marimag 18.10.2015 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Włosy to tak, ale buzia jakas inna. Waga ? Jaka waga ? Przeciez ty taka pestka jestes ze nie wiem. I tu i tam wygladasz tak samo cienko. Żono, dobre i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 18.10.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 a ja w ciągu dnia podejrzałam fotki, tylko czasu na pisanie nie było Piękna Młoda Para :D:D I jaka szczęśliwa, mimo, że urzędowo zmuszona a w butkach właśnie niebieskich przebiegałam całą wiosnę i lato, tylko, że moje bardziej szafirowe i szpilka 8 cm Mari :hug::hug::hug::hug: Ciekawa jestem co z tym domem :confused: dowiedz sie jutro koniecznie o co chodzi. Też radzę obserwować licytacje komornicze, można perełki tam wyłapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 No, buzia właśnie Ja dopiero na zdjęciach widzę, że za okrągło jest Tam jest pod innym kątem, oświetlona słońcem i bez makijażu. Nie mówiąc już, że zdjęcie lepsze bo normalnym aparatem robione, a te niestety telefoniczne. Ale i tu i tu JA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 18.10.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Pięknie na zdjęciach wyglądacie Niech się Wam darzy dalej, jak do tej pory (jakby co: żyję, żyję, ale chwilowo cierpię na chroniczny brak wolnego czasu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 18.10.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Pestko ja się nie załapałam na zdjęcie, ale jestem absolutnie przekonana, że wyglądałas/wyglądaliście wspaniale Mari, a co to za cholera jedna z tym domem, co za nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.10.2015 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Aaaaaaaaaaaaaaaaaa mam tego dosyć.Nie wiem czym sie zająć zeby nie zwariowac do końca.Wczoraj tatus wpadł jak nas nie było, ale zachowywał sie dziwnie.Ciekawośc go na pewno zżerała, ale słowa z siebie nie wydał.Dzis zaprosił mame na randeczkę (nowa świecka tradycja) i tam ja wycisnął do cna.Wszystko ze szczegółami wie ale o to co i gdzie zamierzamy kupić, nie zapytał. Perełki za takie pieniądze ????Juz widze te perły z najprawdziwszego lamusa.Ni to vintage ni to wczesny bierut ni industrial zszargany i rozszarpany przez złomków...Cud malina czeka gdzies na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.10.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Pestko, ładna z was para. (nawet się załapałam tylko czasu by napisać nie było)Wszystkiego najlepszego, oby rzeczywiście "wszystko już było" ale tylko to złe i teraz było już tylko to co dobre Aniu, nie daj się zbić z tropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.10.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 (edytowane) DubelNet coś muli Edytowane 18 Października 2015 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 18.10.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Aaaaaaaaaaaaaaaaaa mam tego dosyć. Nie wiem czym sie zająć zeby nie zwariowac do końca. Wczoraj tatus wpadł jak nas nie było, ale zachowywał sie dziwnie. Ciekawośc go na pewno zżerała, ale słowa z siebie nie wydał. Dzis zaprosił mame na randeczkę (nowa świecka tradycja) i tam ja wycisnął do cna. Wszystko ze szczegółami wie ale o to co i gdzie zamierzamy kupić, nie zapytał. Perełki za takie pieniądze ???? Juz widze te perły z najprawdziwszego lamusa. Ni to vintage ni to wczesny bierut ni industrial zszargany i rozszarpany przez złomków... Cud malina czeka gdzies na mnie. Mari, on tak darmo tych randek nie skutecznia. On wyciaga z matki wszystkie wiadomosci. Jak nic cos knuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.10.2015 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Perełki za takie pieniądze ???? Juz widze te perły z najprawdziwszego lamusa. Ni to vintage ni to wczesny bierut ni industrial zszargany i rozszarpany przez złomków... Cud malina czeka gdzies na mnie. poczekaj po wyborach, prezes obiecał mieszkania po 2,5 tyś za m2!!!!!!!!!!! wiesz jaki apartament będziesz mogła sobie kupić???? lekko licząc 160 metrów! zastanawiam sie czy to te same 3 miliony mieszkań, które już obiecywał kiedyś i czy jakieś kolejne chce budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2015 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Ale to mają być mieszkania, a my tu o domu rozmawiamy. W ciekawych czasach żyjemy, Emi swoją drogą jeśli te buce wygrają, to będzie jeszcze ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.10.2015 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Nie powiedziałabym, że będzie "ciekawiej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2015 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Zadzwoniłam do agenta i faktycznie, dom juz sprzedany. W zeszła niedziele przyjechał gościu, obejrzał i zdecydował. W piatek przyjechał z kasa i zapłacił zadatek. Juz po ptakach. Jestesmy w głebokiej dupie Nie moge sie ogarnąć. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Nie jęcz, nic nie mów rodzince. Kasę do Ciebie na konto i szukaj innej chałupy. UDA SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Nie powiedziałabym, że będzie "ciekawiej" A co, n znasz tego przekleństwa "obyś żył w ciekawych czasach" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.10.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Mari Widać ten dom nie był Wam pisany, gdzieś czeka na Was ten idealny Tak jest, rodzince nie mów na razie. Będziesz mieć kasę, będziesz mogła na serio zacząć szukać, negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.10.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Kurcze,:( Oglądasz coś?? Jestem pewna,że coś się znajdzie. Z tymi licytacjami to nie tak do końca ,bo niestety od licytacji do sądowego przeniesienia własności może minąć i rok,najczęściej dłużnik skarży każda czynność komorniczą i to może odwlekać sprawę a jeśli są lokatorzy to w ogóle bryndza. Co nie znaczy,że nie trzeba próbować. :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.10.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 A co, n znasz tego przekleństwa "obyś żył w ciekawych czasach" ? Tak,Pestko,jeśli faktycznie nastaną te ciekawe czasy to trzeba będzie TV odłączyć bo nie zdzierżę ich oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 My Tv nie oglądamy. Ostatnio uruchomiliśmy przedwyborczo. A ja nawet gazet od lat nie czytam. Dość mi nerwów z tego co J relacjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.10.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 A ja jestem telemaniaczka ale nie za wszelką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts