alicja5 13.03.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Latasz po chałupie jak oszalała ze szczęścia??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ania dotarło to do ciebie,że szykują się wielkie zmiany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie !!!!! Latasz po chałupie jak oszalała ze szczęścia??????????????????? Nie !!!! Mam teraz tak : i abarot ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Czyli normalne objawy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Teraz to ci się zacznie logistyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Czyli normalne objawy:lol2: Mówisz ? Już myslałam, że grypa mi mózg zjadła Logistyka powiadasz ? No !!!! Spojrzałam teraz po chałupie i pomroczność jasna mnie ogarnęła... Od czego zacząć ? Dam radę, od czego jest noc Taki jeden, powiedział by pewnie ...lodzik ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.03.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 (edytowane) Macham radosnie z Kielc!!!! WRESZCIE! !!! SUPR HIPER!!!EKSTRA I GICIO GUCIO!!!!Normalnie jak sie przeprowadzisz do Katow przyjezdzam i pijemy!!! Jeńców nie bierzemy !!!!! Edytowane 13 Marca 2013 przez mayday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ania,to taka radość ,że energia i adrenalina zrobią swoje > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 13.03.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Bulwa, mi nawet rezonans robili na te bóle,a okazała się bardzo prozaiczna przyczyna. Okulista pierdyknął mi na dzień dobry dwie pary okularów!!!!!! Nie mogłam sie przyzwyczaić do progresywnych więc mam oddzielne na dal i na bliskość. Ja pracuję przy komputerze,śluzówka wysycha to tez robi swoje. Czytam dużo nawet przy gownianym świetle ,,,dziurgam'', ,,drutuję". No i w pewnym wieku:rolleyes: oczka też robią psikusa i sie starzeją:rolleyes::rolleyes: No ja POWINNAM nosić okulary... Trochę nosiłam, potem soczewki a teraz nic. Coś czuję po objawach że to się nie obędzie bez wizyty u okulisty No i zaraz koszta:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No ja POWINNAM nosić okulary... Trochę nosiłam, potem soczewki a teraz nic. Coś czuję po objawach że to się nie obędzie bez wizyty u okulisty No i zaraz koszta:bash: Już nawet nie będę mówić ile zapłaciłam,a miało być zniżek milion pięćset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 13.03.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Mówisz ? Już myslałam, że grypa mi mózg zjadła Logistyka powiadasz ? No !!!! Spojrzałam teraz po chałupie i pomroczność jasna mnie ogarnęła... Od czego zacząć ? Dam radę, od czego jest noc Taki jeden, powiedział by pewnie ...lodzik ! Pewnie że dasz radę! Sam fakt że TO WRESZCIE SIĘ DZIEJE doda Ci sił! :stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ania,dychasz czy oblewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 13.03.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No nie ! Padnę ! Dzwonię do mojego mężą, pieję z radości, gęba mi się sama śmieje a ten do mnie ....to co lodzik ? :bash::bash::bash: Ten to zawsze sobie okazję wynajdzie !!!! hahahahha, u mnie by było tak samo zapewne;) no i oczywiscie GRATULUJĘ KOCHANA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.03.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Anka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: Widzisz , mówiłam stawiać się??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet nie wiesz jak się cieszęęęęęęęę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Przy pakowaniu,wiele rzeczy,przydasi pójdzie w kosz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Macham radosnie z Kielc!!!! WRESZCIE! !!! SUPR HIPER!!!EKSTRA I GICIO GUCIO!!!! Normalnie jak sie przeprowadzisz do Katow przyjezdzam i pijemy!!! Jeńców nie bierzemy !!!!! Z Kielc ? A tym razem co znowu ? Pijemy ? Z Toba zawsze !!!! Moja euforia jest, jakby to powiedzieć....zachowawcza. Teraz jak z gównem będzie trzeba, bo jakakolwiek akcja, jakis nerw i obraza majestatu. Jak Ja tego nie lubię.... Mieszkanie u nich, tez nie będzie za szczególnie sympatyczna. Jedyne co mnie cieszy to to, że Pan lodzik nie będzie się domagał bo głupio Ania,to taka radość ,że energia i adrenalina zrobią swoje > Z tej dzikiej radości dostałam gorączki...A może to nie gorączka tylko emocje ? Idę sobie zmierzyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 13.03.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Już nawet nie będę mówić ile zapłaciłam,a miało być zniżek milion pięćset Tak hehe - ile masz lat tyle zniżki jest taka reklama u nas... Niestety okulista to chyba najdroższy w tym momencie lekarz... trzeba prywatnie bo państwowo chyba za 7 lat by mnie przyjęli Wizyta, badania okulary - jak milion lat temu wybierałam oprawki to ceny mieli porażające Potem przeszłam na soczewki - też to to drogie w obsłudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Amia to trzeba jakoś oblać,lecę przeszukam szafki,biurko, może coś znajdę I jakaś kawkę z załącznikiem wypiję na to konto:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Jezu dziewczynki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie wiem co mam powiedzieć !Dzięki kochane ! Takie wieści i to 13 ????!!!!!! Pewnie, że do kosza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Tak hehe - ile masz lat tyle zniżki jest taka reklama u nas... Niestety okulista to chyba najdroższy w tym momencie lekarz... trzeba prywatnie bo państwowo chyba za 7 lat by mnie przyjęli Wizyta, badania okulary - jak milion lat temu wybierałam oprawki to ceny mieli porażające Potem przeszłam na soczewki - też to to drogie w obsłudze Taaa..... to właśnie te zniżki mnie tyle kosztowały:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Pelaśka...dam Ci namiary na taniego optyka. Super babka, tylko będziesz musiała się pofatygowac do Warszawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts