Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poczatek dnia miałam jak Cie mogę ale wieczór !!!

Pojechałam na spotkanie w sprawie mieszkania i ...baba nie przyszła.

Nawet nie zadzwoniła @ jedna zielona :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Potem spotkałam sasiadke z psem i potrajkotałysmy troche dopóki pies nie ugryzł mi syna :mad::mad::mad::mad::mad:

sasiadka opowiedziała mi o problemach z córka i, ze ze wzgledu na jej stan zdrowia, sprzedaja swoje mieszkanie i planowała kupic moje :jawdrop:

Poszłysmy poogladać. Wszystko jej sie podobało i ma dzwonić do mnie.

Potem poleciałam jeszcze na zakupy z cierpiacym synem i wpadłam do domu a w kuchni przy stole MENSA !

sami kuxwa naukowcy a mąz w barwach wojennych, usiłuje robic z nimi lekcje.

Przejełam pałeczkę, nawydzierałam się, cisnienia dostałam i poszłam na taras na fajka ku spokojności rzecz jasna.

siedze, jaram, dym uszami puszczam i słysze pukanie w szybę.

Zerkam a tam mój pogryziony syn z karteczką : KOCHM MAMCIE.

Nieco styrana emocjonalnie, poryczałam się jak głupia.

Wchodze do kuchni, popijam gorącą herbatę z cytrynką, ku spokojnosci rzecz jasna, a tu moja najmłodsza mi melduje, ze jedzie jutro na wycieczkę.

Wiem kochanie - odpowiedziałam dziecięciu - dziś rano pytałam Pania o której wyjeżdżacie.

Mamo a wiesz co będziemy ogladać ? (udałam zainteresowanie bo przeciez wszystko wiem) Jedziemy do zespołu pleśni i tańca " Na zawsze " :rotfl::rotfl::rotfl:

Oplułam sie wrzatkiem, zalałam ciuchy, podłoge i z poparzonym cycem do umywalki.

Cholera, moze zapodam sobie chloroform bo do jutra jeszcze 3 godziny i hu wie co sie jeszcze wydarzy :sick:

Własnie miałam zapytać o to czy dostałas priva Kjuto.

Na razie nie chce sie denerwować.

Jutro ma dzwonic do mnie klient, którego Biondzia podejrzewa o kretactwo i biore towarzystwo za mordy.

Pora wykonac konkretniejsze ruchy.

Gośc mnie blokuje ale nie chce go przestraszyć bo jak na razie to on jedyny sie przypomina i deklaruje.

Cene dogadalismy i termin oddania mieszkania.

Beton na podłodze,sztuki z kuchnią garderobą i łazienką w których się pogubiłam.

A co do ceny i roszady banku-nie wiem nie znam się ale zawsze w paieach lepiej wygląda zejście z ceny mniej niż więcej-oni mają wyceną aktywów,w bilansie lepiej wygląda jak one mniej traca na wartości.

Z kiblem faktycznie jest masakra.

Mój synek kochany wpadł na pomysł, ze przeciez jak jest się małym i ma sie siusiaka nizej niz umywalka to mozna sobie pomóc stołeczkiem i juz po problemie.

Ja raczej nie upchne tyłka w umywalce wiec nauczyłam swoje zawory trzymac do końca świata i jeszcze dłuzej.