marimag 13.09.2015 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Nie marnowałabym tej jedynej długiej sciany na ławeczkę która jest ni go w oko ni w ... Szkoda miejsca. Ja wiem, ze cudnie to wyglada ale taki ekskluzywny mebelek mozesz dac do wiatrołapu własnie jako dekorację a w garderobie czyli magazynie rzeczy chwilowo zbednych nawal szaf ile wlezie. Masz wtedy porzadek w domu Ja bym tak zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2015 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Narysuję Ci coś.. Chwilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 w wiatrołapie była ławeczka - non stop była na niej sterta ciuchów, a obok masa porozrzucanych butów. musi być to ukryte, bo nie che syfu non stop mieć. Julka i mąż są nierefolmowalni, nie schowają ubran od razu do szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 wyobraź sobie, że mi się butla nie zmieściła do kuchni Nie mam w kuchni ani jednej szafki, wszedzie szuflady. tzn jest jedna w kredensie, i jedna koło zlewu, gdzie muszę zrobić szuflady wewnętrzne bo mnie wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2015 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Nie zaznaczyłas w która strone otwieraja sie drzwi... Taka pierwsza luźna propozycja I juz tłumaczę... Po prawej stronie szafa. Ze wzgledu na włacznik, dół szafy otwarty a góra zabudowana czyli zamknieta. Włącznik trzeba by wymontować ze ściany i wpuscic go w scianke szafy tak, ze po wejsciu masz go pod reką. Rozumiesz ? Pufa wiadomo... Żółte to dywanik Na końcu, komoda z butla wewnatrz. Blat zrównac z wysokościa butli. Nad tym lustro. Komoda moze słuzyc jako magazynek rękawiczek, szalików i innych drobiazgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Mari mail poszedł. Jak mówi nasza sąsiadka „dom czeka na Ciebie”. Uda się tylko przyciśniej nienormalną babę. Niech się zacznie bać, że sprzedasz komuś innemu. Byliśmy dziś w IKEA drugi raz Laxarby białe wycofali i to co jest na wyprzedaży w Jankach to koniec :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 na szafe za ciasno - 50 cm do drzwi. puchowe kurtki sie nie zmieszczą pokaże co mi chodziło po głowie szafki górne szerokości 60cm, planer ikea oczywiście takich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Pestka to w ikei tylko fronty z płyty paździochowej zostały???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Ma, szukaj w Metod kuchennych. Kuchenne pasują z szafami dziś oblukałam, bo musiałam zawiasy posprawdzać. Mają cholerka 4 rodzaje zawiasów do frontów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 13.09.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Zrób w wiatrolapie 'kinową' ławeczke czyli taka zamykana jak NIK nie siedzi. Też do magazynu dałabym jak najwięcej szaf. Jak zrobisz siedzisko to na nie będą rzucać (znam twój ból, mąż ma brzydki zwyczaj zdejmowania butów i skarpet jednocześnie, łazienkę z koszem na bieliznę ma dokładnie w miejscu gdzie buty zdejmuje ale od tych kilku lat ani jedną para nie tam nie trafiła - już nawet nie próbuje prosić, po prostu podczas prania wyciągam sterty skarpet spomiędzy butów ) Marimag. Mam nadzieję że się nie obrazisz ale naprawdę się gubię (taka blondynka zemnie). Kupiłaś już ten domek czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2015 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Emi, wydaje mi sie, ze standardowa głebokośc szafy to 50 cm. Zobacz jaka sliczniutka szafe Ci wysmazyłam. O czyms takim myslałam Hej Pestko A moze w mojej IKEA jest lepiej ? Byłas na Targówku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 mają ale takie niskie nad lodówki, a u mnie szafka wychodzi ok, 80-100 cm wysokości , Ale i tak mąż zarządził robienie garderoby u stolarza, więc tylko fronty mu dostarcze - i to te z płyty paździochowej raczej, bo drewna do takiego pomieszczenia nie będę pakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Aniko, jeszcze nie i nie zapowiada się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 (edytowane) Mari zmierzłam moją szafę obecną ma 53 cm - i jest w niej bardzo ciasno, drzwiczki się nie zamykają. szafa musi być zamknięta. Nie toleruję otwartych szaf - kurzy sie i ciuchy płowieją od słońca. Edytowane 13 Września 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2015 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 To dachu w tej garderobie ci nie zrobili ? Nie cuduj. Mało miejsca, skrzynek nasrane jakby rozdzielnia dla gminy u ciebie była.. Kombinujemy wiec prosze o troszku kompromisu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2015 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Skoro ci ciasno to moze szafę gdzie sie wiesze frontem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 dach jest ale tez jest okno na prost tej Twojej szafy muszę tą szafę z butlą jakoś zaprojektować, żeby była jak najbardziej pojemna - musi pomieścić wszystkie kurtki (chociaż je mogę ostatecznie wynieść na góre do garderoby kiedy są nieuzywane) i musi pomiecić wszysktie buty - i te muszą być koniecznie tutaj, bo z ciuchami na gorze nie chciałabym ich trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 szafa wieszana frontem jest jeszcze ciaśniejsza - jedna kurtka puchowa wejdzie do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 podzwonię jeszcze jutro do innych IKEI. Powiedziano mi, żeto odgórne zarządzenie i że było małe zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Czyli rozumiem, ze wszystkie moje propozycje sa głupie ? No szkoda... Moze dziewczyny cos wymysla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts