Emila3000 25.08.2015 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 trzecie to ściany zewnętrzne budynku no i super, z tą garderobą, spokojnie możesz tam sobie zrobić spiżarkę, na mniej używane rzeczy. no i kibelek bardzo by się przydał na dole. Chociaż my mieszkamy 9 miesięcy bez łazienki na parterze (gdzie też mamy sypialnie) i jakoś daje radę. Ale mało komfortowe to to latanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.08.2015 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 łazienkę na gorze najlepiej dać nad kuchnią. tam jest pion ten co szedł do kibelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.08.2015 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Ściany zewnetrzne to sciany nosne. Na rysunkach wszystkie sciany nosne, nie wazne czy zewnetrzne czy wewnetrzne, oznacza sie ta sama gruboscią Także pytam raz jeszcze, co to to trzecie ? Spizarka w garderobie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.08.2015 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 łazienkę na gorze najlepiej dać nad kuchnią. tam jest pion ten co szedł do kibelka. Zgoda, ale tam lekki strop i boje się wilgoci, po przeciez zabudowa z K/G no i wanny juz nie postawisz. To troche jak w kanadyjczyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.08.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Nie na rysunkach oznacza sie rzeczywistą szerokość ścian w garderobię zrobisz jedną szafę na ciuchy, drugą na słoiki i chyba nie masz innego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2015 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Oddzieliłabym spiżarnię od kotłowni. Nie wiem co tam jest kocioł jakiś, czy gaz, ale tak czy siak te urządzenia są teraz bardzo kompaktowe, więc wiele miejsca nie potrzebują. A spiżarnię kto jak kto, ale Ty musisz mieć. Między kuchnią a jadalnią trzeba by dać belkę stalową pod sufitem. Piętro jest wyjątkowo pociachane i to bez sensu. Łazienkę trzeba dać nad kuchnią i obok pralnię. Do tego będą 4 pokoje dziecinne i jeden wspólny-rodzinny zabawowo-pracujący. Schody zamknęłabym drzwiami. Wasza sypialnia na dole obok małej łazienki. Zostaje jeszcze pokój przy wiatrołapie – gabinet-pracownia dla ciebie na tę Twoją firmę Teraz już umieram. rano to narysuję Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.08.2015 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) A jakies inne propozycje, Emilko ? Pestko, ale zachowałas istniejaca klite przy kuchni a Ja chce sie jej pozbyć. Tam jest cholernie wasko i jak wstawisz jakis regalik o szerokości jednego słoika to juz nie wejdziesz Kuchni nie chce otwartej. Mam pewien pomysł. Nazwijmy go przeswitem. Kolejny edit ... Ten schowek to tez na kij od szczotki Wąsko i to bardzo ale za to długo. Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.08.2015 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 a nie chciałabyś mieć kominka w kuchni??? wtedy kuchnia ciach na poł - bedzie łazienka i spiżarka, w dobudówce musiałabyś pokombinować z tymi schodami, bo tam musiałabybyć jadalnia i salon pomyśle jutro, bo dzisiaj jakoś słabo mi idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2015 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Rysowałam, zanim doszedł ten opisowy post. Pokombinuję jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.08.2015 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Pomysł wcale nie głupi ale JAK TO JUŻ PISAŁAM !!!, chce miec kontakt z frontem domu. Ja tez sie położę. Męża nie ma od niedzieli i miejsca w łózku znaleźć sobie nie mogę. Śpię na jego połówce, przytulam jego poduszki, budze się co chwila...Ewidentnie szukam gościa. Mam syndrom porzuconego psa. Dobrze, ze nie papugi bo bym sobie pióra powyrywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.08.2015 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 To nie na już, ale pomyślcie dziewczynki, ok ? Rysuje od weekendu. Powstało kilka wersji ale jedna lepsza od drugiej Idziemy spać ! Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.08.2015 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 nad kominkiem sobie tv powiesisz, do niego monitoring na front domu podczepisz i wsio... jak się tak bardzo upierasz przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.08.2015 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 syndrom pustego łożka też niedawno przechodziłam. mąż w te upały a jednocześnie na czas rozpierdzielniku w Julki pokoju, przeniósł się z Julką do namiotu pierwszy dzień to był koszmar - oka nie zmrużyłam, drugiego trochę lepiej. a później ciężko było mi się przyzwyczaić jak już wrócił ze spaniem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja rozumiem, że kombinujesz, żeby siebie do tego domu przekonać Po ćwierćwieczu u nas już, a ja fatalnie śpię bez mojej połówki. Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2015 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Ciesze sie, ze mnie rozumiecie U nas Pestko to już 28 lat razem i nadal lubie spac z gadem pod warunkiem ze mnie nie gania po nocach i nie układa sobie jak wałeczka. Moze nie próbuje sie przekonac do domu tylko skalkulowac zakres robót, ich cene i mozliwości domu. Przespałyscie się z problemem ? Macie jakies pomysły ? A może ktoś z tych ponad 2 tysiecy co to od wczoraj tu zajrzało, ma jakies propozycje ? Śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.08.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 a taki pomysł? kuchnia siup do tego pokoju koło wiatrołapu. z poprzedniej kuchni zrobić porządny kibelek, szatnie, i może spiżarkę jak będzie blisko do nowej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.08.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 chociaż nadal podoba mi się pomysł z kuchnią z kominkiem. Masz tam już komin, może wstawić sobie prawdziwy piec chlebowy, taki co sie w nim pali drzewem. Jesuuuu moje marzenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.08.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 a tak BTW - w ogóle coś będzie widać na froncie domu z tego potencjalnego okna w kuchni?? Chyba tam jest busz kompletny???? do furtki zamontujesz domofon video i styknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2015 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Emilko, o piecu chlebowym kiedys marzyłam ale to raczej w starym domu z klimatem, gdzie jeszcze w piwnicznych lochach czy katakumbach, dogorywa jakis Helmut von cos tam... Z kuchni, po jej połączeniu ze spizarnią mam widok na wszystko co od frontu, a jednoczesnie tez na przestrzał domu bo przejscie z kuchni do salonu I i salonu II jest szerokie i widać wszystko co sie dzieje po drodze na kursie kuchnia-taras. Narysuje mapke sytuacyjną to moze lepiej skumasz. Nie wiem czy uda mi sie wkleić bo wczoraj był cyrk. Rysuje i próbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.08.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 ale to okienko na froncie to jakaś mała pipka jest - ono chociaż jest na normalnej wysokości czy jakoś wyżej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts