waniliana 02.01.2016 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Marimag to może do mnie? Mam przez płot chałupkę, zdecydowanie nie jest w dobrym stanie a do tego ogrooomna Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.01.2016 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 U nas czarny chodził we wtorek chyba - o 14 zadzwonił do furtki, oczywiście nie wpuściłam był w zeszłym roku, mąż go przyjął, ja sobie siedziałam na pięterku nie uczestnicząc w tej szopce. U nas podobno jeszcze nie chodził. JA otwieram i grzecznie dziękuję. Nigdy mi się nikt nie wpraszał na chama... Swoją drogą co za wątek....wyklęty z czci i wiary A na jelitówki może srebro koloidalne? Nie miałam na szczęście ostatnio okazji żeby wypróbować ale podobno działa cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.01.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 My się zahartowaliśmy imbirem i tej zimy nie będziemy chorować i już. Postanowione, wykonane ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.01.2016 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Hej Wanilio. Uśmiałam się z podsumowania watku, ale faktycznie, cos w tym jest. Znajduja tu "schronienie" wszyscy odmieńcy, popaprańcy i katoliccy buntownicy no moze oprócz tescia Emilki, który przyjacielem Macierewicza jest Wanilka a obok ciebie to znaczy gdzie bo jakos kuźwa nie zapala mi się zadna lampka Jestem po pełnej wsparcia duchowego rozmowie z Andarielką, która postanowiła za mnie właczyc pozytywne myslenie, zaklinac rzeczywistośc i przesyłac fluidy bo ...Ja juz nie umiem. Chyba cos ruszymy w temacie. Mąz sie broni, ale widze, ze zaczyna docierać, że za te pieniadze nic nie znajdziemy...nie znajdziemy tak blisko jak bysmy chcieli. Padło na pewna miejscowość far far away, ale duza jest i samowystarczalna takze dzieciaki będa miały wszystko a Ja mam "pomysła" na rozwinięcie tam skrzydeł w branzy do której chyba mam smykałkę. Jedyny problem to niespodziewanie długie dojazdy mojego małzonka do pracy, ale może da sie jakos urobić Jesli on sie zgodzi to nie bedzie zadnych przeszkód, zeby tam wyjechać i zacząć wreszcie zyc w spokoju i na łonie natury. Modle się w duszy o to, zeby mi pomógł i dał zielone świat% Edytowane 2 Stycznia 2016 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.01.2016 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Marimag ja na granicy opolszczyzny i dolnego śląska Mam nadzieję że mąż zielone światło da i że ta miejscowośc jest wystarczająco daleko żeby KAŻDY upieczony przez Ciebie po nocy makowiec dojechał do Twojej mamy rozklepany....Bo jak czytałam to mi się nóż w kieszeni ten tego mimo że naprawdę mam pokojowe podejście do świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.01.2016 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Widzisz? Napisałaś odrobinę pozytywniej, da się? Daaaa. I od razu lepiej i oferta się znalazła Pozytywne myślenie działa cuda. A zdjęcie u mnie przekierowuje tylko trzeba chwilkę poczekać No, buzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.01.2016 01:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Wanilia to Ty w cudnej krainie mieszkasz. Ilez tam tego dobra do kupienia za grosze !!! Stale sie na coś natykam i płakac mi sie chce. Dzieki za zaproszenie Schowaj nóż i peace Tak mam od zawsze. Nie powiem zebym przywykła, ale to dla mnie pewnego rodzaju "normalność" Andziu, oferte znalazłam kilka dni temu wiec dzisiejsze zaklinanie chyba nie miało z tym nic wspólnego. Bardziej optymistycznie do zycia nastawiła mnie rozmowa z mężem, który obejrzał zdjęcia i nawet za bardzo nie marudził. Nie wiem tylko czy to dlatego, ze sie spodobało czy na odczepnego tak zareagował. Będe drązyła temat dalej. Nie kumam co z tym odpalaniem. Mozesz mnie jakos inaczej tam przekierowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.01.2016 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 MArimag [/b ]zgadza się : sporo ludzi uciekło stąd do NIemiec, na szczęście są też taki wariaci jak my co postanawiają się tu przenieść i zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.01.2016 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 ojej proszę http://samazrobie.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.01.2016 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Patrz, wczoraj gdy gadałyśmy jak zwykle bezwiednie bazgrałam Nie wiem czemu najzabawniejsze rysunki mam po rozmowie z Tobą Pewnie dlatego, że z nikim innym tak długo nie rozmawiam aby rysować w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.01.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Andariel,artystyczna duszo,mam skojarzenie z wierszami zapisywanymi na serwetkach kawiarnianych,nie wyrzucaj takich”notatek” mogą jeszcze być w cenie:yes: Mari,dobrze,że zauważyłaś istnienie jeszcze innych powiatów w okolicy:hug: Niezmiennie trzymam kciuki. A u mnie Antoś przeziębiony,kaszle okropnie,zawzięłam się i od piątku leczę go domowymi sposobami ale jeśli jutro będzie bez poprawy to skapituluję i wezwę lekarza:bash: lub farmaceutę Edytowane 3 Stycznia 2016 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.01.2016 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Biondziu, ale ześ zębem jadowym mnie haratnęła ! Zdrowia dla najmłodszego słodziaka Andziu Andariel, ucałuj swojego Miśka bo zdolny chłop i checi ma i chyba kocha cie jak głupi, skoro realizuje wszystkie, nawet te najdziwniejsze "wizje". Regalik vel konsolka wyszła mu naprawde slicznie. Uważam, ze powinien rzucic robote z zacząć działać w branzy Gepettowskiej. Pestko, dach o którym ci mówiłam ale krzywiłas sie przez telefon http://ideadomu.pl/files/5914/0639/9450/Hotel_Marina_Golf_Club_sklada_sie_z_kilku_czesci_a_kazda_z_nich_ma_dach_dwuspadowy_kryty_blacha_na_rabek_stojacy_Ruukki_Classic_Premium_w_kolorze_grafitowym.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.01.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 oj Mari!! też śle pozytywną energię!! :hug: co to za domek i co nie tak z tym dachem? mnie się te kominy nie podobają a raczej, że tyle ich jest naćkanych. a rysunek śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.01.2016 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Emilko, chodzi o zlicowanie krawędzi dachu z krawędzia ściany szczytowej tak, zeby nie było okapu. Kominy to inna bajka. Moze maja kominek w każdym pomieszczeniu Domek który znalazłam to... Wszystko powiem jak/jesli go kupię. Jutro dzwonie do agentki i wycisne z niej wszystkie soki. Dowiem sie gdzie to i pojade juz osobiscie Pracuje nad mężem i tyłek mnie juz boli od tego tłumaczenia Andziu, zapomniałam wychwalic rysunek. Ciesze sie, ze Cie tak moje marudzenie natchniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 03.01.2016 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Trzymam kciuki Aniu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.01.2016 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Obejrzałam sobie Gwiezdne Wojny. J mówi, że chyba już z nich wyrósł, ale ja nadal lubię ten film. Mari, wcale się nie krzywiłam. Krokwie można skrócić-wyrównać ze ścianami. I tak trzeba pokrycie zmienić. O takiej blasze na rąbek, jak na tej fotce właśnie mówiłam. Gdyby wywalić plastikowe okna i wstawić w cienkich ramach duże płaszczyzny, to wyjdzie kopia tej fotki Ciśnij agentkę i małża też. Aga, nie zdecydowałam się na razie na kupowanie dech na stół, bo tartak nie miał fajnego drewna. Szeroki tak, ale tylko olcha. Poczekam, coś musi się pojawić, upoluję. Fajny blog, tylko wkurza mnie, że początek jest na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 03.01.2016 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Co do dachu z inspiracji to mi się kiedyś koszmarnie nie podobał, to znaczy to że dach nie wystaje poza ściany. Sąsiedzi taki mają i nawet szarą blachę na rąbek jak na inspiracji. Co niektórzy mówią o tym domu garaż tak lekko zgryźliwie bo mały z takim dachem i jeszcze mała ilością okien, taki w typie energooszczędnego. Z czasem się opatrzyłam, przyzwyczaiłam a nawet zaczyna mi się to podobać. Dom na inspiracji jest w stylu stodoły ale za to bardzo ładnej stodoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.01.2016 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Kurde czyli masz na oku taki ładny domek jak ten na fotce tylko do "lekkiego" liftingu? strasznie lubię taką blachę okapów też nie lubię, u mnie ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2016 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Dzieki za kciuki i widze, że Emilkę zżera ciekawość..hahaha Nie. Ten domek az taki pikny nie jest, ale mozna podrasowac i bedzie git. Pestko, robienie wielkich otworów okiennych troche mnie przeraża. Przeciez to zabytek ! I tak nie wyjdzie nawet podobnie bo ten "mój" jest duzo niższy. Przyjrzyj się inspiracji. Toz to kolos. "Moja" chatka z takimi oknami wyglądałaby jak kwiaciarnia Dorciu, mi też sie stale cos zmienia i miewam nieco inne podejscie niz kiedyś. To chyba ta dojrzałość...designerska Roboty i liftingi to potem. Najpierw trzeba to kupić a tu sie obawiam, ze po raz kolejny nic nie wyjdzie. No czuje to kurna, kazdym jednym wystajacym kawałkiem mnie. Ide urabiac męża Nie mam juz siły na takie łopatologiczne tłumaczenie. Za stara jestem PS. Pestko, do gwiezdnych wojen to Ja nawet nie dorosłam a co dopiero wyrosnąc z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.01.2016 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Mari boskie te szkła!!! i dach boski.... Pasowało by. Unowocześniło ten cudowny szlachetny starodawny szlif. Można by to świetnie ograć razem. Tylko te pola... a druga opcja nie kusi Cię? Kasiu, Gwiezdne Wojny są fajniejsze niż poprzednia seria. Nie mogę doczekać się następnych części!!! Co do bloga, to nie jest doskonały. Jestem na etapie ogarniania wordpressa Na razie nie działają zadane zewnętrzne fonty z googli i długa walka przede mną ale nie chcę zmieniać szablonu, bo w miarę jestem zadowolona. Chciałabym dodać główna stronę statyczna ale taką aby wyświetlały mi się zajawki artykułów a nie wszystkie na raz... ale pewnie to wymagałoby zmiany szablonu... i kółko się zamyka Jeszcze długa droga przede mną A ze "sama zrobię", to nie szukam nikogo by to za mnie robił tylko staram się ogarnąć temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts