Emila3000 11.10.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ok to okiennice i drzwi z desek z okuciami dorzucam do listy Julki pokój jest odbiciem lustrzanym kuchni rzutów muszę poszukać, albo zmajstrować jakieś na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.10.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 drzewa takiego ogrmonego nie mamy na działce kilka lat temu było tu pole i fasola rosła drzewo w pokoju fajne, ale chyba po za zasiegiem naszym, ale kto wie może jej zrobie gdzieś Pamietaj, że mój mąż jest komputerowcem, kabelki potrafi zlutować, i chyba nic wiecej obawiam sie o ten domek, najwyzej sama go zbiję Koło domku bede jej malować drzewo na ścianie, w jednym rogu będzie namiot szałas, który też muszę jakoś wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2015 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 http://st.hzcdn.com/simgs/1031f6870099fd85_4-9198/traditional-kids.jpg http://www.architectureadmirers.com/wp-content/uploads/2014/03/Hilarious-interior-design-Ideas-8.jpg http://www.digsdigs.com/photos/dreamy-beach-and-sea-inspired-kids-room-designs-10.jpg http://apartementlifestyle.net/wp-content/uploads/2015/02/Aesthetic-Kids-Eclectic-design-ideas-for-How-To-Paint-A-Girls-Room-Image-Decor.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2015 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 http://organizing.ws/wp-content/uploads/2014/08/organizing%20girls%20bedroom-LMQT.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Mari wycykałaś większość pomysłów na domek w pokoju. BARDZO się cieszę, że sprzedaż idzie ku szczęśliwemu końcowi, a małż przejrzał na oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2015 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Starałam sie wkleic to co mogłoby bazowac na konstrukcji łóżka A co ? Źle cos zrobiłam ? Ja też sie strasznie cieszę ale też i strasznie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 No, coś Ty świetne są. Masz tremę, Kobieto, ot co Skaczesz na główkę, ale będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.10.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 rzuty na szybko z jakiś starych prechistorycznych projektów inspiracje domkowe zaraz przejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.10.2015 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 (edytowane) z domkiem to będzie tak, że najpierw powstaną "mury", wrzuce fotki i będziemy stylizować to tak - okiennice i drzwi z okuciami rogi łosia - oczywiście uszyte - tildowe może kupie futerko zwierzaka - sztuczne oczywiście po ścianie puszczę bluszczyk, najlepiej żywy (ostatnio kupiłam w ikei - Julka była wniebowzięta z powodu tego zielska - mszyce dorzucili mi gratis do niego ) poduchy z tkaniny z motywem drewna i z leśnymi zwierzakami Edytowane 11 Października 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.10.2015 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 (edytowane) jednak deski przetrę na szaro bejcą, tylko ca na dach, taki sam dach? może jego zrobię ciemnieszy po prostu. Okna może z cienkich pni brzozowych albo grubszych gałęzi, mam tego masę z drzewek które nie przeżyły tych upałów i suszy. o ten jest idealny Edytowane 11 Października 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.10.2015 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Pestko jak tanio i ekologicznie postarzyć te deski??? to jest brzoza, w sumie chyba wybiorę najbrzydsze deski jakie są, z sękami i innymi takimi. Bejca nie droga, ale w sumie dużo jej pójdzie - bo drewno pije ją jak głupie. Może do tego pokostu którym będę malować te drewno dać pigment. albo samym pigmentem rozpusczonym w wodzie przetrzeć deski i pożniej tym pokostem pojechać... muszę poeksperymentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.10.2015 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Możesz opalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.10.2015 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Mówcie mi jeszcze :D:D Przyłączam się do gratulacji :wave::wave: Jednak siła forumowych kciuków jest nieziemska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 12.10.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 mari gratuluję! strach jest zrozumiały, to normalna reakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.10.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Cieszę się Aniu,że znowu miałam rację Kiedy???Ano zawsze wtedy gdy Ci mówiłam,że się uda:wave::wave:i że będzie dobrze.Nawet gdy niewielu w to wierzyło. Trzymam kciukasy za resztę planu i :hug::hug::stirthepot::stirthepot::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2015 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Dzieki, dzieki, dzieki :hug::hug: Ja sama nadal w to nie wierzę Najbardziej ucieszyło mnie wczorajsze znalezisko czyli przydział mieszkania i to, że widnieje tam tylko matka. Ojciec nadal nic nie wie i nie zamierzam mu mówic. Przylazł wczoraj a Ja tylko patrzyłam czy dzieciaki nie otwieraja za szeroko paszczy. Zadzwoniła dzis do mnie Rere. Kto pamieta człowieka ? Dała mi namiary na tania i polecana na forum firme od okien. Wlazłam na ich strone i maja okna których szukałam :wave: Ale to fajne uczucie, gdy wreszcie cos sie zaczyna układać. Nie jestem przyzwyczajona bo zycie przeczołgało mnie we wszystkich płaszczyznach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 12.10.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 (edytowane) (...) Sama powiedz Borciu, brałabys takie coś ? Jak żartuje mój mąż: gazeta/torebka papierowa na głowę, nogi za 15 trzecia i jazda... (...) Potem walnełam mu zbiorcza anegdote (...) Prędziutko zapytałam czy mam w takim razie zielone światło bo go kocham, bo chciałabym zebysmy razem wybierali i decydowali i że ćwir ćwir ćwir a on do mnie...dobra, dobra...i tak będzie po Twojemu. Same powiedzcie, czy to nie melodia dla naszych uszu ?????? Ehhh Mari, jak bym o moim mężusiu czytała - też czasem jest do rany przyłóż, a czasem nie wiem czym mu przyłożyć... A co do podejmowania decyzji zawsze mówi - po co Ty się mnie pytasz, i tak będzie po Twojemu... I wtedy wiem, że jeszcze mnie kocha... http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,046_uN_orig.gif Edytowane 12 Października 2015 przez boratom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2015 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Jak żartuje mój mąż: gazeta/torebka papierowa na głowę, nogi za 15 trzecia i jazda... Widze, ze u Was romantyzm przede wszystkim po co Ty się mnie pytasz, i tak będzie po Twojemu Sztandarowy tekst mojego Moze mamy tego samego mężą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.10.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 J mówi „i tak ci zawsze ustępuję”, ale kłamczuch jest, bo częściej to ja ustępuję, choć nie w sprawach ważnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2015 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Dziewczyny zdycham Nie dość ze grypowo mi to jeszcze jakaś obrzydliwa jelitówka mnie dorwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts