Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:

bionda trzymam kciuki za wyniki!

mari oby się dziś wyjaśniło wszystko i było zgodne z oczekiwaniami :hug:

a powracając do rozmów o seksie, pominę iskrzenie, to w ogóle nie rozmawiacie ? a jak potem z dziećmi będziecie rozmawiać ?

pamiętam taką sytuację, starszy miał około 7 lat i przechodziliśmy właśnie etap zapoznawania się skąd się biorą dzieci i wszelkich anatomicznych szczegółów, siłą rzeczy towarzyszył temu młodszy wówczas 4 letni. Byliśmy na placu zabaw, ja z boku, moje dzieci same biegały, wspinały się, wokół babcie z wnukami, nagle młodszy z drabinek na cały plac krzyczy: maaammmooo po co jest seks, bo zapomniałem ? widzę popłoch wśród babć i gwałtowne odsunięcie się ode mnie, jak odkrzyknęłam równie głośno synku dla przyjemności! :lol:

Młodsza się robię od razu o kilka lat, jak sobie Was poczytam :D Od razu mi się przypominają moje osobiste szaleństwa.

Kjuta, cudowna anegdotka :hug: i jaka prawdziwa w wymowie :yes:

Z moim byłym mężem nie rozmawiałam w temacie sex. No, prawie. Do dziś zastanawiam się, czy on już się domyślił skąd nam się córka wzięła :lol2:

J za to jest z podobnej bajki jak ja :yes:

Mari, daj znać natychmiast jaki wynik dzisiejszego dnia

Kjutka, jestes dla mnie wielka zagadką.

Nie spodziewałam się, ze aż tak otwarta jesteś.

Az strach u Was nocowac gościnnie.

Oczami wyobraxni widze, jak przez szparę pod drzwiami syna, iskry lecą, jeki z waszej sypialni, foch nie zadowolonej z powolnego rosnięcia cyca córki się wydobywa, narcystyczny syn pozuje przed lustrem i przebiera sie w damskie ciuchy....

Jednym słowem, typowa polska rodzina bogiem silna :lol2:

A tak zupełnie na powaznie....

O seksie najcześciej gadamy tu no i nie wiem jak wy, ale Ja najczęsciej z mężem choc on gadać nie lubi...woli działanie :bash:

Z dorastajacymi córkami nie gadam o tym wcale bo ani nie pytają, ani chyba nie wiedzą co to jest i po co....Może coś czuja, widzą na filmach ale z ich strony cisza.

Na razie przerabiam miesiączki.

Szczerze mówiąc nie wiem, jak to wytłumaczyc autystykowi...nieco oderwanemu od rzeczywistości.

Mimo, ze moje córki będa w styczniu miały 13 lat, sa jeszcze bardzo dziecinne.

Interesuje je Lego z którego buduja cuda, gry komputerowe i maja totalnego świra na punkcie władcy pierscieni.

Syn w styczniu będzie miał 8 lat i na razie o nic nie pyta choc pyta cały czas.

Ostatnio zakomunikował mi, ze on nie chce miec tej męskiej choroby ejenkcji bo proszki na to trzeba łykać ( efekt po reklamie braweranu :lol2:) a on chce byc zdrowy.

Także taka sytuacja.

Najmłodsza stale cos rodzi ale skad to i z czym to sie je, pozostaje tajemnicą.

W zeszły weekend urodziła 5 lalek, jednego małego bobasa i psa, takze chyba tam se spokój.

Ma tez swira na punkcie brania slubu z kim tylko popadnie.

Odbieram ją ze szkoły a ona mi nadaje, który chłopiec jest miły i ze z nim sie umówi na randkę.

Lekka prostutucją mi to zajeżdża, ale wiek głupawy to i przymykam oko.

Ostatnio też wali teksty jak z kroniki kryminalnej.

Mamo, Janek W-u, zabrał Kasi kredki. :lol2:

J za to jest z podobnej bajki jak ja

Czyli tez erotoman GAWĘDZIARZ ? :lol2:

Dam, dam, ale własnie dzwonił do mnie bank.

Opuścili kolejne 15 tysiecy i mówia, ze więcej juz nie :(

Przedstawiłam FACHOWO bo wiadomo ! półtora majstra jestem ;), co i jak widze i jak tam jest i czekam na kolejne obrady rady i Pana prezesa ( nich go Bóg ma w swojej opiece).

Emilka, wiem, ze ludzie na pszczółkach, kwiatkach i bocianach a czasem nawet na kapuście tłumaczą, ale żeby od razu na porodówke zaprowadzac ? Toz to trauma do końca zycia.

Ja po swoich porodach mam nocne koszmary.

Kjutka, jestes dla mnie wielka zagadką.

Nie spodziewałam się, ze aż tak otwarta jesteś.

Az strach u Was nocowac gościnnie.

Oczami wyobraxni widze, jak przez szparę pod drzwiami syna, iskry lecą, jeki z waszej sypialni, foch nie zadowolonej z powolnego rosnięcia cyca córki się wydobywa, narcystyczny syn pozuje przed lustrem i przebiera sie w damskie ciuchy....

Jednym słowem, typowa polska rodzina bogiem silna :lol2:

tym razem to ja oplulam monitor :rotfl: :rotfl: :rotfl:

mniej więcej tak to wygląda :lol2: do tego dochodzą koty jeden jak głupi skacze nam po głowach, bo ubzdurał sobie, że jest sarenką, w dodatku nocną :lol2: a drugi sprawdza moje przyswajanie wiedzy zwalając mi podręcznik na głowę, też w nocy

kilka razy budziłam się rano z potwornym bólem głowy i nie wiedziałam, czy kot znowu mnie testował, czy stary przywalił za chrapanie ;)

a Wy się pytacie czy żółte papiery mam aktualne :lol2:

Kjuta, Ty i Twoja rodzina, macie dozywotni i bezpłatny wstep na vip-a !

Iscra, jakos nie wierzę w przypadki :lol2:

SODOMIA I GOMORIA !

Znowu dzwonił bank. Tak na marginesie, jakos szybko ta rada radzi. Uradzili niestety tylko tyle, że więcej nie opuszczą no i doopa blada.

z młodą rozmawiałam o miesiączkach już, a średni chwalił się dokładnie wczoraj, że wyhodował pod pachami 2 cm kłaczek

starszemu powiedziałam, że jak się wstydzi kupować prezerwatywy, to niech mnie poprosi albo tatę ;)

moja młoda jak już wspomniałam 9 lat zarzuciła mi, że pomyliło mi się i źle jej powiedziałam "mamo okres można dostać tylko jeden raz w życiu, to miesiączkę ma się co miesiąc" na moje sprostowanie miała minę dokładnie taką :wtf: i okrzyk cooooo???!!!! no i rozbroiło mnie pytanie, mamo a jak ja poznam, że mam okres ? ;)

a tak w ogóle to wszystko z nami normalnie :D

Nie wiem co powiedziec, jak uładzic ten rozszalały hormonalnie watek...

Moze tym, ze mojego syna, kapie mąż...

Chociaż...nie ! no głupio wyszło.

Kjuta pewnie zaraz walnie, ze dwa druty lub dwa fredy...

Matko !

Co Ja wygaduję :spam: