Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

No tak ! Wysiłek i rażące światło ,odbijające się od śniegu i masz....

Tak ! Dziś u mnie Dom spokojnej starości......tego łamie, temu strzyka a tamten z balkonikiem popitala.

Czy jest tu ktoś zdrowy ?

Pelaśka, o starości w tym gronie nie rozmawiamy ;) Niektóre z koleżanek, mogłyby sie poczuć urażone ;)

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak ! Wysiłek i rażące światło ,odbijające się od śniegu i masz....

Tak ! Dziś u mnie Dom spokojnej starości......tego łamie, temu strzyka a tamten z balkonikiem popitala.

Czy jest tu ktoś zdrowy ?

Pelaśka, o starości w tym gronie nie rozmawiamy ;) Niektóre z koleżanek, mogłyby sie poczuć urażone ;)

Ja tam sobie niby wmawiam, że mam tyle lat na ile się czuję lub wyglądam jak to mawiają, ale metryki nie oszukasz....

Wielkimi krokami zbliżam się do wieku średniego i moje marne ciało mi o tym przypomina:(

Kręgosłup coś strzyka ostatnio....

A w zeszłe wakacje coś mi odbiło i z dziećmi na rolkach jeździłam.

Wyrżnęłam klasycznego orła w powietrze i całym ciałem runęłam na plecy i głowę na kostkę brukową....

Przez pół roku kość ogonowa tak mi dokuczała, że siedzieć nie mogłam.

Od tamtej pory nie pozwalam dzieciakom bez kasków jeździć!

I przestałam się oszukiwać, że jestem jeszcze młoda hehe;)

Jako ,że oddział geriatryczny nam powstał ,to-

wstałam dziś wysypana jak biedronka,swędzi jak diabeł. Zaaplikowałam leki ,wapno i inne ogłupiacze.

Co do migren,brałam różne leki,łaziłam po doktorach,robiłam badania i nic. Nawet lekarz mi jakieś,, cudo'' przepisał,że po tym to na 100%przejdzie.I też nic.

I kiedyś będąc w,, delegacyji'' był z nami lekarz. Popatrzył na mnie i spytał czy nie mam problemów z OCZAMI:eek: Kazał iść do okulisty.

I stał się cud!!!!!:eek: Bóle przeszły jak za strzeleniem czarodziejskiej różdżki.

Teraz łepetyna boli tylko ,,ciśnieniowo":eek::( Bo ja z tych zimno-krwistych,co to ciśnienie mają jak umarlak.I jak tylko leciutko podskoczy,łepek napitala.

O wyrżnięciu orła lepiej mi nie mów :)

Kilka lat temu, jechałam na rowerze...słoneczko świeciło, wiaterek wiał, ptaszki świergoliły...sielanka.

Postanowiłam się rozpędzić , bardzo ostrym łukiem skręcić w lewo i wjechac na ulicę na której mieszkałam. Nie pamiętam co się działo dalej. Gdy się ocknęłam, zobaczyłam stojącego nade mną sąsiada, który z przerażeniem w oczach wykonywał energicznie znak krzyża :lol2:

Zapytał czy ma dzwonić po pogotowie...

Nie mogłam się podnieść. Sąsiad zaholował mnie do domu. Gdy zdjęłam ubranie, nie mogłam uwierzyć.

Spodnie jeansowe bez skazy ale na nogach brak ciała, skóry i widac było ścięgna. Od łokci do nadgarstków brak ciała i piach w ranach.

Twarz jak po skalpowaniu...brak nosa ...

Od tamtej pory nie jeżdżę na rowerze a już na pewno nie skręcam...:rotfl:

Zadzwonił ojciec !

Rozmawiali !

Zapytał, kiedy się do nich przenosimy !

Powiedział, żebyśmy się tylko pospieszyli, żeby do jesieni ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

ZAMIESZKAĆ W KĄTACH !!!!!!!!!

:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave: