rere79 11.03.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 http://smiechotynki.pl/wp-content/uploads/2012/11/zdjecie-112.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 11.03.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.03.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 http://smiechotynki.pl/wp-content/uploads/2013/02/Nasze-Miejsce-w-Uni-Europejskiej.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aniu, cieszę się, że podjęłaś w końcu męską decyzję. Zawsze to jakiś krok do przodu. Rodzice się na pewno ucieszą ze wspólnego gospodarstwa, a jeszcze bardziej, gdy zostaną na nim znowu tylko we dwoje. Mam nadzieję, że Twój tata w końcu zobaczy, jak bardzo jesteście zdeterminowani. Trzymaj się, Florence Nightingale Link do bloga też bym chętnie dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Hej Narendilko. No podjęłam , tylko nie sadziłam, że ona lezy w mojej gestii. Wnerwia mnie to, ze już tylko mi zalezy na rozwiązaniu tego problemu. Reszta dowodzących ma to glęboko w doopie. Działam i zobaczymy a link do bloga wyślę...tak ładnie i nieśmiało prosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Rodzice się na pewno ucieszą ze wspólnego gospodarstwa No !!! Ucieszą się jak jasna cholera ! Zajadów dostana z tej dzikiej radości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Widzę, że kuleżanki sie pospały więc i Ja uciekam do łóża. Mąż woła. Może mi plecy wymasuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.03.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 o ja cie !!!!!! mariiiiiii !!!!!! jest decyzja !!!! 3mam kciuki ! ..coś mi się wydaje, że jej "katalizatorem" okazała się stara, poczciwa grypa życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia i w miarę bezbolesnej rewolucji a ja to co???? gdzie mój link do bloga, się pytam ?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.03.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 o ja cie !!!!!! mariiiiiii !!!!!! jest decyzja !!!! 3mam kciuki ! ..coś mi się wydaje, że jej "katalizatorem" okazała się stara, poczciwa grypa życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia i w miarę bezbolesnej rewolucji a ja to co???? gdzie mój link do bloga, się pytam ?!?!?! Wiesz doskonale, że decyzja zapadła juz dawno temu, ale nikt nie potrafił jej podjąć. Narzuciałam się i narzucac będę dopóki czegos nie zrobimy. Goni mnie termin rozpoczęcia roku szkolnego. Przeciez muszę gdzieś ulokowac dzieci czyli już wcześniej wiedzieć, gdzie docelowo będziemy mieszkać. Zaraz podeśle linka. Aniu zaskakujesz mnie , oczywiście tak pozytywnie Może to jest właśnie sposób na Twoją rodzinę , aby pokazać ,, kto tu naprawdę rządzi;) Głupio mi, że to chyba Ja ! Gołodupiec ale tak zdesperowany, że ma głęboko w d, jak to wygląda i z jakiej pozycji w tych negocjacjach startuje. A co do bloga to niedawno pisałaś że masz w planach i już jest (szok) Prowadzisz mały szpital , zajmujesz się stołówką .. jednym słowem ogarniasz wszystko Aniu jesteś moją bohaterką Anetko, nie przesadzajmy....Ogarniam bo muszę. Praca fizyczna przy tym całym towarzystwie to dla mnie pikuś. Najbardziej dobijaja mnie ciągłe płacze, krzyki, bicie sie, draznienie, wyzwiska i rzucanie przedmiotami. Mam w domu dwóch dr. Jekylów i Hydów. PS.Poproszę o linka z blogiem Zaraz poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 12.03.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 No dobra Wyślę wam na priv i uprzedzam TO WERSJA ROBOCZA !!! Co o tym myslicie ? Nie wiele tego ale juz początek mam.... Ja też chcę ja też!!!! Przecież ja wierny czytelnik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.03.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Cześć Pelasia.... Link do bloga już wysłany Do arici i ateny też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 12.03.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Pelasia dziękuje:-) a wiesz, że moja koleżanka z dzieciństwa każdego psa jakiego miała nawet bez względu na płeć nazywała Pelasia...jakaś schiza chyba. na blogu masz cudne zdjęcie! naprawdę w stronę słońca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.03.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Troszkę się zastanawiałam nad ogólna formą i przekazem. Ma być fajnie ale bez zbędnej histerii...taka domowa atmosfera dla wszystkich "uszczęśliwionych" przez los. W sumie to powazny temat....nie chcę jednak, żeby był encyklopedią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 12.03.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Na pewno będzie fajnie. Przyciągasz swoim pisaniem ludzi jestem pewna, że blog wypali!!! Masz to "coś", umiesz pisać. Jak zrobisz karierę będę się chwaliła, że od początku wiernie Cię czytam!!!! Jeszcze o autograf poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.03.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Na wstępie mojego listu........:) powiem, że się upłakałam z waszych nocnych rozmów, a już najlepszy był Stefan każdego ranka........i jego orzeźwiający podmuch wiatru:):) Kurde....ja też chce linka Aniu...... Mam nadzieję, że z dzieciaczkami chociaż ciut lepiej???!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.03.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Na pewno będzie fajnie. Przyciągasz swoim pisaniem ludzi jestem pewna, że blog wypali!!! Masz to "coś", umiesz pisać. Jak zrobisz karierę będę się chwaliła, że od początku wiernie Cię czytam!!!! Jeszcze o autograf poproszę Bożesz Ty mój !!!! Juz autografy ? Powiem więcej ! Będziesz się paliła ze wstydu......Ze wstydu, że nie chciałas do tej znanej pisarki zadzwonić !!! A teraz ona wyższe sfery, high life, limuzyny, paparazzi i o Pelaśce zapomniała ! Radzę szybko sie poprawić ! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.03.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Na wstępie mojego listu........:) powiem, że się upłakałam z waszych nocnych rozmów, a już najlepszy był Stefan każdego ranka........i jego orzeźwiający podmuch wiatru:):) Kurde....ja też chce linka Aniu...... Mam nadzieję, że z dzieciaczkami chociaż ciut lepiej???!!!! Jak tam zdrowie Beatko ? Cieszę sie, że chociaż tu się posmiałaś Link już wysyłam. Dzieciaczki ? Kuźwa zabiję gnoje !!!! Wykończą mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.03.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Dzień doberek! U lala, trafiłam na salony??? Mari, nie zapomnij o mnie jak będziesz rozdawać te autografy! Ja dzisiaj biorę się za porządki wiosenne. Trzeba zasłony wyprać, okna przetrzeć. Na razie mi się chce, ciekawe jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.03.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Aniu...coraz lepiej! Nie mogę sobie pozwolić na marudzenie, bo zaraz mąż i dzieciaki stawiają mnie do pionu! Kurde!!!!!....mam bat nad sobą wiecznie....jak chcę sobie pobeczeć to tak, żeby nikt nie widział i nie słyszał! A wystarczy, że wejdę tutaj i od razu lepiej. Nie zabijaj!!!! Spakuj , zapakuj i wyślij do mnie.....chociaż na trochę, dam sobie radę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.03.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 nic nie mam jak ogarniesz temat dzieci poproszę o repetę z linkiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts