kjuta 07.10.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 ale poważnie to tematy wymiocinowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2015 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Czy Ja wiem... Dla mnie nie choc nie ukrywam, ze mnie troszke speszyłaś. Tak z grubej rury bez uprzedzenia... No ale weszłam juz na własciwe tory i mozemy dalej grzeszyc Odkad zaczęłas pisac o intymnych szczegółach z waszego zycia rodzinnego, ogladalnośc watku wzrozła diametralnie Podejrzewam, ze na niektórych podziałałas jak wiagra. Lece po dzieciaki. Do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 07.10.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Teraz stoje sam a za chwilę, STOI SAM. Czas strasznie zapierdziela. Zobacz co sie wyprawia u Kjuty. Syn jej sie iskrzy ! :rotfl: Szukam jakiejś riposty, ale po prostu gapię się w monitor i się chichram nie będąc w stanie nic błyskotliwego wymyślić xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 07.10.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 wg mnie temat jak temat, ale jeśli kogoś uraziłam to przepraszam mari intensywnie myślę o Tobie dzisiejszym popołudniem! kciuki w dłoni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 07.10.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 :rotfl: Szukam jakiejś riposty, ale po prostu gapię się w monitor i się chichram nie będąc w stanie nic błyskotliwego wymyślić xD Padłam,wiesz teraz to bęc i po staniu,później to już nie tak prosto,bedzie .... Kjuta jam nie urażona tylko uchachana dzięki za poprawę nastroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.10.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 No,dziewczyny,bez wchodzenia w szczegóły ale podzielę się z Wami moją radością: BĘDĘ ŻYŁA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.10.2015 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Kjuta, Mari się drażni Żadna z niej cnotka umysłowa i nie tylko Z wieku i doświadczenia mnie przynależy ocena tematu i poziomu jego omawiania, więc przyjmij, że skoro nie zapędzam nikogo do kąta, to jest co najmniej dobrze. Też się uśmiałam Bionda, oby długo i bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2015 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Biondziu, morda mi sie cieszy, ale wiedziałam, ze tak będzie Taaaaaaa. Ta Mari to takie ladaco, ze ze świeca szukać. Dziewczynki, bardzo źle sie czuję. Mdli mnie, kreci mi sie w głowie i widze jak przez szary dym. Moze to nerwy...a moze przedawkowałam nikotyne bo jaram jednego za drugim a to juz na pewno przez nerwy. Czyli to przez nerwy. Dzieki, kochane jestescie Kciuki mile widziane a za te juz trzymane mówię: SENKJU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.10.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Pusia, jak to o dupie Maryni ????????????? :mad::wtf: My tu mamy yntelygencky klub dyskusyjny. O polityce, obyczajowości, szeroko rozumianej kulturze, trendach i innych takich... O zyciu kuźwa, a nie o dupie No po przeczytaniu ostatnich 2 stron zwracam honor - faktycznie: o wszystkim tylko nie o dupie U nas temat seksu pełen luzik, na zasadzie nic co ludzkie nie jest nam obce. Młodej też nigdy kitów nie wciskaliąmy, od kiedy zaczęła jarzyć edukowała się na moich atlasach anatomicznych i wiedzy medycznej (byłam wtedy pielęgniaką). I kiedyś była boska sytuacja. Odwiedziny teściów. Teściowie kochani ale moher 100%. Siostra mojego Mężulka była wtedy w ciąży, Nasza Młoda miała ok. 5 lat. No i teściowa opowiada jej jako co ciocia niedługo kupi sobie dzidziusia itp. dyrdymały. Nasze dziecię słuchało i patrzyło na nią z niedowierzaniem, po czym stwierdziła: Babciu poczekaj ja Ci zaraz wszystko wytłumaczę. Podreptała do pokoju, przywlokła atlas anatomiczny i zdębiałej babci pokazała przekrój męskich narządów opowiadając co i do czego, to samo zrobiła z przekrojem kobiety, po czym przeszła do przekroju kobiety w ciąży i wytłumaczyła którędy wchodzi, którędy wychodzi itp. Mina moich teściów bezbłędna. Mężuś padł i kwiczał, moi rodzice zachowali dystyngowany spokój, bo już znali te numery Młodej. Ps. Bionda - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.10.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Mari, i........ jak? Pusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2015 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 UWAGA !!! Mój klient podpisał dzis umowe ze swoim klientem Pogadalismy i wyłozyłam mu swoje racje. Uzgodnilismy, ze podpisujemy (najprawdopodobniej) w niedzielę umowe przedwstepną. sami bez notariusza zeby choc trochę zaoszczedzić. Pieniadze ma otrzymac w ciagu 3-6 tygodni, a potem moja kolej. Z mniej przyjemnych... Klient poprosił mi o to, zebym mu jednak troszkę opuściła. To troszke to 5 tysięcy. Bank z którym sie targuję, zszedł już bardzo duzo ale cena i tak jest za wysoka jak na mój mikro budżet. Mam mały problemik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 07.10.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Wiedziałam..... Nie szukaj złych stron,będzie dobrze teraz spokojnie możesz pozostałym przedstawić propozycję że albo się decydują teraz już i za kwotę x albo nieaktualne.pozytyw kolejny może być. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.10.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 jezu ''nadejszła wiekopomna chwila'', ten od fontanny czy jakiś inny bierze mieszkanie, bo się zamotałam? a ile bank chce finalnie za dom widmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.10.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Babciu poczekaj ja Ci zaraz wszystko wytłumaczę. Podreptała do pokoju, przywlokła atlas anatomiczny i zdębiałej babci pokazała przekrój męskich narządów opowiadając co i do czego, to samo zrobiła z przekrojem kobiety, po czym przeszła do przekroju kobiety w ciąży i wytłumaczyła którędy wchodzi, którędy wychodzi itp. Mina moich teściów bezbłędna. Mężuś padł i kwiczał, moi rodzice zachowali dystyngowany spokój, bo już znali te numery Młodej. Ps. Bionda - super nagrałas ten moment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Powinnam skakac do sufitu a jakos nie mogę.Mąz mi nagadał trochę, czarnowictwem zaraził i ...płakac mi się chce. Bejarko, ale wielki kciuk !Dziekuję bardzo. Asiu Ż, wszystko ci się....Gośc od fontanny nawet nie zadzwonił.Mówie o kliencie, który od dwóch lat próbował sprzedac swoje, zeby kupic moje.Wreszcie sie udało i zadzwonił do mnie.Kwote podam na priv, ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.10.2015 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Mari ja też wierzę, że będzie dobrze. Marzenia się spełniają, kciukam dalej nagrałas ten moment? W tamtym okresie nie posiadałam kamery, nie była to epoka cyfrówek a komórki nie były tak wypasione (ok. 1996-7 rok). Ale warte to było uwiecznienia - mina mojej teściowej z opadniętą szczęką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 08.10.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Bionda cieszę się z Tobą dobrym wynikiem! mari ważna wiadomość to taka, że masz kupca - gratuluję! czarnowidztwo męża czego dotyczy ? tego akuratnie domu czy czegoś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2015 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Własnie skończyłam rozmowe z mężem, ale co to za rozmowa Dwa słowa rzucone w powietrze i pogadalismy. Zapytał mnie czy na pewno chcemy tę ruinę no i mówi, ze nie stac nas na utrzymanie domu Jestem załamana. Ide w gary odreagowac stresa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.10.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Zapytał mnie czy na pewno chcemy tę ruinę no i mówi, ze nie stac nas na utrzymanie domu Dżisss a wcześniej nie miał takiego zdania?? Dopiero jak sytuacja zaczyna się klarować?? Nie znam tak dokładnie Waszej sytuacji, ale dlaczego pozwolił Ci przechodzić przez to wszystko i teraz zaczął czarnowidztwo?? Wiesz koszta remontu to jedno - tu nie będzie lekko, ale jeśli chodzi o utrzymanie domu to są tańsze niż mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.10.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Jasne, że utrzymanie domu jest o niebo tańsze niż utrzymanie mieszkania. Mari myśle, że mąż zaczął panikować, bo wizja remontu coraz bliżej, to jedna z bardziej stresujących sytuacji w życiu, Daj mu kilka dni, niech sam przemyśli sprawę, nie ma co sie denerwować jego gadaniem. Skup się teraz na sprzedaży mieszkania. Będzie kasa na koncie, bedziecie mogli myśleć co dalej :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts