bionda 30.09.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Co to znaczy bez usłojenia?? Głośnik musi stać na podłodze bo inaczej wchodzi w wibracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.09.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 odezwę się później bo już muszę lecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2015 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Czyzbym słyszała słowa audiofila ?Zapytam męża czy sa jakies maty przeciw wibracyjne.Jesli takowych nie ma, mozna by w plecach mebla wyciąć otwór na haki na których wewnatrz by ten głosnik wisiał.Kumasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2015 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ja tez MOZE WRESZCIE TRAFIE DO WANNY, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.09.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 z ukryciem głośnika w szafce super pomysł. Po co ma go widać cały czas, tylko kurz będzie zbierać są chowane telewizory, więc tym bardziej może być chowany głośnik Do czego to doszło, ze mój watek jest uważany za azyl dla wszystkich szurnietych, wykolejonych, miłosników kotów i łosi itp. Jednakże, cieszy mnie ogromne, ze dobrze sie tu czujecie i jest wesoło. Zupełnie jak na oddziale zamkniętym wiadomo jakiego szpitala swój do swego ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.09.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ale u mnie gdy tylko jesteśmy w domu to cały czas przez nie coś leci,nienawidę ciszy w domu ,chyba jak umrę to każę sobie w trumnie też mały kołchoźnik wmontować,żeby chociaż radio było...no i antena na krzyżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.09.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ale u mnie gdy tylko jesteśmy w domu to cały czas przez nie coś leci,nienawidę ciszy w domu , Mam tak samo. Non stop coś sobie plumka, a czasami bardzo głośno też lubię. Chociaż w trumnie to już mi raczej ścieka co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.09.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 u mnie też coś plumka ale do trumny każe se włożyć chociaż szydełko czy coś, żebym z nudów nie umarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 30.09.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ja do trumny sobie zażyczyłam dobrą książkę (byle nie pismo święte) i muchozol - nie cierpię robaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2015 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Jezu zaspałam ! Powinnam juz odbierac dzieciaki a goła siedzę. O czym wy tu gadacie ? Czarny humor na tapecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.09.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 goła siedzę. jesoooooooo nie zapomnij się ubrać przed wyjściem. Czy powinnam zadać pytanie co robisz goła w środku dnia, czy lepiej spuścić zasłon milczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.09.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Pusia daruj żelazna logika mojego stolarza: czym zaszpachlować bielone drewno? odp. białą szpachlą. Pobieli sie białym woskiem i nie będzie śladu widać :wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.09.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 (edytowane) Emi, to za stolarza :hug::hug::hug:a to za kicie. Wiem, bo sama ciężko przeżyłam tę moją piątkę. Mari, Twój łoś przebił mojego Pamiętasz co opowiadałam o wyganianiu z ogrodu? Całe szczęście, że trafiłam na klępę idiotkę. Potem też oklapłam kompletnie. A u mnie święto dachowe Dekarze skończyli, deszcz sprawdził robotę kilka razy w tym dwa całonocnie i... NIE MA wodospadów w domu. Dawno nic mnie tak nie ucieszyło. Pani Monika dziś zatelefonowała z pytaniem czy wszystko w porządku i czy wobec tego może mi przysłać fakturkę. Edytowane 30 Września 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.09.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Super , że w końcu dach skończony. Tyle z nim przejść mieliście. a jak o zwierzakach mowa to opowiem jeszcze jedna historie z dzisiejszego rana. Mamy swoje kuropatwy, mieszkają sobie w kukurydzy na polu na przeciwko naszego domu. Śmieszne takie, mama i 5 kurczaków. Do sąsiada chodzą podskubywać ziarenka które daje kurom. Już sie ludzi prawie nie boją. No wiec mąż jedzie do domu. na drodze przy domu sąsiada stoi jakiś jebaniec z wiatrówką i strzela do tych kurczaczków, ktore skubią sobie ziarenka przy płocie :mad: mąż się zatrzymuje, wychodzi też sąsiad. Pytają sie co wyprawia, a ten odpowiada, że na rosół chciał :wtf: Na szczęście chuj żadnego nie upolował. Przepędzili go, postraszyli, że są pod ochroną. ( w sumie jak sprawdziłam to na przełomie września i października można polować) ale niech sie ciągnie debil i kure se na bazarze kupi a nie nasze ptaszki zabija. w ogóle słabo mi się robi jak pomyśle o tych wszystkich bezmózgach z wiatrówkami, którzy dla zabawy strzelają do zwierzaków. Poprzednia nasza kicia miała 2 takie kulki, Weterynarz przy okazji sterylizacji jej wyciągnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 30.09.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Mam tak samo. Non stop coś sobie plumka, a czasami bardzo głośno też lubię. Chociaż w trumnie to już mi raczej ścieka co będzie I nas pierwszy sprzęt w domu to wieża z głośnikami kabel ciagnelismy do domu nie z myślą o świetle tylko o muzyce właśnie Emi A to w ogóle legalne strzelać ludziom koło domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.09.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 opisałam się z telefonu i se coś kliknęłam i znikło.Wiec wyczłapałam z łózka do kompa i pisze znowu. Ja na wojennej ścieżce z księdzem od religii, postawił młodemu 1, że nie był w kościele w niedzielę. Wiec się wnerwiłam i napisałam mu wiadomość w ćwiczeniówce. Dzis mi odpisał i powiedział, ze jak junior nie będzie na różańcu codziennie to nie zda do 6 klasy. Ja OSOBA ZAWSZE BRONIĄCA KSIĘZY, CHODZĄCA DO SPOWIEDZI, Z SYNEM, KTORY SŁUŻYŁ DO MSZY, MAM TAKIE NERWY, ZE WYPISZĘ MLODEGO Z RELIGII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.10.2015 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 A u mnie święto dachowe Pesteczko gratuluję Podejrzałam Twój domek w dziale ogrodowym - śliczności, że też nie posiadasz własnego tematu a ten odpowiada, że na rosół chciał :wtf: Jak znam mojego mężunia to z faceta by zrobił rosół. Ja OSOBA ZAWSZE BRONIĄCA KSIĘZY, CHODZĄCA DO SPOWIEDZI, Z SYNEM, KTORY SŁUŻYŁ DO MSZY, MAM TAKIE NERWY, ZE WYPISZĘ MLODEGO Z RELIGII. Na temat "czarnej zarazy" to niech ja się lepiej nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 01.10.2015 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 mari gratuluję! pięknie jest i kupiec i kupa kasy Pestko przeczytałam święto duchowe cieszę się niezmiernie, rozumiem Twoją radość jestem prawie na tym samym etapie, brakuję mi trójnika i parę dachówek okapowych, więc nadal u mnie nieskończone ... Emi kiedy koci domek będziesz miała skończony ? ogrodzenia fotki chętnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.10.2015 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Pusia, goła bo z wanny wylazłam. Zaspałam o 15.00 bo mam okropny zwyczaj, zasypiania w wannie Pestko, gratuluje dachu. Poprosimy zdjęcia Emilko, Ja stosunek do polowań i mysliwych mam taki, że WSADZIŁABYM IM WSZYSTKIM TE ICH DUBELTÓWKI W DUPĘ I POCIAGNEŁA ZA SPUST. Jest to okreslane jako sport Jaki to kuźwa sport i jakiej wymaga tężyzny, że ładujesz się z termosem i kanapkami na ambone i z góry walisz do biednych zwierzaków. To nie średniowiecze, ze nie mamy co jeść i jedynie upolowanie sarny w pańskim lesie, gwarantuje przezycie dziatków. Żarcia po kokardkę, wybór przeogromny do tego stopnia, ze przeżrec się nie da a ci jeszcze dla zabawy zabijaja to co jest już na wymarciu. KAKTUSY JEDNE !!! Żonko, wiesz, ze Ja mam stosunek raczej HEJTERSKI i to własnie przez takie akcje. Co innego oczywiście stosunek do kleru i kościoła jako instytucji/mafii a co innego do religii czy wiary. U mnie akurat wszystkie stosunki sa pt: Nie, dziękuję. Nie dawaj sie debilowi. Wielu ludzi traktuje ich jak świetych i nawet słowa złego nie dadza na nich powiedzieć. Nawet w sytuacji gdy taki batman wydyma pół parafii lub wyspy. Pogrzeb z honorami, modły i płaczki a zwykły człowiek, który by to zrobił dostaje dozywocie lub kare smierci. I wierzacy pewnie walna swój sztandarowy tekst: Bóg tak chciał lub niezbadane są wyroki boskie. Uwielbiam te uniwersalna regułkę, która zamyka usta wszystkim myslącym i poszukujacym prawdy. Na ten temat mogłabym długo i namietnie... Kjutka, nie wiedziałam, że ty też tak mocno anty black Dzieki za kciuki Nie powiem, nerwa mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.10.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 KAKTUSY JEDNE !!! . Przeczytałam to inaczej, choć też na K.... się zaczyna i .... SY konczy Ale zgadzam się z każdym Twoim słowem. Żonko, wiesz, ze Ja mam stosunek raczej HEJTERSKI i to własnie przez takie akcje. Co innego oczywiście stosunek do kleru i kościoła jako instytucji/mafii a co innego do religii czy wiary. U mnie akurat wszystkie stosunki sa pt: Nie, dziękuję. Nie dawaj sie debilowi. Wielu ludzi traktuje ich jak świetych i nawet słowa złego nie dadza na nich powiedzieć. Nawet w sytuacji gdy taki batman wydyma pół parafii lub wyspy. Pogrzeb z honorami, modły i płaczki a zwykły człowiek, który by to zrobił dostaje dozywocie lub kare smierci. I wierzacy pewnie walna swój sztandarowy tekst: Bóg tak chciał lub niezbadane są wyroki boskie. Uwielbiam te uniwersalna regułkę, która zamyka usta wszystkim myslącym i poszukujacym prawdy. Na ten temat mogłabym długo i namietnie... Podpisuję się pod tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts