Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czyzbym słyszała słowa audiofila ?

Zapytam męża czy sa jakies maty przeciw wibracyjne.

Jesli takowych nie ma, mozna by w plecach mebla wyciąć otwór na haki na których wewnatrz by ten głosnik wisiał.

Kumasz ?

z ukryciem głośnika w szafce super pomysł. Po co ma go widać cały czas, tylko kurz będzie zbierać :) są chowane telewizory, więc tym bardziej może być chowany głośnik :)

Do czego to doszło, ze mój watek jest uważany za azyl dla wszystkich szurnietych, wykolejonych, miłosników kotów i łosi itp.

Jednakże, cieszy mnie ogromne, ze dobrze sie tu czujecie i jest wesoło.

Zupełnie jak na oddziale zamkniętym wiadomo jakiego szpitala

swój do swego ciągnie :p

Emi, :rotfl: to za stolarza

:hug::hug::hug::hug::hug:a to za kicie. Wiem, bo sama ciężko przeżyłam tę moją piątkę.

Mari, Twój łoś przebił mojego :D Pamiętasz co opowiadałam o wyganianiu z ogrodu? Całe szczęście, że trafiłam na klępę idiotkę. Potem też oklapłam kompletnie.

A u mnie święto dachowe :yes: Dekarze skończyli, deszcz sprawdził robotę kilka razy w tym dwa całonocnie i... NIE MA wodospadów w domu. Dawno nic mnie tak nie ucieszyło.

Pani Monika dziś zatelefonowała z pytaniem czy wszystko w porządku i czy wobec tego może mi przysłać fakturkę.

Edytowane przez pestka56

Super , że w końcu dach skończony. Tyle z nim przejść mieliście.

a jak o zwierzakach mowa to opowiem jeszcze jedna historie z dzisiejszego rana.

Mamy swoje kuropatwy, mieszkają sobie w kukurydzy na polu na przeciwko naszego domu. Śmieszne takie, mama i 5 kurczaków. Do sąsiada chodzą podskubywać ziarenka które daje kurom. Już sie ludzi prawie nie boją.

No wiec mąż jedzie do domu. na drodze przy domu sąsiada stoi jakiś jebaniec z wiatrówką i strzela do tych kurczaczków, ktore skubią sobie ziarenka przy płocie :mad::mad::mad: mąż się zatrzymuje, wychodzi też sąsiad. Pytają sie co wyprawia, a ten odpowiada, że na rosół chciał :wtf::wtf::wtf: Na szczęście chuj żadnego nie upolował. Przepędzili go, postraszyli, że są pod ochroną. ( w sumie jak sprawdziłam to na przełomie września i października można polować) ale niech sie ciągnie debil i kure se na bazarze kupi a nie nasze ptaszki zabija. :sick:

w ogóle słabo mi się robi jak pomyśle o tych wszystkich bezmózgach z wiatrówkami, którzy dla zabawy strzelają do zwierzaków. Poprzednia nasza kicia miała 2 takie kulki, Weterynarz przy okazji sterylizacji jej wyciągnął.

Mam tak samo.

Non stop coś sobie plumka, a czasami bardzo głośno też lubię.

Chociaż w trumnie to już mi raczej ścieka co będzie :no:

I nas pierwszy sprzęt w domu to wieża z głośnikami ;) kabel ciagnelismy do domu nie z myślą o świetle tylko o muzyce właśnie ;)

Emi A to w ogóle legalne strzelać ludziom koło domu?

opisałam się z telefonu i se coś kliknęłam i znikło.

Wiec wyczłapałam z łózka do kompa i pisze znowu.

Ja na wojennej ścieżce z księdzem od religii, postawił młodemu 1, że nie był w kościele w niedzielę. Wiec się wnerwiłam i napisałam mu wiadomość w ćwiczeniówce. Dzis mi odpisał i powiedział, ze jak junior nie będzie na różańcu codziennie to nie zda do 6 klasy. Ja OSOBA ZAWSZE BRONIĄCA KSIĘZY, CHODZĄCA DO SPOWIEDZI, Z SYNEM, KTORY SŁUŻYŁ DO MSZY, MAM TAKIE NERWY, ZE WYPISZĘ MLODEGO Z RELIGII.

A u mnie święto dachowe :yes:

Pesteczko gratuluję :hug:

Podejrzałam Twój domek w dziale ogrodowym - śliczności, że też nie posiadasz własnego tematu :sick:

a ten odpowiada, że na rosół chciał :wtf::wtf::wtf:

Jak znam mojego mężunia to z faceta by zrobił rosół.

Ja OSOBA ZAWSZE BRONIĄCA KSIĘZY, CHODZĄCA DO SPOWIEDZI, Z SYNEM, KTORY SŁUŻYŁ DO MSZY, MAM TAKIE NERWY, ZE WYPISZĘ MLODEGO Z RELIGII.

Na temat "czarnej zarazy" to niech ja się lepiej nie wypowiadam :mad:

mari gratuluję! pięknie jest i kupiec i kupa kasy :wiggle:

Pestko przeczytałam święto duchowe :lol: cieszę się niezmiernie, rozumiem Twoją radość :)

jestem prawie na tym samym etapie, brakuję mi trójnika i parę dachówek okapowych, więc nadal u mnie nieskończone ...

Emi kiedy koci domek będziesz miała skończony ? ogrodzenia fotki chętnie obejrzę :)

Pusia, goła bo z wanny wylazłam.

Zaspałam o 15.00 bo mam okropny zwyczaj, zasypiania w wannie :sick:

Pestko, gratuluje dachu.

Poprosimy zdjęcia :)

Emilko, Ja stosunek do polowań i mysliwych mam taki, że WSADZIŁABYM IM WSZYSTKIM TE ICH DUBELTÓWKI W DUPĘ I POCIAGNEŁA ZA SPUST.

Jest to okreslane jako sport :wtf:

Jaki to kuźwa sport i jakiej wymaga tężyzny, że ładujesz się z termosem i kanapkami na ambone i z góry walisz do biednych zwierzaków.

To nie średniowiecze, ze nie mamy co jeść i jedynie upolowanie sarny w pańskim lesie, gwarantuje przezycie dziatków.

Żarcia po kokardkę, wybór przeogromny do tego stopnia, ze przeżrec się nie da a ci jeszcze dla zabawy zabijaja to co jest już na wymarciu.

KAKTUSY JEDNE !!! :mad:

Żonko, wiesz, ze Ja mam stosunek raczej HEJTERSKI i to własnie przez takie akcje.

Co innego oczywiście stosunek do kleru i kościoła jako instytucji/mafii a co innego do religii czy wiary.

U mnie akurat wszystkie stosunki sa pt: Nie, dziękuję.

Nie dawaj sie debilowi. Wielu ludzi traktuje ich jak świetych i nawet słowa złego nie dadza na nich powiedzieć.

Nawet w sytuacji gdy taki batman wydyma pół parafii lub wyspy.

Pogrzeb z honorami, modły i płaczki a zwykły człowiek, który by to zrobił dostaje dozywocie lub kare smierci.

I wierzacy pewnie walna swój sztandarowy tekst: Bóg tak chciał lub niezbadane są wyroki boskie.

Uwielbiam te uniwersalna regułkę, która zamyka usta wszystkim myslącym i poszukujacym prawdy.

Na ten temat mogłabym długo i namietnie...

Kjutka, nie wiedziałam, że ty też tak mocno anty black :o

Dzieki za kciuki :)

Nie powiem, nerwa mam.

KAKTUSY JEDNE !!! :mad: .

Przeczytałam to inaczej, choć też na K.... się zaczyna i .... SY konczy :rotfl:

Ale zgadzam się z każdym Twoim słowem.

Żonko, wiesz, ze Ja mam stosunek raczej HEJTERSKI i to własnie przez takie akcje.

Co innego oczywiście stosunek do kleru i kościoła jako instytucji/mafii a co innego do religii czy wiary.

U mnie akurat wszystkie stosunki sa pt: Nie, dziękuję.

Nie dawaj sie debilowi. Wielu ludzi traktuje ich jak świetych i nawet słowa złego nie dadza na nich powiedzieć.

Nawet w sytuacji gdy taki batman wydyma pół parafii lub wyspy.

Pogrzeb z honorami, modły i płaczki a zwykły człowiek, który by to zrobił dostaje dozywocie lub kare smierci.

I wierzacy pewnie walna swój sztandarowy tekst: Bóg tak chciał lub niezbadane są wyroki boskie.

Uwielbiam te uniwersalna regułkę, która zamyka usta wszystkim myslącym i poszukujacym prawdy.

Na ten temat mogłabym długo i namietnie...

Podpisuję się pod tym.