marimag 13.03.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No tak ! Wysiłek i rażące światło ,odbijające się od śniegu i masz.... Tak ! Dziś u mnie Dom spokojnej starości......tego łamie, temu strzyka a tamten z balkonikiem popitala. Czy jest tu ktoś zdrowy ? Pelaśka, o starości w tym gronie nie rozmawiamy Niektóre z koleżanek, mogłyby sie poczuć urażone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 13.03.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No tak ! Wysiłek i rażące światło ,odbijające się od śniegu i masz.... Tak ! Dziś u mnie Dom spokojnej starości......tego łamie, temu strzyka a tamten z balkonikiem popitala. Czy jest tu ktoś zdrowy ? Pelaśka, o starości w tym gronie nie rozmawiamy Niektóre z koleżanek, mogłyby sie poczuć urażone Ja tam sobie niby wmawiam, że mam tyle lat na ile się czuję lub wyglądam jak to mawiają, ale metryki nie oszukasz.... Wielkimi krokami zbliżam się do wieku średniego i moje marne ciało mi o tym przypomina:( Kręgosłup coś strzyka ostatnio.... A w zeszłe wakacje coś mi odbiło i z dziećmi na rolkach jeździłam. Wyrżnęłam klasycznego orła w powietrze i całym ciałem runęłam na plecy i głowę na kostkę brukową.... Przez pół roku kość ogonowa tak mi dokuczała, że siedzieć nie mogłam. Od tamtej pory nie pozwalam dzieciakom bez kasków jeździć! I przestałam się oszukiwać, że jestem jeszcze młoda hehe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Jako ,że oddział geriatryczny nam powstał ,to- wstałam dziś wysypana jak biedronka,swędzi jak diabeł. Zaaplikowałam leki ,wapno i inne ogłupiacze. Co do migren,brałam różne leki,łaziłam po doktorach,robiłam badania i nic. Nawet lekarz mi jakieś,, cudo'' przepisał,że po tym to na 100%przejdzie.I też nic. I kiedyś będąc w,, delegacyji'' był z nami lekarz. Popatrzył na mnie i spytał czy nie mam problemów z OCZAMI:eek: Kazał iść do okulisty. I stał się cud!!!!! Bóle przeszły jak za strzeleniem czarodziejskiej różdżki. Teraz łepetyna boli tylko ,,ciśnieniowo":eek: Bo ja z tych zimno-krwistych,co to ciśnienie mają jak umarlak.I jak tylko leciutko podskoczy,łepek napitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 U nas ciąg dalszy zimy:lol2:Na chodnikach lodowiska:eek:Tu nikt nie sypie ,nie odśnieża.Dajcie mi łyżwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 O wyrżnięciu orła lepiej mi nie mów Kilka lat temu, jechałam na rowerze...słoneczko świeciło, wiaterek wiał, ptaszki świergoliły...sielanka. Postanowiłam się rozpędzić , bardzo ostrym łukiem skręcić w lewo i wjechac na ulicę na której mieszkałam. Nie pamiętam co się działo dalej. Gdy się ocknęłam, zobaczyłam stojącego nade mną sąsiada, który z przerażeniem w oczach wykonywał energicznie znak krzyża Zapytał czy ma dzwonić po pogotowie... Nie mogłam się podnieść. Sąsiad zaholował mnie do domu. Gdy zdjęłam ubranie, nie mogłam uwierzyć. Spodnie jeansowe bez skazy ale na nogach brak ciała, skóry i widac było ścięgna. Od łokci do nadgarstków brak ciała i piach w ranach. Twarz jak po skalpowaniu...brak nosa ... Od tamtej pory nie jeżdżę na rowerze a już na pewno nie skręcam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 U nas ciąg dalszy zimy:lol2:Na chodnikach lodowiska:eek:Tu nikt nie sypie ,nie odśnieża. Dajcie mi łyżwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strój polarnika i rakiety sniezne sobie zamów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Aniu doczytałam ,że z dzieciakami lepiej,ale u ciebie jakieś tarapaty!!!! Boli cie jeszcze serducho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Aneto, staram się na ile mi daja te moje czorty !!!! A teraz wiadomość dekady !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Zadzwonił ojciec !Rozmawiali !Zapytał, kiedy się do nich przenosimy !Powiedział, żebyśmy się tylko pospieszyli, żeby do jesieni ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Strój polarnika i rakiety sniezne sobie zamów Prędzej będę pełzać po tym lodowisku:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 ZAMIESZKAĆ W KĄTACH !!!!!!!!! :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 A co szanowny tatuś miał na myśli:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Oooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wiggle::wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No nie wierzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ojciec miał cudowne nawrócenie???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 ala !!! Jak to co ? Kupujemy kąty !!!!Zgodził się !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 :wave::wave::wave::wave::wave::eek::eek::eek::eek::eek::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Nie mogę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idę opić to Tabcinem !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts