boratom 01.10.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 To fajnie jak czerpiesz przyjemność z pracy i nie wracasz do niej ze stresem (moja siostra ma taką sytuację)... I Fajnie spotkać osobę zadowoloną (to juź druga w ciągu 2 dni ) z tego co robi Dziewczyny - co do działki, zarysu projektu i dlaczego wiata - dam znać jutro... Zeskanuję mapki, rysunki, warunki, etc i pogadamy A teraz idę smażyć naleśniczki dla całej ekipy, która przestawiała dziś w nowe miejsce domek 3 letniej chrześniaczki mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.10.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 wyspa się skręca do kupy...... zastanawiamy się skąd wziąć 10-ciu chłopa żeby blat założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Spokojniej Nigdy, kochana. Ja myślałam, że jak dziecko pójdzie na swoje to mi się unormuje, a tu chała. Chyba coś ciągnę za sobą i musi się od czasu do czasu coś dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.10.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 i dupa. Mam rozkmine niezłą. mieliśmy od razu zamowić fronty do obicia od tyłu wyspy i w sumie nie wiadomo co i jak. Na narożnikach słabo wychodzi połcznie frontów. wizkę musze sobie walnąć i pokombinować. Chyba wieczorem narysuje w sweet home 3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.10.2015 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Dali ogłoszenie w wyborczej czy jak ???? Telefon za telefonem a pytania ! Cytuję: - " czy mieszkanie jest opalone ?" - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.10.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 czyli co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.10.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 dowiedziałaś się co to znaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.10.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Przepadł mi mms od Ciebie. Jak go dostałam miałam jeszcze stary telefon a zdjęcie czy to co mi podesłałaś za duże i nie łyknął. Przełożyłam kartę do nowego telefonu i kurde wcięło Ech A tu jak cisza to cisza a jak się zacznie to nadążyć trudno Aniu :stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.10.2015 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Przepraszam bardzo, moze jestem zbyt ograniczona umysłowo, ale słowo opalane kojarzy mi sie z piecem, węglem i takie tam wiec gdy babka wyskoczyła mi z tym tekstem to pomyslałam, ze pyta czy mieszkanie, mimo, ze stoi puste jest opalane czyli dogrzewane. Wryło mnie jak podczas spotkania z łosiem i zapadła głucha cisza. Babka chyba skumała ze Ja nie kumam wcale i zadała pytanie po ludzku : czy palili państwo w domu bo wie Pani, ludzie rózne przyzwyczajenia maja a Ja takich nie mam. Wtedy zatrybiłam, ze o fajki pyta Chyba naprawde powinnam napisac książke o tym, jak sprzedac mieszkanie i nie zwariować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.10.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Dorciu, jesli nie zmieniłas numeru to moge wysłac raz jeszcze. Ale żes nagotowała grochówy !!!! Taka ilośc dupe urwie na bank, no chyba, że to juz na parapetówke Borciu, czekamy zatem na ilustracje i wszystko inne. Ja to sie zupełnie nie znam, ale dziewczyny na pewno pomogą. Prawda laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.10.2015 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 - " czy mieszkanie jest opalone ?" - Dziewczyny lubią brąz??? Wtedy zatrybiłam, ze o fajki pyta W życiu by mi do głowy nie przyszło Chyba naprawde powinnam napisac książke o tym, jak sprzedac mieszkanie i nie zwariować. Koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.10.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Marimag nie mam co prawda wejściówki do lokalu dla vipów ale spróbuję dyskretnie minąć bramkarzy i podpytać o sofy zamawiane u tapicera : podobno masz wiedzę w temacie Szukam czegoś podobnego do mynta sits http://nabytek.innex.cz/wp-content/uploads/MYNTA_3seater_brest119minth_2.jpg JAko że w portfelu pomału bida z nędzą muszę zrezygnować z oryginału i poszukać alternatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 02.10.2015 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Mari urwania głowy i historie z kapelusza zbijają się w kupę (bez skojarzeń ) dni posuchy i problemów innego sortu takoż, nie ma spokoju, są dni albo szalone albo pełne monotonii i oczekiwania na działania innych pokaż fotkę fryzury, ja Ciebie bardzo nobliwie sobie wyobrażam z jasnymi włosami, a Ty mnie tutaj z glacą na pół głowy wyjeżdżasz też nigdy bym słowa opalone nie skojarzyła z papierosami to masz ruch w interesie, zaraz będziesz miała problem z kim podpisać umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 02.10.2015 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 wanila papierów żółtych brak ? (to tak apropos wejściówki, nie bierz do siebie) mari ponoć masz namiary na jakąś fantastyczną osobę, która tapicerki genialne tworzy, czy nawet całe kanapy, zapodaj namiary proszę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.10.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 pokaż fotkę fryzury, ja Ciebie bardzo nobliwie sobie wyobrażam z jasnymi włosami, a Ty mnie tutaj z glacą na pół głowy wyjeżdżasz Też poproszę, bo ja Ciebie Mari widzę taką jak masz zdjęcie w avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.10.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Iwonko masz już jakiś pomysł na kanapę do siebie???? ja juz zgłupiałam do końca. sama nie wiem jaka chce i chyba na serio uszaki z Ikea zostaną w salonie na amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 02.10.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Emi mam kilka koncepcji, ale tak naprawdę na razie się na nich nie skupiam, bo przecież kolor kanapy też będzie zależał od moich wspaniałych okien, jeszcze nie wybranych a Ty ? pomiędzy czym się wahasz ? namiary zawsze w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.10.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 ja już sama nie wiem jaką chce kanapę druga sprawa jest taka, że ma być tak samo wygodna jak piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.10.2015 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Od czego zacząć...? Moze od tego co rozbawiło mnie na maksa. Różne oblegi pod moim adresem sie pojawiały, ale ze nobliwą jestem, nigdy :rotfl: Namiar na tapicera to żadna tajemnica WANILIO. Toż przeca nasza forumowa Barbi, pokazywała dzieło zdolnego tapicera, który machnał jej własnie kopię (chyba tej dokładnie) kanapy. Nie mniej, uwazam, ze jaki by ten tapicer boski nie był, to zawsze pozostaje ryzyko, że nie do końca wyjdzie to co sie chciało bo a to gdzies mniej zgrabnie, nie tak obszyte czy nie zachowany kat pochylenia oparcia itp itd. Może zamiast ryzykowac, obgryzać paznokcie do łokci (czekanie najgorsze) to może warto zerknąc na ofertę Agata Meble i kupic na przykład to http://www.agatameble.pl/cache/images/340x250/files/IMS/Alexander/Alexander_sofa_2.png http://www.agatameble.pl/cache/images/340x250/files/Helvetia_Furniture_Bydgoszcz/George/goerge_3_1.jpg http://www.agatameble.pl/cache/images/340x250/files/Kasprzak/Agata_Harris_3staa_1.jpg http://www.agatameble.pl/cache/images/340x250/files/A_Franciszek_Szulc/Kasprzak/Agata_Pure_2.jpg Nie mówię, ze to to samo, ale cena chyba rekompensuje przymkniecie oka Jesli nadal chcesz kontaktu do tapicera, musze maila wyskrobac do Barbi. Wanilia, kapote chociaz zostaw w szatni no i Dziewczynki kochane, zdjęcia ? Moje ? Moze sie osmiele, ale najpierw mąz musi mi cyknąc. Miałam gdzies w kompie foty z pierwszego zgolenia. Poszłam z długimi a wróciłam z łysa pałą, ale gdzies mi sie wzięły i zawieruszyły. Poszperam to moze bez sesji sie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.10.2015 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Emilko, ty jesteś tak klasyczna, ze bardziej sie nie da i u Ciebie widziałabym to cudo. Mam metę gdzie jest tanio bo w domotecy krzyczeli sobie 13 tysięcy a Ja (za niezła łapówke) moge udostepnic za 3 tysiaki z groszem Widziałam to i wyglada ZAJEBIŚCIE !!! Przepastna, wygodna, az zacheca do polegiwania. http://foto.favore.pl/2011/2/22/11/78826_1282750634880_o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts