Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak mam coś do zrobienia, to lepiej się koncentruję w nocy. Włączam coś do słuchania, albo film muzyczny na drugim ekranie. Pasqal już nie okupuje mojej ręki jako poduszki. Stanowczo lepsze warunki do pracy. :)

Jak byłam młodsza to kończyłam balangę o 5 rano, a o 7, po przejściu 2-3 km z kwatery na wykop, zaczynałam pracę. Eh, to były czasy :) Kac pracuś to dobry przyjaciel :rotfl:

Teraz 48 godzin bez snu i padam na pyszczydło na tydzień. A niestety mam taką pracę, że mi się to zdarza. Jestem ostatnia (przed drukarnią) w łańcuchu pokarmowym. Wszyscy mogą się ciut spóźnić z materiałami, a ja potem muszę nadgonić, bo drukarnia nie czeka. Redakcja to jak fabryka, przynajmniej dla grafików, na których zawsze spada wszelkie odium za opóźnienie.

Pusiu, najczęściej idę spać między 1-2 w nocy. Wstaję różnie, bardzo rzadko o 7 rano, najczęściej koło 9. Ten zegar forumowy głamie okropnie.

Biondzia i Pestka doniosły mi, ze ktos sie tu dobija :)

Informuję, ze żyję jakoś, ale nic ciekawego czy urywającego dupe, nie mam do powiedzenia, wiec milczę.

Pewnie jeszcze pojawie sie przed świetami, żeby złozyc Wam zyczenia i pchnąć w eter pobożne zyczenie co by nadchodzacy rok był lepszy niż wczesniejsze.

:bye:

Biondzia i Pestka doniosły mi, ze ktos sie tu dobija :)

Informuję, ze żyję jakoś, ale nic ciekawego czy urywającego dupe, nie mam do powiedzenia, wiec milczę.

Pewnie jeszcze pojawie sie przed świetami, żeby złozyc Wam zyczenia i pchnąć w eter pobożne zyczenie co by nadchodzacy rok był lepszy niż wczesniejsze.

:bye:

:hug:

• 2 weeks później...

Miło mi, ze zagladacie :)

Pierogi i inne rzeczy, zeszły na drugi plan. W tym roku, swiat praktycznie nie będzie. Postanowilismy, że nie kupujemy nic sobie i nie latamy po miescie z wywieszonym jęzorem bo i czasu na to nie mamy no i sytuacja zmusiła mnie do totalnej redukcji zadań.

Od dwóch tygodni przechodzimy prawdziwe piekło. Doszło do tego, ze boje sie kazdego kolejnego dnia.

Tylko Ja jeszcze jakos funkcjonuję...jakoś....

Aniu oby do świąt trochę się uspokoiło,tak,żebyś chociaż trochę odpoczęła.:hug::hug::hug:

Ja dzisiaj przytargałam choinkę,oczywiście jakiś metr za wysoką i teraz stoi takie coś bez czuba i zajmuje 1/4 salonu (33m2).Przesadziłam.Daniel mówi,że wygląda

groteskowo.