki, musze leciec do roboty bo i piore i sprzatam i dzieciaki mam na głowie. Mąz wyjeżdża w niedzielę na tydzień wiec i przygotowac chłopa trza no i najgorsze co mogło mnie spotkac...matka jest na urlopie !!! Przez najbliższe 2 tygodnie bedę miała tu poligon Na 19.00 mam kolejnych ogladaczy i musze sie ze wszystkim wyrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2015 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Mozna sciupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.08.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Można też w "moim" wykasować łuczki;) Trzymam kciuki:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.08.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Tak oglądam tego bursztyna ale bez kumulacji nie razbierjosz,tu już nawet moje marzenia nie sięgają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2015 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Można i tak ale proporcje mi kiłowe i ten skosny daszek nad wejsciem... Wróciłam bo sobie cos przypomniałam. Jakis czas temu, Pestka wklejała linka do pracowni pewnej architektki, która projektuje domy mocno inne. Troche to takie rezydencje, troche anglia, troche włochy. Ogladałam i musze przyznac, ze bardzo ciekawe. Takie inne, ale ze smakiem i dbałoscia o szczegóły. Moze tam sprawdzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2015 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Można sie tylko wzorować, a wykonac projekt indywidualny. Dobra lece bo juz mam napiecie w dupie... Cos sie nerwuje dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.08.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Będzie dobrze:yes:Leć,leć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2015 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 :hug: Moja Ty żyrafo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.08.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 hehe, Mari napisała co mi po głowie chodziło. Ale w sumie to wziąć projekt gotowca który jako tako ma wnętrza fajne, bryłę w sumie spoko i detale robić po swojemu bo te gotowe są paskudne do porzygania, nie wiem kto je projektuje i dlaczego dają wizkę z zieloną elewacją!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.08.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Emi,w sumie też mi coś nie grało ale od czego ma się żyrafę??Teraz już wiem co .A wizualizacje robią pod gusta masowe,wystarczy przejść się i pooglądać co ludziska stawiają. Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2015 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Asiu, sprawdź maila firmowego. Wysłałam Ci zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2015 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 ...ale od czego ma się żyrafę?? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.08.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Asiu, sprawdź maila firmowego. Wysłałam Ci zapytanie Ok,obgadamy przez tel. Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2015 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Ok. Tak jak podejrzewałam. Przyszła babka z teściem. Teśc z tych głupio madrych Głaskał sciany, grzebał mi po szafach, doszukiwał sie jakiegos kataklizmu i marudził, ze windy nie ma. to juz 3 wizyta tej Pani i doskonale widziała, ze i windy nie ma i mieszkanie do odmalowania. Szkoda gadać. Tak mnie wpienił, ze marzyłam zeby otworzyc drzwi i pozegnac towarzystwo. Po spotkaniu, jade samochodem az tu nagle telefon od babki co to wczoraj ogladała i twierdziła, ze jest jak najbardziej na tak. Nie ukrywam, ze liczyłam na nią a tu dziś informuje mnie, ze jednak nie bierze. Wchodze do domu, tatuńcio sie objawił i siedzi z matka w salonie i pija jakiegos trunka. Zapytałam cóż to za okazja a ten z morda do mnie co sie go czepiam i czy nie podoba mi sie to, że siedzi. Nosz kurna! O alkohol zapytałam bo u nas nikt nie pije a ten z ryjem od razu. Cały dzień kłóciłam sie z matką bo nieludzko traktuje moje starsze córki. Broniłam ich, ochrzaniałam matkę i w końcu darłysmy sie na siebie nawzajem. To był ciężki i beznadziejny dzień. Poryczałam sie w końcu, opierdzieliłam litr lodów i najchetniej, zaszyłabym sie w jakiejś norze :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.08.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts