marimag 13.09.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Podzwoń.Czytałas mojego wczorajszego maila ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 posiedzę kolejne 2 miesiące i może coś wymyśle. Niedługo będe rozpakowywać kartony (mam już prawie skończoną garderobe na górze) więc zobacze ile tego wszystkiego idzie do dolnej garderoby i ile miejsca potrzebuję dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Nie są głupie, tylko mam inne potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 spiżarkę też z poł roku meczyłam, ale jest już prawie dopracowana i wygląda jak ta hamerykańska. Tam dla też mam 2 skrzynki i to duże , kawałek komina i też ogólnie kupa w garderobie na gorze mam 2 rozdzielnie podłogówki, skrzynkę elektryczną, plataninę kabli - rozdzielnie satelity i neta i na deser skosy Nie mam łatwo z tymi pomieszczeniami gospodarczymi, ale za to nie mam tych wszystkich pięknych skrzynek i rozdzielni na salonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Nie są głupie, tylko mam inne potrzeby Wiem. Ty sama wiesz najlepiej czego ci potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 na razie odpuszczę temat szatni. chodzą mi po głowie, pewne pomysły, ale muszę to przemyśleć a wykazać, może będziesz się mogła w mojej pracowni bo nie mam na nią na razie chyba pomysłu. A też jest dość ciekawa - bo ma masę skosów, i to nie tylko tych dachowych, ma drzwi balkonowe, słup i wyprowadzenie wody pod zlew muszę ją wymierzyć dokładnie kiedyś i zarobić na jej umeblowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2015 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 W pracowni to Ja nawet bym sie nie podjeła. Tam to dopiero musisz mieć swoje potrzeby. Ja nawet nie marze o kącie dla siebie choc nie ukrywam, ze fajnie by było miec gdzie maszyne postawić i rozłozyc sie z materiałami. No nic. Ide spać bo rano wstajemy. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 a ja jednak rysuję zobaczę co z tego wyjdzie, sama jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.09.2015 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 do 4 nie mogłam zasnąć mam kilka przemyśleń, choć w tej chwili ich nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2015 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Moze geriawit przyjmiesz ? Ja dzis w garach od rana.Wpadłam tylko zerknąc co i jak. Biondziu, wróciłas już ?Odezwij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 14.09.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Wróciłam,sorki nie mogłam odebrać,zadzwonię jak złapię oddech,fotki obejrzałam,niech już kupią to mieszkanie wreszcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2015 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 To powiedz im bo szlag mnie trafia !!! A tak w ogóle to witaj w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2015 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Nie odpowiadacie mi na zadane pytania Pokażę Wam coś. Moze obrazki przemówią Brama z Leroy Merlin za 7590 zł. http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/696/1594696/product/brama-przesuwna-leon-alfen,main.jpg Brama wjazdowa za 4100 zł. http://cdn24.pb.smcloud.net/t/files/f2/23/e4/df549d0b94/brama-przesuwna-konsport-ps-004-sztachety-poziome-aluzinc.jpg Fajne ? Ujdą ? Cenowo spora różnica Czy 4100 to dobra cena za bramę ? Moze ktoś mi odpowiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Metal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.09.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 hmmm w sumie fajne na cenach się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2015 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Pierwsza to aluminium.Druga alucynk czy jakos tak. Jak oceniacie design ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Całkiem niezłe. LMowa ma lepsze proporcje. Generalnie ja wolę drewniane, tak bardziej wiejsko-angielsko O cenie się nie wypowiem, bo dla mnie obie mają zbyt wysoką w porównaniu z drewnianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.09.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Mari drewnianą już by miała gratis z domem też uważam, że z LM ładniejsza, szersze listewki lepiej wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.09.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 tylko 7 tyś za sama bramę... a gdzie ogrodzenie??????? nawet nie liczę ile by to kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2015 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Pisałam juz emilko, ze zaczynam troszke liczyć to co trzeba zrobić. Ty nie bądź taka cwana ! Jesli kupimy ten dom to Ci te drewniana brame oddam w prezencie. Nawet czerwona kukardę przewiążę Pestko, tak Was dopytuję bo chciałabym wiedzieć czy to duzo, srednio, sensownie. Czy taka sama brama robiona u Mietka na zamówienie wyjdzie równie drogo czy może taniej...a moze drozej bo potraktuje to jako arcy/rękodzieło ? Rozumiem, ze nie macie zielonego pojęcia. No szkoda. Drewniane ogrodzenia widze raczej na wsi i to tez nie zawsze. Wszystko zalezy od anturażu Poza tym, drewno jest wymagajace i mało trwałe. Emilko, zabrałam sie za liczenie ogrodzenia juz dawno bo przeraża mnie jedna strona działki. ta z ksiurami, która wchodza sobie złodzieje. Tam MUSI ! powstac mur. sprawdziłam na geoportalu długośc boków działki, sprawdziłam wymiary bloczków silikatowych i nawet nie wychodzi najdrozej. Patrząc na cenę przeseł z tych kompletów które pokazałam wyżej, zapłaciłabym majatek. Na mur, wychodzi mi 1800 sztuk bloczka 25 czyli coś około 6 tysiecy zł. Wezme kilku ukraińców, dam papu, spanko i dniówke i zrobią murek jak ta lala. Znam kilku i wiem, ze stawiaja domy takze taki murek to dla nich robótka która zrobia nawet po litrze samogonu. No nic... Obiad ulepiłam, palce pociełam, spłakałam się jak gupia i z oczami jak angora lece po dzieciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts