Emila3000 06.10.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Będzie pięknie wyglądać gdzieś widziałam takie meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.10.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Prawnicy to ludzie pełni fantazji,prawda Pusiu? Możliwe trzeba miec nie lada fantazje, żeby płodzic pisma tak zawiłym prawniczym językiem Gęsto poprzetykane paragrafami i artykułami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.10.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 A gdybym tak zrobiła sobie komodę z frontów czarnych albo szarych ramiaków i do tego dębowy blat??? Ma ktoś takie ? zerknij sobie kuchnie w ikei, tam są takie meble Mąż na jutro załatwił chłopów, blat na wyspę mi wsadzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Poczatek dnia miałam jak Cie mogę ale wieczór !!! Pojechałam na spotkanie w sprawie mieszkania i ...baba nie przyszła. Nawet nie zadzwoniła @ jedna zielona :mad::mad::mad: Potem spotkałam sasiadke z psem i potrajkotałysmy troche dopóki pies nie ugryzł mi syna :mad::mad: sasiadka opowiedziała mi o problemach z córka i, ze ze wzgledu na jej stan zdrowia, sprzedaja swoje mieszkanie i planowała kupic moje Poszłysmy poogladać. Wszystko jej sie podobało i ma dzwonić do mnie. Potem poleciałam jeszcze na zakupy z cierpiacym synem i wpadłam do domu a w kuchni przy stole MENSA ! sami kuxwa naukowcy a mąz w barwach wojennych, usiłuje robic z nimi lekcje. Przejełam pałeczkę, nawydzierałam się, cisnienia dostałam i poszłam na taras na fajka ku spokojności rzecz jasna. siedze, jaram, dym uszami puszczam i słysze pukanie w szybę. Zerkam a tam mój pogryziony syn z karteczką : KOCHM MAMCIE. Nieco styrana emocjonalnie, poryczałam się jak głupia. Wchodze do kuchni, popijam gorącą herbatę z cytrynką, ku spokojnosci rzecz jasna, a tu moja najmłodsza mi melduje, ze jedzie jutro na wycieczkę. Wiem kochanie - odpowiedziałam dziecięciu - dziś rano pytałam Pania o której wyjeżdżacie. Mamo a wiesz co będziemy ogladać ? (udałam zainteresowanie bo przeciez wszystko wiem) Jedziemy do zespołu pleśni i tańca " Na zawsze " :rotfl: Oplułam sie wrzatkiem, zalałam ciuchy, podłoge i z poparzonym cycem do umywalki. Cholera, moze zapodam sobie chloroform bo do jutra jeszcze 3 godziny i hu wie co sie jeszcze wydarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.10.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 :lol2: ta pleśń na zawsze ? świetne dzieciaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Może zrobie tłumaczenie tekstu mojej córki bo nie wszyscy moga skumać. Dziecko jedzie na wycieczkę do zespołu piesni i tańca " Mazowsze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.10.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 dzięki za tłumaczenie, ślonsko dzioucha zrozumiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ja wcale nie dlatego... U nas te teksty latają codziennie. Nawet ich nie przytaczam bo nic innego bym nie robiła tylko skrybowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 06.10.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 :bye:chciałam poczekać na 6-10 lub inną datę moment na fanfary...nie wtrzymałam... Strasznie dużo szczegółów budowlanych ustalonych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Biondziu moja kochana, piosenki o tobia popełniają Jest tu tez cos dla miłosników włoskich klimatów, dla Kjuty bo okna i okiennice i ładne widoczki i ogólnie...koszmarna piosenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.10.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 chciałaś na szybko papiery sobie załatwić ? dajesz skryba dla potomnych i rzuć tą fotą z ceną domu dla mnie też niezrozumiałe, podniosłabym hałas, chyba że kwota stargowania jest liczona od nowej wywoławczej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 To az tak się szykujesz ? Jakich szczegółów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.10.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ty do mnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.10.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 czekam w kolejce na wolną łazienkę niestety mam wc z łazienką i wielkie parcie na szkło czy raczej porcelanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Własnie miałam zapytać o to czy dostałas priva Kjuto. Na razie nie chce sie denerwować.Jutro ma dzwonic do mnie klient, którego Biondzia podejrzewa o kretactwo i biore towarzystwo za mordy.Pora wykonac konkretniejsze ruchy.Gośc mnie blokuje ale nie chce go przestraszyć bo jak na razie to on jedyny sie przypomina i deklaruje.Cene dogadalismy i termin oddania mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ty do mnie ?? Tamto nie. Do ciebie ten powyzej tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 06.10.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Beton na podłodze,sztuki z kuchnią garderobą i łazienką w których się pogubiłam. A co do ceny i roszady banku-nie wiem nie znam się ale zawsze w paieach lepiej wygląda zejście z ceny mniej niż więcej-oni mają wyceną aktywów,w bilansie lepiej wygląda jak one mniej traca na wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Z kiblem faktycznie jest masakra.Mój synek kochany wpadł na pomysł, ze przeciez jak jest się małym i ma sie siusiaka nizej niz umywalka to mozna sobie pomóc stołeczkiem i juz po problemie.Ja raczej nie upchne tyłka w umywalce wiec nauczyłam swoje zawory trzymac do końca świata i jeszcze dłuzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Bejarko, nie strasz.Jak sie upewnie co do kupca, zacznę zawracac głowę agentowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 06.10.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ja sprzedawałam mieszkanie tez sie przesuneło bo brakowało papierka z US niby 7 lat a papierek o nie podleganiu podatkowemu obowiązku musiał być-jeszcze rzeczoznawca po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts