mamik 05.10.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Witam się serdecznie po krótkiej przerwie nie mogę nie wrócić do ŁOSIA - relację ze spotkania czytałam kilka razy:rotfl:padłam, a uśmiałam się przy tym do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2015 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Poczekam na newsy od niego. Chce mieć pewność, ze ten jego klient się nie rozmyślił i jedziem z koksem. Agent przekazał ofertę prezesowi i rada nadzorcza banku, zaczyna debatować. Przekazał tez mój numer prezesowi banku a ten ma się do mnie odezwać. Uśmiałam się bo agent przedstawił mnie jako osobę znająca się na budownictwie i powiedział, ze oceniłam swoim fachowym okiem i głęboka znajomością tematu i wyceniłam to na tyle ile proponuje :rotfl: Największe jajca bedą gdy prezes zarządca ode mnie dyplomu wyższej uczelni o charakterze architektonicznym lub budowlanym. Czekam na telefon. Emilka, Ja okna to jeszcze jak cię mogę ale nie cierpię: prasowania, zmywania garów i wycierania kurzu. Nie wiem jak u was, ale u mnie to robota bez końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2015 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Cześć Mamiku Już myślałam, ze o mnie zapomniałaś Taaaaaa, taki los to kupa śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.10.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Marii tych czynności też nie znoszę, dlatego: a) nie prasuję absolutnie nic, oprócz białej koszulki Julki na rozpoczęcie roku szkolnego wszystko rozwieszam na wieszak tak, żeby było jak najmniej pogniecione, prasuje jak potrzeba przed założeniem, a nie zaraz po praniu. b) gary zmywa za mnie zmywarka, kupuję wyłącznie takie, które można myć w maszynie. c) mam wentylacje mechaniczną i odkurzacz centralny, kurzu zaczyna lekko widać po 2-3 tygodniach, wtedy wystarczy przetrzeć zwilżoną mikrofibrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 05.10.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Cześć Mamiku Już myślałam, ze o mnie zapomniałaś Taaaaaa, taki los to kupa śmiechu ZAPOMNIAŁAM??? nie ma takiej opcji taka umejętność pisania to dar dany nielicznym fajnie, że zaczęłaś rozmowy o kasie za nowe lokum, wydaje mi się, że wbrew pozorom trudniej znaleźć coś sensownego do kupienia, niż sprzedać mieszkanie z moich dowiadczeń wynika, że w życiu nie ma przypadków, dlatego teraz, jak znalazłaś fajną chatę, sypnęło klientami na mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2015 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Dziękuje za miłe słowa, ale chyba ciutkę na wyrost.Zobacz jak piszą "moje" dziewczyny.Każda z Was pisze tak, ze z przyjemnością pożeram posty w całości. Nie wiem co się wyprawia.Mam takiego powera, ze aż robota mi nie idzie.Znacie to uczucie podniecenia, podekscytowania, nerwowy, ze coś wielkiego się zbliża i nie wiecie czy wyjdzie czy nie...Przed paroma minutami zadzwonił agent i przekazał mi informacje z banku.Zeszli z ceny i to dużo ale nadal nie osiągnęła ona poziomu zaproponowanej przeze mnie.Agent kazał poczekać aż dojrzeją, prześpią się z tematem, ale dał mi cynk od Pani która była świadkiem rozmów, ze są szanse, ze jeszcze zejdą z ceny.Poprosiłam agenta o przygotowanie mi gruntu do rozmów z prezesem.Zasugerowałam mu, ze może prezes dawno tam nie był i nie do końca zdaje sobie sprawę z tego co tam się dzieje.Postraszylam trochę deszczem, kolejnymi kradzieżami, popadaniem w ruinę no i oczywista strata dla banku.Zarejestrował sugestie i naładowany ma jeszcze urabiać Pana prezesa.Mam wrażenie, ze sam ma dość tego domu bo jeździć z innego miasta po to, żeby go pokazywać jest dla niego wielkim problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 05.10.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Anka,szukałam emotki obgryzającej palce z nerwów a zobacz co znałazłam:http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/moja_tarczyca.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2015 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Lecę po dzieciaki. Odezwę się pózniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 05.10.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Zobacz jak piszą "moje" dziewczyny. Każda z Was pisze tak, ze z przyjemnością pożeram posty w całości. fakt, każda wyjątkowa na swój sposób ale beletrystyka w Twoim wykonaniu wciąga ... zadany przez Ciebie do nadrobienia wątek o domu (część I) czytałam jak książkę w temacie wyceny - wg mnie warto zrobić ekspertyzę, jeśli wyjdzie korzystnie, to tylko lepiej, jeśli nie - masz dodatkowy argument dla pana prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 05.10.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 I tak sobie myślę,że wszystko Ci się uda i niedługo Cię odwiedzę w Twoim domu http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/przytulanko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.10.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Mari trzymam kciuki, żeby bank zszedł z ceny 12 ram od okien umytych i zakonserwowanych.. Jak się okazało jutro ma nie być wody poł dnia, w ostatnim tak ciepłym dniu w tym roku, wrrrrr fajnie, że sobie bede mogła reszte okien pomyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2015 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Boje się tylko, ze to wszystko jest tak piękne, ze aż nie prawdziwe Dzięki dziewczyny. Robię właśnie lekcje z 3 dzieciaków jednocześnie i dostaje pierdolca galopującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.10.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Strasz ich, strasz Znaczy i bank i tych porąbanych kupców. Bank ostrożnie i elegancko – dobrze ci idzie , a kupców... To twoje prawo wyboru i możesz nawet powiedzieć, że tamta pani ma sympatyczniejszy uśmiech, a tobie zależy na tym, by mieszkanie poszło w ręce osoby miłej. Ludzie na to reagują, przynajmniej te moje siostrzyczki zołzy z tatusiem policjantem i wygadaną mamcią, póki konie po betonie nie poszły, starały się bardzo. Nie ustępuj z ceną, no może tyci, tyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2015 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Jestem zagrzana do negocjacji jak goryl do orgii Dzis utargowałam 98 tysiecy a musze jeszcze 50 Te z Was, które otrzymały ode mnie linka z ogłoszeniem, niech sobie odejma te kwotę od ceny, która tam widnieje i wszystko będzie jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.10.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Jesteś genialna, ale na 50 więcej już bym nie liczyła. Może połowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2015 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Oj tam od razu genialna... ZDESPEROWANA i tyle. Pestko, nikt mi nie dołozy i nikt nie wesprze wiec co utarguje to moje. Za 25 tysiecy mozna zrobic duzo a przy systemie gospodarczym czy innym mocno ekonomicznym, jeszcze wiecej. Niech prezes i rada nadzorcza główkuja czy opłaca sie im pozostawic to do dalszej demolki i rozkradania. Dla nich to zaden interes. Co roku traca kolejne dziesiątki tysiecy jak nie setki ( widziałam ten dom wystawiony za 750 tysiecy). Jesli teraz tego nie opylą, dopóki jest chetny to moge sie załozyc, ze za rok, dwa sami będa ganiac ludzi po ulicach z prosbą, zeby to kupili za grosze. Jestem dobrej mysli bo ani agent ani prezes nie orientuja sie w tutejszych realiach, żaden nie kuma kompletnie niczego co związane z budowlanka czy wykończeniówką. Pisałam Wam o rozmowie z agentem (wtedy gdy ogladalismy po raz pierwszy) On nie wie co to ten podciag, ale jaki strop, o co kaman z folia paraprzepuszczalną itp. Oczy wywalał i rzęsami powietrze wahlował, zebym tylko przestała zadawac trudne pytania. A Ja dalej swoje po to, żeby zasypac, zawalic go argumentami "jaka to straszna ruina" i ile tu roboty. Chyba pomogło, bo dzis gdy zaoferowałam swoje, mocno się zaangazował i wydzwaniał co chwila, zdajac mi relacje z przebiegu negocjacji. Jesli bank mi nie zejdzie do zaproponowanej kwoty, nie kupie tego domu. Nie mam wyjścia. I tak to co mi zostanie, doprowadza mnie do totalnej nerwacji. Boje sie, że to i tak za mało, ale muszę spróbowac ugrac to niezbedne minimum a potem sie zobaczy. Moze kumulacje trafie... Może trafie firme remontowa która w ramach non profit, wykonuje prace narwanym czubom... Kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2015 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Nie uwierzycie. Weszłam przed chwila na strone z ogłoszeniem , a tam obniżono cenę domu Nie bardzo rozumiem Gdyby zrobili to wczesniej, miałabym mniej do zbicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.10.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 (edytowane) To ciśnij Zawsze możesz dojść do porozumienia z sumą tak żeby i im było dobrze i tobie. UPS, to nie koniecznie dobrze, bo może się inny klient na to złapać. Ale Ty możesz próbować , że skoro tak , to może jeszcze niżej. W końcu to rozmowa, dogadywanie się. Wolno dużo. Tylko na spokojnie. Ja zapytałaby sgenta otwartym tekstem, o co chodzi, czy chcą się z Tobą targować, bo a nóż znajdą innego klienta? Edytowane 5 Października 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.10.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Weszłąm na ogłoszenie. Sporo zeszli z ceny A przy okazji popatrzyłam na kominy. Który jest od kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2015 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Nie rozumiem akcji. Maja klienta który pojawił się przy wyższej sumie to po co obniżają ? Pierwszy raz cos takiego widzę. Pozyjemy, zobaczymy. Czekam na wiadomosci od agenta no i jutro sadny dzień. Mój zdeklarowany kupiec, podpisuje umowę. Ciekawa jestem czy cos z tego wyjdzie. O 19.00 jade pokazywać jeszcze innej chetnej. Juz nie wiem jak zaklinac rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts