marimag 06.10.2015 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.10.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 a ja tylko na szybko napiszę, że w biedrze są noże ceramicznie, piekielnie ostre i warto na nie zerknąć. mam już takie - 2 lata temu kupione w kauflandzie, też za jakieś psi pieniądze i do tej pory tak samo ostre. i chyba ide spac, bo padam na pyszczek. przez ostatnie 2 dni tylko po drabinie latałam, nogi w dupe mi weszły, łapy odpadły od szorowania szmatą okien - każde 5 razy przetarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.10.2015 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Anka,kuźwa,nie dosłuchałam do końca:lol2::lol2:weź to wywal bo mi pijar psujesz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 07.10.2015 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Marimag ja nie wiem do końca o co cho z tymi kupnami i sprzedażami ale w zaciskaniu kciukasów mi to nie przeszkadza Melduję że w Agacie byłam i CHYBA się na jedną kanapę zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.10.2015 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Tamto nie. Do ciebie ten powyzej tego. boszzzzz uwielbiam tu zaglądać :rotfl: Żebym ja w zeszłym roku wiedziała ze na FM można tak o dupie Maryni to pewnie bym sobie nadciśnienia nie wyhodowała, tylko tu bym przychodziła się wypłakać. A ja czytałam tylko działy budowlane pełne wazniaków i ich madrych wywodów i popadałam w obłęd pomalutku aż ratunek znalazłam w piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 07.10.2015 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 ha ha ha! Pusia piwo to dobry przyjaciel, nieco małomówny ale pozytywny musiałam towarzystwo w końcu wygonić na siłę z łazienki, wyłączyłam korki i trochę ich to pospieszyło, najstarszy rano i wieczorem myje włosy plus suszarka plus 5 razy za potrzebą, iskrzeniem druta czy kij wie co i 5 h dziennie w łazience spędza, młodszy 10 razy za potrzebą, chyba jeszcze nie iskrzy, ale za to uwielbia się oglądać i przegladać w lustrze, nago, młoda nie wiem po co nalewa wody do wanny bo jak brudna wchodzi tak brudna wychodzi, zęby 3 razy do poprawki, już przed lustrem sprawdza czy robi jej się przedziałek między piersiami - 9 lat dla mnie łazienka już tylko wyliczona na expressowe wejście, spędzam może 20 minut łącznie w ciągu dnia miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.10.2015 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 o kurwa :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.10.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 o kurwa :rotfl: no!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2015 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 są noże ceramicznie, piekielnie ostre i warto na nie zerknąć. A oczu sobie nie pokaleczę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2015 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Pusia, jak to o dupie Maryni ????????????? :mad::wtf: My tu mamy yntelygencky klub dyskusyjny. O polityce, obyczajowości, szeroko rozumianej kulturze, trendach i innych takich... O zyciu kuźwa, a nie o dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2015 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Matko i córko !!! Kjuta, czytam Twojego posta i robi mi sie tak Nie chcę być nie delikatna, ale wzmianka o iskrzacym drucie nasuwa mi dziwne skojarzenia, a Ja bardzo chciałabym wierzyć, ze piszesz o przebiciach na elektryce W końcu to forum budowlane...tak czy nie bo sie pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2015 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Bello Biondo, Twojego PR-u nic nie jest w stanie zepsuć Jak nastrój ? Wanilino, bardzo sie cieszę, ze cos sobie upatrzyłaś. Pokaz kuliżankom Dzieki za kciuki. Dzis dzień zamordyzmu. ARMAGIEDON !!! Czekam na telefon i ogień w trampki. Biere się za nagabywactwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.10.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 A oczu sobie nie pokaleczę ? Nie radziałabym majstrować nimi w tych okolicach maz sobie wczoraj pociął paluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2015 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Co te chłopy maja z tymi nozami ? Czy to tez kolejne przedłuzenie ? Jak byście zobaczyły jakim tasakiem mój szanowny kroi sobie cytrynke do herbatki to strach sie bać. Swojego czasu, zakupił SOBIE nóż ceramiczny i nie pozwolił nikomu uzywać. Pieścił go, po myciu wycierał ściereczką, chował w organ... Cyrk. Po jakims czasie stracił czujnośc i inni zaczęli miec dostep. Nóz dostał zabków bo a to spadło mu się na podłogę, a to słoik ktoś usiłował otworzyć, a to kości dyndolono... Owszem, nadal kroi tylko na szarpanego bo zabki o wszystko zaczepiają. Najtrudniej, było mi wytłumaczyc dzieciom, żeby uwazały bo jak nóż spadnie to sie zbije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.10.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 no tak trzeba uważać z tymi nożami. dlatego kupuje te najtańsze w marketach, tną tak samo a jak sie stłucze to ie szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 07.10.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Nie chcę być nie delikatna, ale wzmianka o iskrzacym drucie nasuwa mi dziwne skojarzenia, a Ja bardzo chciałabym wierzyć, ze piszesz o przebiciach na elektryce ojtam ojtam, jakie dziwne skojarzenia ?? całkiem naturalne dla wieku 16 lat chyba, zapytaj męża kiedy zaczął marszczyć Freda i nie umiał przestać, to wypada na te lata, gdzie sobie chłopak ma nie upuścić... krwi, jak nie w zamykanej na zamek łazience pewnie na początku sam proces iskrzenia zajmuje więcej czasu a później z kolei przechodzi w nawyk i parcie na ilość, tak mniemam samo kuźwa życie przebicia w elektryce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2015 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Marszczyć Freda ??????????????? Czyli to jednak nie elektryka, choc jeszcze mam nadzieję, że piszesz o elektryku, który sie nie spisał robiac ISKRZĄCĄ instalację, a Twój mąż go pomarszczył tymi rencami.Powiedz, ze tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.10.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 No tak,czyli to nie chodzi o kabel od suszarki:sick: pewnie pomyślicie ,że jestem Dulska ale nigdy o coś takiego nie zapytałabym męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.10.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Aniu,obyśmy dzisiaj wieczorem miały świetne humory.Tego nam życzę i spadam coś porobić o 13.00 odbieram wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2015 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Od razu Dulska...Ty masz po prostu zajebisty PR- Asiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts