Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Boje się tylko, ze to wszystko jest tak piękne, ze aż nie prawdziwe :(

Dzięki dziewczyny.

Robię właśnie lekcje z 3 dzieciaków jednocześnie i dostaje pierdolca galopującego :bash:

Wiem o czym piszesz. Ja dom mam, i datę przeprowadzki A dalej mam wrażenie że to nieprawda. Zaraz ktoś wyskoczy i powie ' to żart'. W sumie chyba bym nie była zaskoczona ;)

Jak to weszłam po raz pierwszy to pisałaś że nie masz nadziei na własny dom i podpisałam ze skoro ja mogłam to ty także. Więc jeśli do czasu mojej przeprowadzki nikt nie wyskoczy i nie krzyknie 'jesteś w ukrytej kamerze' to wy zacznijcie szykować walizki do przeprowadzki ;)

A ja się przyznam że wątku nie śledzę regularnie. Tak galopujace tematy mnie przerastają :(

Aniko, sprawdziłam dzis chałupe pod katem zamontowanych kamer.

Na razie - brak.

Okazuje sie, ze ten mój klient podpisuje umowe jutro o 18.00 wiec pazury żrem dalej.

Żonko, rozkminiam akcje i rozkminic nie mogę.

A może (pocieszam się ?), ze chodzi tu o to, zeby wykazac przed kims, ze oferta opiewała na tyle, a trafił sie klient za tyle i zejście z ceny az o tyle będzie bardziej uzasadnione ???????????? :confused::confused::confused::confused::confused:

Ale ty mnie męczysz kobieto :)

Ogolone mam obie skronie, z tyłu irokez, a na lewym oku z niesymetrycznym przedziałkiem leci długa grzywa az za brodę.

Widzisz to ?

Mam takiego tylko tył krótszy i inaczej leci grzywka.

Boki wygolone mam tak samo krótko jak ta laska :rolleyes:

http://www.babskiswiat.com.pl/zdjecia/fryzura-z-wygolonym-bokiem.jpg

Ale ty mnie męczysz kobieto :)

Ogolone mam obie skronie, z tyłu irokez, a na lewym oku z niesymetrycznym przedziałkiem leci długa grzywa az za brodę.

Widzisz to ?

Mam takiego tylko tył krótszy i inaczej leci grzywka.

Boki wygolone mam tak samo krótko jak ta laska :rolleyes:

http://www.babskiswiat.com.pl/zdjecia/fryzura-z-wygolonym-bokiem.jpg

Jak dla mnie to ściema :rolleyes:

Miały być TWOJE wygolone co nam tutaj jakieś substytuty wciskasz???

Miałaś pozować. Małż miał pstryknąć fotki.... obiecanki cacanki :rolleyes:

Podpuchy wyczuwam jak świnia trufle Pusiu, także nie ze mną te numery Bruner ;)

Fotki obiecałam i wrzucę, ale jakoś nie po drodze mi do sesji.

Nie lubię gdy ktoś mi robi zdjęcia a tym bardziej mam opory przed wrzucaniem ich na forum.

ja chcem linka do oferty

zeszli z ceny więcej niż wynegocjowałaś ?

poza tym szczerze mówiąc nie wiem dlaczego prezes banku i jego rada nadzorcza miałaby debatować o opuszczeniu ceny "zwykłego" domku, Ty Poniatowska z domu jesteś czy jaka inna ? :lol: ;)

a zdjęcie ma nie być z sesji, strzel jakieś selfi i rzuć na pw :))

Kjutka, zaraz spłodzę priva to sobie poczytasz.

Mam wrazenie, ze odnalazłam bratnie dusze tylko szkoda, ze tak daleko :(

Wszystkie jesteście ze ślaska :bash: oprócz Emi, oczywiscie.

Jak mam wkurwa to tylko dac mi ziemniaki do obierania.

Mój rekord to kopiasty zlew !

Obierałam siedząc po turecku na podłodze pod szafka zlewozmywakową i tylko pyrgałam nimi w pionie.

Jak wstałam to kopara mi opadła.

Żarlismy te kartofle przez 2 tygodnie: w postaci kopytek, frytek, knedli, kluchów slaskich no i gotowanych.

U mnie tez zalegaja wiecznie stosy upranych ciuchów.

Co troszke ujme z tej sterty, kolejne dwie pralki rozwieszam. Szybciej mi brudza niz jestem w stanie przygotowac.

Przeciez to jakas głupiego robota !!!

U mnie tez zawsze gada telewizor, ale nie byle jaki agrobiznes czy pamiętniki z wakacji tylko Herkules Poirot :)

wprowadza mnie w boski nastrój i jest moim znieczulaczem w tych trudnych chwilach.

Bank musi sie naradzic bo to ich majatek.

Inaczej wygladałyby rozmowy z Panem Ziutkiem, a tam procedury, protokoły i inne NIK-i.

Piszesz tak lekko, ze spodziewałam się bardziej artystycznego zawodu choc nie wykluczam, ze biurwujesz z finezją :)

Bo ja bardzo artystyczna jestem. Biurwa z działu prawnego - stąd pewnie ta finezja wypowiedzi :rotfl:

Jak mam wkurwa to tylko dac mi ziemniaki do obierania.

Mój rekord to kopiasty zlew !

Obierałam siedząc po turecku na podłodze pod szafka zlewozmywakową i tylko pyrgałam nimi w pionie.

Jak wstałam to kopara mi opadła.

Żarlismy te kartofle przez 2 tygodnie: w postaci kopytek, frytek, knedli, kluchów slaskich no i gotowanych.

Biorę Cię :lol2: ja strasznie ziemniaczana jestem, a teraz jeszcze na głodzie ziemniaczanym, nie czytałaś pewnie o moich wizjach garnka z puure w mojej nowej kuchni :lol2: