Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

W widziałyście to ?

http://www.decomania.pl/pl/c/Panele-miekkie-3D-Fluffo/1056

albo to

http://www.decomania.pl/pl/c/Panele-tapicerowane-3D-Dunin-IMpress/1312

i jeszcze takie fajne mechate szmatki samoprzylepne w różnych kolorach mają, tylko nie mogę ich teraz znaleźć. Mam jedną próbkę i jest arcy miła w dotyku jak krótko przycięte kocie królicze futerko :)

pestka56 - a jak wygląda u fluffo projekt ściany z ich paneli? orientujesz się może? chciałabym taką ścianę obok schodów, ale ze względu na stopnie nie jest to takie proste, żeby całą okleić. No i te nadające charakteru różnice grubości - chyba nie jestem w stanie tego fajnie rozplanować tylko przy użyciu mojej wyobraźni... będę wdzięczna za pomoc!

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieki Dorcia i Pestko, ale nie ma mnie.

Tak tylko sie odezwałam i pokazałam starsze córki.

fajnie mają Twoje dzieciaki, mają mamę która potrafi TAKIE przebranie zmajstrować :jawdrop:

nowy miesiąc - nowe szanse, napisz Mari co na rynku nieruchomości

sprawdzałaś licytacje komornicze?

wysyłam pozytywną energię, bierz i dobrze wykorzystaj :cool:

• 4 weeks później...

hej i ja Cię pozdrawiam :) Też mnie forum frustruje ale to zrozumiałe. Ci, którzy się nie budują zawsze będą z rozrzewnieniem spoglądali na tych działających. Ile można podglądać. Lepiej działać a skoro się nie do końca da, to i frustracje. Założyłam bloga i tam sobie mogę popisać sama ze sobą :D

A co u Ciebie? :)

Mari, prosiła, żebym przekazała uściski tym co jeszcze o niej pamiętają i zaglądają tu.

Jest zarobiona dziecinnie po kokardę i odczuwa skutki stresu. Jak się wykaraska z problemów, wróci na forum.