marimag 16.10.2015 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Ja śpie z komuchem Babcia na łozu smierci kazała obiecac mojemu mężowi, ze zawsze będzie głosował na SLD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.10.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Nie traktuję ludzi jako wrogów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.10.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Ja śpie z komuchem Babcia na łozu smierci kazała obiecac mojemu mężowi, ze zawsze będzie głosował na SLD jesuu tyyy to on teraz musi z listy wyborczej zlewu wyłapywać tych od Milera co by na palikotowca nie zagłosować, bo babcia sie w grobie przewróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.10.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 http://r-scale-91.dcs.redcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p1/i/cda72177eba360ff16b7f836e2754370/8df6e715-4e61-44c1-bb31-5c95245b8f16.png?type=0&srcmode=4&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=980&srch=652&dstw=980&dsth=652 o to o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.10.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 (edytowane) Sypiasz z wrogiem Narod z partią i nigdy inaczej Emila, to jak nie z wrogiem, to z pisuarem ??? to tak jak ja Edytowane 16 Października 2015 przez mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.10.2015 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 On juz sie wyłamał bo głosował na PO. Może babcia mu wybaczy ? Jak na razie nie straszy nas po nocach Dobra kobieta z niej była. Ide w gary. Matka postanowiła zabic nas swoimi gołabkami tylko ma mały defekt- nie lubi sobie brudzic rak miesem mielonym i własnie mnie woła, zebym jej wyrobiła miecho. Idę sie paprać. Pewnie jeszcze wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.10.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 A wracając do meritum wątku - Mari, jak negocjacje z bankiem?czy jednak masz teraz innego faworyta?dla mnie tamten był baaaardzo klimatyczny, choć zakres remontu faktycznie może studzić zapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.10.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Emila, to jak nie z wrogiem, to z pisuarem brzmi to świetnie chyba dzisiaj rozważę kanapę ale jest nadzieja i sie nawraca, światełko w tunelu się pojawia. mam nadzieje, że przez tydzień mu nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 16.10.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Mieszkanie czyli nieruchomość darowizna koniecznie notarialnie nie ma innej opcji,co do gotówki,o ile mnie uszy i pamięć nie mylą w ciągu tej godziny oczekiwania u notariusza ktoś zadzwonił właśnie w takiej sprawie i notariusz tzn babka w sekretariacie mówiła że spisuje się akt notarialny a gotówka powinna być przekazana przelewem bankowym który jest dołączany do tego aktu-zadzwoń może do innego notariusza i się dowiedz takie potwierdzenie diagnozy. Wg mnie spisanie takiego aktu upraszcza kilka spraw,US będzie wiedział skąd matka miała kasę,a potem Ty nie będziesz musiała udawadniać przy kupnie za co kupujesz dom,i będzie on twoim majątkiem odrębnym bo zakup ze środków odrębnych-notariusz będzie na podstawie tego aktu sporządzał akt zakupu domu.Możesz oczywiście rozszerzyć wspólnotę majątkową też. Jeżeli zakup nastąpi w ciagu 6 mcy ,jeszcze przed zgłoszeniem darowizny możesz mieć niepotrzebne korowody z US,oni sprawdzają skąd masz kasę. A co do ślubu my mamy cywilny rocznica w andrzejki,w przyszłym roku będzie okrągła 25 mam nadzieję że parapetówka trochę wcześniej będzie a jak nie to dwa w jednym. Byli tylko świadkowie i rodzice obiad razem,rodzice zostali w domu a my ze świadkami poszliśmy na zabawę andrzejkową.... Wybory ja będę chyba tym razem nowoczesna nie mam chyba wyjścia. Mari czasem życzliwość z pozoru obcych ludzi więcej warta od tej niby rodzinnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.10.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 dopóki nie będą mnie nawracać i agitować politycznie to nie ma sprawy zresztą sypiam z typem co na Andrzeja głosował ha! tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Oh, ale napisałyście Chyba nie wtrącę swoich 3 groszy, bo musiałabym opowiadanie walnąć, a kto to przeczyta. Pokążę prezencik od naszych świadków Tu, wczoraj. Czeka na wykopanie dołka A tu już posadzony i nawet trochę opieliłam. Plecy mnie bolą jak diabli. Taki duży i ciężki, że targaliśmy go z pomocą inteligencji i belek drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.10.2015 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Bejaro, dzieki za mnóstwo wiadomości. Wszystkiego sie dowiem i dopytam jeszcze. Dzwonił zatroskany kupiec z pytaniem czy jutro to na pewno i w jaki sposób ma przekazac kasę. Powiedziałam, ze w reklamówce Jutro o 17.00 WIELKI DZIEŃ Co do wyborów to sama nie wiem. Zawsze głosowałam na PO, ale nie podoba mi sie wiele rzeczy a najbardziej chyba, ostatnia kampania. Wyczuwa się panikę i podsrywanie w gacie. Szanowałam ich choc nie rozumiałam do końca, postawy wobec opluwajacego ich Kaczora i spółkę. PIS na ich miejscu wszystkich by wysłał na katorgę albo rozstrzelał na narodowym. Reformu PO sa dla mnie kompletna bzdurą. PIS, świeta inkwizycja i sredniowiecze. Hejterzy RP i tego nie jestem w stanie ogarnąć. Rozumiem kiełbase wyborczą i bardzo bym sobie i wam zyczyła spełnienia wszystkich ich obietnic, ale tak sie nie da. Nie da sie dac wszystkim. Jestesmy dopiero w rozruchu po komunie. Nie mamy kasy, a to co sie udało zrobic do tej pory to tylko dzieki unii i jej hojności. Obawiam sie, ze pazerna wiekszośc narodu, głosuje na nich bo pomachali kasa, ale jestem pewna, ze nic z tego nie wyjdzie. Kukiz....pozostawiam bez komentarza. Zadymiarze, buntownicy, płynacy pod prad tylko gdzie nas to zaprowadzi... Nie jestesmy mocarstwem które moze wszystkim dyktowac warunki i foszyc sie na cały swiat. Chyba nie po to wstepowalismy do unii. Kukiz wyglada mi na takiego co i goła dupe pokaze zeby miec potem fun jak to pokazał wszystkim gdzie ich ma. Ma zostać politykiem...to zobowiazuje. Chcecie takiego menela jako wizytówke kraju ? Żadnego programu, zadnych pomysłów poza zmiana konstytucji... Niech lepiej pospiewa trochę i przestanie sie pchac tam gdzie nie powinien. Nowoczesna...hmmmmmmmmmm Nie znam goscia, nic nie wiem, nie kumam... słuchałam dzis jego konferencji i doszłam do wniosku, że ten człowiek nawet mówic nie umie. Jakis taki....prosty mi sie wydaje... LSD - jezu...co tam sie dzieje. Ja juz nie wiem kto i z kim... Bardzo podoba mi się Nowacka. Kulturalna, spokojna, opanowana, kraina łagodności. Na polityka jak najbardziej bo moze wreszcie w tym kraju przestana nami rzadzic debile z chamowa ale czy nie za grzeczna na premiera... Ma trzymac za morde to całe szemrane towarzystwo i watpię zeby jej sie udało. Co tam jeszcze mamy.... Napisałam o swoich odczuciach i naprawde nie wiem na kogo głosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.10.2015 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Pestko pisz!Po ilości odwiedzin widać, ze czyta nas wiecej osób niz się odzywa. No faktycznie.Kawałeczek tej roslinki jest.Na jaki kolor kwitnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.10.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 A wracając do meritum wątku - Mari, jak negocjacje z bankiem? czy jednak masz teraz innego faworyta? dla mnie tamten był baaaardzo klimatyczny, choć zakres remontu faktycznie może studzić zapał Dałam bankowi czas na przeanalizowanie propozycji. Stanelismy na kwocie, która mnie nie satysfakcjonuje. chciałabym urwac końcówke czyli 35 tysiecy. Oni niby nie chcą, ale nie odzywam się zeby moze troszke sie wydygali, ze im konkretny klient uciekł. Potrzymam jeszcze chwilke i ruszam do boju dalej. Jesli nie zejdą to będe miała problem Mam na oku jeszcze dwa segmenty ale cena w górnej granicy naszego budzetu. Niestety sa duzo mniejsze i pewnie trzeba by przerobic w nich piwnice na część uzytkową. Wymagaja też totalnego remontu... za co go zrobić? Zakres remontu w chatce puchatka i duzy i nie. Zaczełam się zastanawiac nad tym CZEGO NIE trzeba robić i troszke tego jest. Pocieszam sie chyba ale staram się dostrzec szklanke do połowy pełna a nie pusta jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Fiolecik będzie pasujący do róż Rhapsody in Blue Jeszcze muszę skrócić kieckę i właśnie do mnie dotarło, że nie zmówiłam kwiatuchów a jutro J świtem bladym zostanie pogoniony do kwiaciarni. Albo zrobię sobie bukiecik ze słoneczniczków szorstkich To jedyne co poza astrami kwitnie jeszce u nas. A miay być moje własne róże Politycznie wypowiedziałaś się za nas obie. Jak patrzę i słucham tych gnojków o różnej orientacji to mi się nóż w kieszeni otwiera. J mówi, żebym się nie denerwowała, bo u nas na wsi spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.10.2015 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Pamietacie jak pisałam wam o nowej kanapie w IKEA ? Mam fotkę metki i pisza tam tak: Sofa narozna z pojemnikiem HUDIKSVALL Wybiera sie któras do IKEA ? Możecie sprawdzic czy u Was cos takiego jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Mari, a może niech ten kupiec faktycznie kasę przynienie w gotówce. Wtedy od razu ją zgarniesz i na konto Ja tak sprzedawałam ursynowskie mieszkanie. Potem Kraszewski (agencja nieruchowmości) obdarował mnie samochodem i ochroniarzem, który dostarczył mnie z kasą do banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.10.2015 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Zaraz chwila momencik.... (Tylko mi nie pisz, że znowu olałam zielenine i slubu sie czepiam) O co chodzi z jutrzejszym dniem ? To braliscie juz ten slub czy nie bo zgłupiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 HUDIKSVALL na stronie IKEA.pl nie ma i na Szwedzkiej tyż niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.10.2015 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Jutro przynosi mało. A moze zrobic numer i co tydzień kazac mu donosić w torbie z biedry ? Będę ciułała, ciułała, w skarpety pchała i za kilka lat dostane całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts