Emila3000 14.10.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 wszystkie najlepszego na nowej drodze życia. To w sobotę będziemy świętować? czy to już po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 (edytowane) M... to bardzo bogaty facet obecnie. Może czuły pismo nosem Formalność po 26 latach wymuszona „polską porządką”, ot co Myślałam, że bardziej Cię zainteresuje ten prezent, ale skoro tak, to mimo wszystko się pochwalę – RHODODENDRON wielki, o średnicy 160 cm. Wróciliśmy o 16 dziś do domu i szczęki poryły nam żwir na podjeździe do garażu. Najpierw nie wiedziałam co mi nie pasuje w widoku ogrodu. J tak samo nie załapał, choć paluchem pokazałam. W sobotę dopiero będzie po, ale droga to raczej z dalszym ciągiem, a nie nowa. Tak czy siak DZIEKUJĘ Edytowane 14 Października 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 I... wiecie co...ten prezent ma drugie dno trzeba wykopać dół gigant Może zadziała na poprawę kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.10.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Synek ładny, to coś na głowie to biret. Mari soda odkwasza organizm, ma wiele zalet, sa nawet terapie z sody aby odkwasić się. Wbrew opiniom szkodliwa nie jest, wręcz przeciwnie, bo przy zgadze pomaga, ma działanie zasadowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.10.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Mówiłam Wam jaki numer zrobił mój teściu???? jak wspominałam startuje u nas Antoni, miejscówkę mamy dobrą, na przeciw osiedlowego sklepiku, od razu pisuary ją wyhaczyły. Za stówkę teściu zgodził się żeby na ogrodzeniu powiesili baner z piękną podobizną Macierewicza :eek: tak tanio? mniej niż 1000 bym nie schodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.10.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Pestko gratulacje, zdjęcia pary młodej obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Dziękuję Żono m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.10.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Dostaliśmy dziś prezent :) :) a konto mojej sobotniej zmiany nazwiska Pestko gratulacje Miłości Wolności i Niepodległości ! a ten Ma..wicz to nie pomylił Ci się z Korwinem ? JKM zarabiał graniem w brydża - czyli prawie się zgadza. No i ma wadę wymowy i trudno go zrozumieć - czyli też się zgadza. Swoją drogą - JKM sam zjada swój ogon opowiadając brednie, że człowiek z jakąkolwiek niepełnosprawnością nie powinien z ciemnego kąta wychodzić. Sam powinien tam siedzieć ze swoją upośledzoną sprawnością logopedyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.10.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Synek ładny, to coś na głowie to biret. Mari soda odkwasza organizm, ma wiele zalet, sa nawet terapie z sody aby odkwasić się. Wbrew opiniom szkodliwa nie jest, wręcz przeciwnie, bo przy zgadze pomaga, ma działanie zasadowe. do tego używa się jej w terapii onkologicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.10.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Pestko gratulacje Miłości Wolności i Niepodległości ! a ten Ma..wicz to nie pomylił Ci się z Korwinem ? JKM zarabiał graniem w brydża - czyli prawie się zgadza. No i ma wadę wymowy i trudno go zrozumieć - czyli też się zgadza. Swoją drogą - JKM sam zjada swój ogon opowiadając brednie, że człowiek z jakąkolwiek niepełnosprawnością nie powinien z ciemnego kąta wychodzić. Sam powinien tam siedzieć ze swoją upośledzoną sprawnością logopedyczną. o upośledzeniu umysłowym nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.10.2015 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Pestko, powinnas sie cieszyc, ze wzieła mnie informacja o kolejnym siedmiomilowym kroku w waszym zyciu a nie jakis tam prezencik. Nawet jesli ma srednice haktara ! Znaczy się, uczuciowa jestem a nie pazerna A kto Wam to zielsko podarował ? Uwazam, ze ten prezent jest nie kompletny. Darczyńca powinien dorzucic kilka granatów. Dawaj zdjęcia !!! Czyli co ? Zmieniasz teraz nicka ? Może...Pestka z ogórka ? Żonko, biret czy beret..jedna cholera. Na głowie sie nosi, nie ? Chemikiem nie jestem, ale mój organizm bardzo wrazliwy na ten specyfik i wyraxnie to manifestuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.10.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Ja się wyautowałam z zainteresowania polityką.Chciałabym pójść i napisać - pocałujcie mnie w cokolwiek.Ale nie mogę , niestety .Ze względu na Prezesa & company. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.10.2015 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Korwin to zupełnie inna bajka. To, ze pier...oli bzdury których sam nie rozumie to jedno, ale Ja w nim i w jego kolejnych partiach wyczuwałam nazizm. Ta ich flaga...ten radykalizm. Jakby mi przyszli z jego banerem to bym psami poszczuła. A jak opowiada o swoich kobietach to normalnie macica mi sie zamyka jak jaki perłopław. On sie komus podoba ???? Może to nie są zywe kobiety tylko takie z wentylem na pompkę ? Przypomniał mi sie dowcip... Do burdelu przychodzą mocno posunieci panowie i prosza burdel mamę o jakieś piekne niewiasty. Burdel mama juz miała im powiedzieć, że wszystkie panie zajete, ale doznała olsnienia i zaprowadziła ich do pokoi w których lezały dmuchane lale. Dziadkowie zostali sam na sam z lateksem no i po wszystkim spotykaja się na pogaduchach. - Jak było ? - pyta jeden - Fantastycznie! Taka skromna, delikatna...- opowiada drugi - Moja też cicha i spokojna a jaka uległa...- dodaje ten pierwszy Odzywa sie trzeci - A moja szalona !!! Ugryzłem ja w uszko a ta pierdła i przez okno wyskoczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Pestko gratulacje Miłości Wolności i Niepodległości ! a ten Ma..wicz to nie pomylił Ci się z Korwinem ? JKM zarabiał graniem w brydża - czyli prawie się zgadza. No i ma wadę wymowy i trudno go zrozumieć - czyli też się zgadza. Swoją drogą - JKM sam zjada swój ogon opowiadając brednie, że człowiek z jakąkolwiek niepełnosprawnością nie powinien z ciemnego kąta wychodzić. Sam powinien tam siedzieć ze swoją upośledzoną sprawnością logopedyczną. Dziękuję Zochna To formalność, nawet nikogo nie zapraszamy. I całe szczęście, bo nam się nie da życzeń złożyć Co można w takiej sytuacji powiedzieć komuś po tylu latach wspólnego życia? Wsio już było. Wylazła moja niepamięć do nazwisk i mylenie różnych osób Tak mi się często zdarza zaplątywanie w nazwiskach, że wśród moich znajomych nikt mnie już nawet nie poprawia. To samo mam z rozpoznawaniem ludzi. Muszę kogoś dobre kilka razy spotkać i porozmawiać, żeby go potem rozpoznać. W sumie co za rónica M i JKM. Wart wart Pac pałaca. On tak mówi, że to był brydż, ale słyszałam tę historię od kogoś kto go spotykał przy stoliku nie brydżowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.10.2015 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Jezu! Pestko! Nadajesz sie na szpiega. Jak cię złapie obcy wywiad i zaczna przepytywac to tak im zryjesz berety, ze sami cie odwioza pod dom. Macierewicz czy Moniuszko...jaka róznica... Kojarza mi sie jakos...z czymś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Rh jest od naszych Świadków i jeszcze pomogą kopać. Zdjęcia rośliny oczywiście pokażę, a nasze jeśli łądnie będęna nich wyglądać Nick zostaje, a czemu mam zmieniać i to jeszcze na ogórkowy? Bo co zielono mi:rotfl: Od lat nie czytam gazet, tv tylko przypadkiem, albo gdy podejrzewam, że wesoło będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Szpieg ??? Hm, chyba, że z założeniem, że mnie przy tym przepytywaniu zamordują. Bo kto uwierzy, że tak potrafię pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.10.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 (edytowane) wiecie, to byłoby śmieszne, gdyby nie to, że jeden, jest przyszłym ministrem obrony narodowej, a drugi wspaniale reprezentuje naszą Ojczyzne, hajlując w parlamencie europejskim Edytowane 14 Października 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 14.10.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Pesteczko gratulacje zalegalizowania związku! miłości, radości gdybyś tydzień później zawierała małżeństwo strzeliłabyś się w moją rocznicę skąd ten pęd do papierka ? Emila powaga masz plakat M ? chyba nie zdecydowałabym się na taki krok, nie cierpię niestabilności politycznej dzisiaj wódz jutro smród Mari synuś śliczny i poważny jest! gdzieś Ty taka brzydka i czarna znalazła takiego piknego ksieciunia, co masz takie piękne potomstwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.10.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Iwonko jutro sie przejadę do miasta i zerknę czy jeszcze wisi, to nie plakat a cały baner taki wielki szmaciany Ja bym się w życiu na to nie zgodziła, to teściu sam pozwolił pisuarom powiesić go. wiadomo- stówka piechotą nie chodzi, na browarek będzie. Nie mieszkam już tam więc nie mam wpływu co się wyrabia w tym wariatkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts