marimag 05.10.2015 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Od kominka ? A bo Ja wiem Stawiam na ten najwyzej. Biegnie przez poddasze i pasuje mi lokalizacyjnie. Inne za blisko wejscia lub za blisko tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 05.10.2015 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Boje się tylko, ze to wszystko jest tak piękne, ze aż nie prawdziwe Dzięki dziewczyny. Robię właśnie lekcje z 3 dzieciaków jednocześnie i dostaje pierdolca galopującego Wiem o czym piszesz. Ja dom mam, i datę przeprowadzki A dalej mam wrażenie że to nieprawda. Zaraz ktoś wyskoczy i powie ' to żart'. W sumie chyba bym nie była zaskoczona Jak to weszłam po raz pierwszy to pisałaś że nie masz nadziei na własny dom i podpisałam ze skoro ja mogłam to ty także. Więc jeśli do czasu mojej przeprowadzki nikt nie wyskoczy i nie krzyknie 'jesteś w ukrytej kamerze' to wy zacznijcie szykować walizki do przeprowadzki A ja się przyznam że wątku nie śledzę regularnie. Tak galopujace tematy mnie przerastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.10.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Mari, bo szukają kupca, który da więcej bez negocjacji. Czyli więcej niż Ty dajesz...... ale ja czekam na fotki ogolonej skroni, nie wymiguj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Aniko, sprawdziłam dzis chałupe pod katem zamontowanych kamer. Na razie - brak. Okazuje sie, ze ten mój klient podpisuje umowe jutro o 18.00 wiec pazury żrem dalej. Żonko, rozkminiam akcje i rozkminic nie mogę. A może (pocieszam się ?), ze chodzi tu o to, zeby wykazac przed kims, ze oferta opiewała na tyle, a trafił sie klient za tyle i zejście z ceny az o tyle będzie bardziej uzasadnione ???????????? :confused::confused: Ale ty mnie męczysz kobieto Ogolone mam obie skronie, z tyłu irokez, a na lewym oku z niesymetrycznym przedziałkiem leci długa grzywa az za brodę. Widzisz to ? Mam takiego tylko tył krótszy i inaczej leci grzywka. Boki wygolone mam tak samo krótko jak ta laska http://www.babskiswiat.com.pl/zdjecia/fryzura-z-wygolonym-bokiem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.10.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ale ty mnie męczysz kobieto Ogolone mam obie skronie, z tyłu irokez, a na lewym oku z niesymetrycznym przedziałkiem leci długa grzywa az za brodę. Widzisz to ? Mam takiego tylko tył krótszy i inaczej leci grzywka. Boki wygolone mam tak samo krótko jak ta laska http://www.babskiswiat.com.pl/zdjecia/fryzura-z-wygolonym-bokiem.jpg Jak dla mnie to ściema Miały być TWOJE wygolone co nam tutaj jakieś substytuty wciskasz??? Miałaś pozować. Małż miał pstryknąć fotki.... obiecanki cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Podpuchy wyczuwam jak świnia trufle Pusiu, także nie ze mną te numery Bruner Fotki obiecałam i wrzucę, ale jakoś nie po drodze mi do sesji. Nie lubię gdy ktoś mi robi zdjęcia a tym bardziej mam opory przed wrzucaniem ich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.10.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Podpuchy wyczuwam jak świnia trufle Pusiu, także nie ze mną te numery Bruner No i oberwałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Hahaha... Oj tam...letko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.10.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Hahaha... Oj tam...letko Letko czy nie - zaliczone Ale ponieważ masz stresa to jestem wspaniałomyślna I też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 I jak cie nie lubić Mam randewu z żelastwem Jak Ja nie cierpię prasowania. Puśka, pisałas, ze opluwasz monitor w pracy..A co robisz ? Czym sie zajmujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.10.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Puśka, pisałas, ze opluwasz monitor w pracy..A co robisz ? Czym sie zajmujesz ? Jak nie opluwam monitora?? Biurwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Piszesz tak lekko, ze spodziewałam się bardziej artystycznego zawodu choc nie wykluczam, ze biurwujesz z finezją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.10.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 ja chcem linka do oferty zeszli z ceny więcej niż wynegocjowałaś ? poza tym szczerze mówiąc nie wiem dlaczego prezes banku i jego rada nadzorcza miałaby debatować o opuszczeniu ceny "zwykłego" domku, Ty Poniatowska z domu jesteś czy jaka inna ? a zdjęcie ma nie być z sesji, strzel jakieś selfi i rzuć na pw ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.10.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 uwielbiam prasować, ale nie potrafię się zebrać do zajęcia, zdarza się że i 30 wypranych pralek czeka na swoją kolej idzie mi jak burza, gdy mam wqr#@!, co własnie w niedzielę mnie spotkało, 4 h prasowania przy telewizorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Kjutka, zaraz spłodzę priva to sobie poczytasz. Mam wrazenie, ze odnalazłam bratnie dusze tylko szkoda, ze tak daleko Wszystkie jesteście ze ślaska oprócz Emi, oczywiscie. Jak mam wkurwa to tylko dac mi ziemniaki do obierania. Mój rekord to kopiasty zlew ! Obierałam siedząc po turecku na podłodze pod szafka zlewozmywakową i tylko pyrgałam nimi w pionie. Jak wstałam to kopara mi opadła. Żarlismy te kartofle przez 2 tygodnie: w postaci kopytek, frytek, knedli, kluchów slaskich no i gotowanych. U mnie tez zalegaja wiecznie stosy upranych ciuchów. Co troszke ujme z tej sterty, kolejne dwie pralki rozwieszam. Szybciej mi brudza niz jestem w stanie przygotowac. Przeciez to jakas głupiego robota !!! U mnie tez zawsze gada telewizor, ale nie byle jaki agrobiznes czy pamiętniki z wakacji tylko Herkules Poirot wprowadza mnie w boski nastrój i jest moim znieczulaczem w tych trudnych chwilach. Bank musi sie naradzic bo to ich majatek. Inaczej wygladałyby rozmowy z Panem Ziutkiem, a tam procedury, protokoły i inne NIK-i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.10.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Piszesz tak lekko, ze spodziewałam się bardziej artystycznego zawodu choc nie wykluczam, ze biurwujesz z finezją Bo ja bardzo artystyczna jestem. Biurwa z działu prawnego - stąd pewnie ta finezja wypowiedzi Jak mam wkurwa to tylko dac mi ziemniaki do obierania. Mój rekord to kopiasty zlew ! Obierałam siedząc po turecku na podłodze pod szafka zlewozmywakową i tylko pyrgałam nimi w pionie. Jak wstałam to kopara mi opadła. Żarlismy te kartofle przez 2 tygodnie: w postaci kopytek, frytek, knedli, kluchów slaskich no i gotowanych. Biorę Cię ja strasznie ziemniaczana jestem, a teraz jeszcze na głodzie ziemniaczanym, nie czytałaś pewnie o moich wizjach garnka z puure w mojej nowej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.10.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Czy tzn., że Bardzo Miły Pan nie dzisiaj podpisuje swoją umowę tylko jutro??Chłop nie wie k..a kiedy ma notariusza????Kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.10.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Prawnicy to ludzie pełni fantazji,prawda Pusiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.10.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 trzeba miec nie lada fantazje, żeby płodzic pisma tak zawiłym prawniczym językiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.10.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 A gdybym tak zrobiła sobie komodę z frontów czarnych albo szarych ramiaków i do tego dębowy blat???Ma ktoś takie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts