marimag 30.09.2015 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 To według mnie tez by pasowało. Przez lekka konstrukcję na przytłoczy optycznie. http://www.hdfurniture.pl/komody-szafki-regaly/konsola-juliette-730-pln/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2015 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Pusia o miłośc nie dopytuje bo związki partnerskie to dla mnie no problem, ale bardziej mnie zaintrygował ten zakrecony powód ujawnienia. O łosiu wiem I co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2015 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Biondziu, od biedy i to bym widziała. http://www.unodekor.pl/pl/p/Konsola-drewniana,-loft/272 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.09.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Pusia o miłośc nie dopytuje bo związki partnerskie to dla mnie no problem, ale bardziej mnie zaintrygował ten zakrecony powód ujawnienia. O łosiu wiem I co dalej ? No Emilka - zakręcona kociara Czytałam se cichcem jak te maluchy odkarmia i rozumiesz, wzięło mnie Poza tym, jeśli chodzi o wymóg żółtych papierów, to ja w zeszłym roku chyba, próbowałam przeczytać cały ten wątek ale oczywiście odpadłam i tak z doskoku podczytywałam od czasu do czasu aż łoś i koty mnie złamały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2015 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 próbowałam przeczytać cały ten wątek :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: A czemuż to czemuż, targnęłas sie na swoje zdrowie psychiczne, tudzież życie ???? ORDER Z ZIEMNIAKA JEJ !!! A co to by było gdybym fociszcze świstaka jakiego tu dała ? Też bys pęcła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2015 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Biondziu, a to ? http://www.schody-mruczek.pl/realizacje/konsola-drewniana-z-szufladami Widac, że bardzo starannie wykonane. Usunełabym jedynie jedna z półek. Za duzo dobrego no i kurz, kurz, kurz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.09.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: A czemuż to czemuż, targnęłas sie na swoje zdrowie psychiczne, tudzież życie ???? ORDER Z ZIEMNIAKA JEJ !!! A co to by było gdybym fociszcze świstaka jakiego tu dała ? Też bys pęcła ? Rozumiem, że spełniłam wszystkie kryteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2015 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 To tez u ciebie widzę. Cos lekkiego, ładnie wtapiajacego sie a nie nogi, nogi i nogi.Tu co prawda umywalka a jak by tak szafeczka taka machnąć po długosci i nad tym lustro ? http://s2.domideco.pl/2/23/2344252fea118ca3fd457c1ea4a62909_800.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2015 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Spełniasz coraz bardziej. Jak tak dalej pójdzie, okaże się, ze bijesz na głowę samo kierownictwo oraz zarzad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.09.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 ja tylko z pół wątku przeczytałam i kawałek początku, ale wymiękłam fajne te metalowo-drewniane konsolki. może gdzieś u siebie znajdę miejsce na takie cudo. myślę jak samemu takie cuś zrobić. mam fajnego ślusarza, co prawda ogrodzenie robił mi prawie rok ale ma talent facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2015 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Widać, talent w nim dojrzewa...powoli Bo wy szurniete jestescie i tyle ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.09.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Spełniasz coraz bardziej. Jak tak dalej pójdzie, okaże się, ze bijesz na głowę samo kierownictwo oraz zarzad A gdzież bym śmiała Bo wy szurniete jestescie i tyle ! Przyganiał kocioł ... Krótko mówiąc : dobrze trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.09.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Aniu,zapomniałam,że na tej ścianie stoi głośnik,poza tym przydałyby mi się półki na obrusy i takie tam bo zajmują mi miejsce w szafie w sypialni. Koniec końców chyba machnę sobie sama ten mebel z dębu,coby było szybciej to oczywiście do wykończenia użyję oleowosku. Za inspiracje dziękuję :hug::hug jesteś kochana. Takie coś na szybko zrobione: : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.09.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 (edytowane) dobrze zrozumiałaś, myszki wypuszczam do lasu, nie miałabym sumienia bezsensownie zabić myszki tylko dlatego, że jest myszką zwłaszcza, że to śmieszne zwierzątka, niektóre bardzo przyjazne. Zanim nie odkryłam żywołapek mieszkały sobie razem z nami Jasne,że śmieszne,nie to co łoś. Edytowane 30 Września 2015 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.09.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Inspirowane tym:http://ludwikstyl.com/thmb/725x400x3/map/54f56f60440batmm0133.jpg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2015 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Do czego to doszło, ze mój watek jest uważany za azyl dla wszystkich szurnietych, wykolejonych, miłosników kotów i łosi itp. Jednakże, cieszy mnie ogromne, ze dobrze sie tu czujecie i jest wesoło. Zupełnie jak na oddziale zamkniętym wiadomo jakiego szpitala Biondziu, to Twój projekt ? Własnie przegadałam ponad godzinę z kupcem.(tym o którym Wam pisałam). Facet trzyma reke na pulsie i nadal podtrzymuje chęć zakupu. Uprzedziłam go, że mam w piatek innych chetnych. Nie ukrywał nerwacji i prosił, żebym mu tego nie robiła bo juz sie nastawił. Posmialismy się, pożartowalismy. Lubie takich ludzi. Dowcipny, bystry, konkretny, cudnie uszczypliwy no i tak fajnie nam się gadało, ze wyszarpnełam od niego jeszcze dychę Niniejszym informuje, że mam kupca za cąłkiem niezłe pieniadze i czekam na podpisanie umowy. Zobaczymy co wykluje sie w piatek no i nowi chętni sie objawili. Spadam do wanny bo krucho z czasem. Zaraz ruszam w trasę po dzieciaki. Do wieczora o ile znowu nie przygwoździ mnie jakas klasówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.09.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2015 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 A czemu takim małym druczkiem ? Lupe musiałam wygrzebać ! Jesli pozwolisz, mam małe sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.09.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Boja to cichutko powiedziałam;) Sugestie!!:popcorn::popcorn:na to czekam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2015 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Nadaj lekkości temu meblowi.Zmień nóżki.Zrezygnuj z usłojenia.Zrób przesuwane dwuczęsciowe drzwiczki, tak aby zasłaniały głosnik.Zrób wewnatrz półke na głosnik, zeby nie było go widacod dołu po zasunięciu drzwi. Narozrabiałam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts