Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Nie marnowałabym tej jedynej długiej sciany na ławeczkę która jest ni go w oko ni w ...

Szkoda miejsca.

Ja wiem, ze cudnie to wyglada ale taki ekskluzywny mebelek mozesz dac do wiatrołapu własnie jako dekorację a w garderobie czyli magazynie rzeczy chwilowo zbednych nawal szaf ile wlezie.

Masz wtedy porzadek w domu :)

Ja bym tak zrobiła.

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie zaznaczyłas w która strone otwieraja sie drzwi...

Taka pierwsza luźna propozycja

garderoba Emi propozycja.jpg

I juz tłumaczę...

Po prawej stronie szafa.

Ze wzgledu na włacznik, dół szafy otwarty a góra zabudowana czyli zamknieta.

Włącznik trzeba by wymontować ze ściany i wpuscic go w scianke szafy tak, ze po wejsciu masz go pod reką.

Rozumiesz ?

Pufa wiadomo...

Żółte to dywanik :)

Na końcu, komoda z butla wewnatrz.

Blat zrównac z wysokościa butli. Nad tym lustro.

Komoda moze słuzyc jako magazynek rękawiczek, szalików i innych drobiazgów.

Mari mail poszedł.

Jak mówi nasza sąsiadka „dom czeka na Ciebie”. Uda się tylko przyciśniej nienormalną babę. Niech się zacznie bać, że sprzedasz komuś innemu.

Byliśmy dziś w IKEA drugi raz :( Laxarby białe wycofali i to co jest na wyprzedaży w Jankach to koniec :( :(

Zrób w wiatrolapie 'kinową' ławeczke ;) czyli taka zamykana jak NIK nie siedzi. Też do magazynu dałabym jak najwięcej szaf. Jak zrobisz siedzisko to na nie będą rzucać (znam twój ból, mąż ma brzydki zwyczaj zdejmowania butów i skarpet jednocześnie, łazienkę z koszem na bieliznę ma dokładnie w miejscu gdzie buty zdejmuje ale od tych kilku lat ani jedną para nie tam nie trafiła - już nawet nie próbuje prosić, po prostu podczas prania wyciągam sterty skarpet spomiędzy butów ;) )

Marimag. Mam nadzieję że się nie obrazisz ale naprawdę się gubię ;) (taka blondynka zemnie). Kupiłaś już ten domek czy jeszcze nie?

dach jest ale tez jest okno na prost tej Twojej szafy :p

muszę tą szafę z butlą jakoś zaprojektować, żeby była jak najbardziej pojemna - musi pomieścić wszystkie kurtki (chociaż je mogę ostatecznie wynieść na góre do garderoby kiedy są nieuzywane) i musi pomiecić wszysktie buty - i te muszą być koniecznie tutaj, bo z ciuchami na gorze nie chciałabym ich trzymać.