bulwa 13.03.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 ZAMIESZKAĆ W KĄTACH !!!!!!!!! :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave: SUPER Teraz trzymaj byka za rogi i puść!!!!! Pakuj manele, żeby się nie rozmyślili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 To się będzie działo!!!!!:wiggle::wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 13.03.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 i NIE PUŚĆ miało być za bardzo się podnieciłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Boże, Boże ....od czego zacząć ? Musze ochłonąć ! Idę dzwonić do męża !!! Zaraz wracam :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Bulwa dobrze gada:rolleyes:Zaczynaj się pakować i przerzucać manatki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dzwoń kobieto bo to wiadomość stulecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 13.03.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Jako ,że oddział geriatryczny nam powstał ,to- wstałam dziś wysypana jak biedronka,swędzi jak diabeł. Zaaplikowałam leki ,wapno i inne ogłupiacze. Co do migren,brałam różne leki,łaziłam po doktorach,robiłam badania i nic. Nawet lekarz mi jakieś,, cudo'' przepisał,że po tym to na 100%przejdzie.I też nic. I kiedyś będąc w,, delegacyji'' był z nami lekarz. Popatrzył na mnie i spytał czy nie mam problemów z OCZAMI:eek: Kazał iść do okulisty. I stał się cud!!!!! Bóle przeszły jak za strzeleniem czarodziejskiej różdżki. Teraz łepetyna boli tylko ,,ciśnieniowo":eek: Bo ja z tych zimno-krwistych,co to ciśnienie mają jak umarlak.I jak tylko leciutko podskoczy,łepek napitala. Ja też po cichu podejrzewam oczy! Zbieram się na wizytę u okulisty Ciągle mam załzawione i jakieś takie "obolałe" od środka No a jak boli głowa to oczy tak samo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No nie ! Padnę ! Dzwonię do mojego mężą, pieję z radości, gęba mi się sama śmieje a ten do mnie ....to co lodzik ? :bash::bash::bash: Ten to zawsze sobie okazję wynajdzie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Bulwa, mi nawet rezonans robili na te bóle,a okazała się bardzo prozaiczna przyczyna. Okulista pierdyknął mi na dzień dobry dwie pary okularów!!!!!! Nie mogłam sie przyzwyczaić do progresywnych więc mam oddzielne na dal i na bliskość. Ja pracuję przy komputerze,śluzówka wysycha to tez robi swoje. Czytam dużo nawet przy gownianym świetle ,,,dziurgam'', ,,drutuję". No i w pewnym wieku:rolleyes: oczka też robią psikusa i sie starzeją:rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No nie ! Padnę ! Dzwonię do mojego mężą, pieję z radości, gęba mi się sama śmieje a ten do mnie ....to co lodzik ? :bash::bash::bash: Ten to zawsze sobie okazję wynajdzie !!!! No toż przecież taką okazję trzeba należycie uczcić:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Pić mu nie wolno, to chociaż pobzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Uciekam na chwilę,bo już czegoś chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Nawet w pracy nie dadzą spokoju:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Nawet w pracy nie dadzą spokoju:lol2::lol2::lol2: Co za ludzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.03.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaniemówiłam! Wiadomość dnia cudowna Teraz sie tylko módlmy żeby Twojemu tacie sie nie odwidziało!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No to módlmy się .... http://boguszyce.malach.pl/files/2011/08/boguszyce-osiedle-msza-polowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.03.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.03.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 W temacie kościelnym http://www.andrzejrysuje.pl/wp-content/uploads/2013/03/konklawe-I1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Co za naród,tyłek zawracają!!!Nie wiedzą ,że Ania będzie miała swe kąty w Kątach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pogoniłam towarzystwo,żeby duperelami mi głowy nie zawracali,bo mam ważniejsze sprawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ania dotarło to do ciebie,że szykują się wielkie zmiany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts