bionda 04.01.2016 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 No tak,zaczynamy Drogie Panie ten 2016 roczek,ależ się wybyczyłam przez ten weekend:wiggle: Aniu,dzisiaj dopiero zobaczyłam Twojego sms-a:hug: Już jestem Twoja,przyślij zajawkę znaleziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2016 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 O, widzisz Aga to czuje tak jak ja Kwiaciarnie to se zrobisz jak napakujesz kwiotkow w te okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.01.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 http://ideadomu.pl/files/5914/0639/9450/Hotel_Marina_Golf_Club_sklada_sie_z_kilku_czesci_a_kazda_z_nich_ma_dach_dwuspadowy_kryty_blacha_na_rabek_stojacy_Ruukki_Classic_Premium_w_kolorze_grafitowym.JPG Cudo! Jeśli Twoje znalezisko można podrasować i będziesz zadowolona to moje kciukasy oczywiście masz. Obejrzałam sobie Gwiezdne Wojny. J mówi, że chyba już z nich wyrósł, ale ja nadal lubię ten film. A ja swoje gwiezdne wojny przerzygałam (mieliśmy iść w święta), 5 biletów poszło się j....ć. Ale może jutro pójdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2016 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Nic nie wiem, głupia jestem. Dzwonie do agentki Mąz mieknie Biondziu, płakałas ???????????????????? TY ?????????????????????????????????? Zadzwoń koniecznie. Czekam :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.01.2016 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Anka,zmień okulary na mocniejsze:hug: jak byk jest napisane,że się byczyłam a nie beczałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.01.2016 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Anka,zmień okulary na mocniejsze:hug: jak byk jest napisane,że się byczyłam a nie beczałam. Kocham Was :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2016 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Wracam sobie z W-wy pociągiem Fajnie jest, bo zanim wsiadłam do niego na Śródmieściu, to już na od Wschodniego zarobił 99 minut opóźnienia !!! Ciekawe za ile dojadę do domu. Dobrze, że przynajmniej jest ciepły, bo d... mi na dworcu zmarzła jak na Syberii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2016 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Biondziu, OBIECUJĘ !!!, ze od dziś, wszystkie Twoje posty bede czytała przez to http://www.euro.com.pl/fckeditor/image/porady/Lornetka_09_Olympus%2010x50%20DPS_kompromis(1).jpg :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Na swoje usprawiedliwienie moge tylko powiedziec, ze...w marcu stuka mi 40 Jedna noga w grobie jestem.... Pestko, a co ty robisz w wawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.01.2016 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Marimag dzwoniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2016 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Byłam w ZUSie. Jako permanentna freelanserka, od czasu do czasu nie freelanserka, usiłuję dojść do ładu z tą instytucją i własną przyszłą emeryturą Dzwoniłaś, daj znać kiedy możesz pogadać jutro. Zadzwonię. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2016 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Dzwoniłam i powiem wam, ze mam mieszane uczucia... sytuacja a w zasadzie atmosfera w domu, mocno sie zageszcza. Matka wcina sie do wszystkiego i drze ryło na dzieciaki. Poleciałam wieczorem na zakupy a po powrocie zastałam zapłakane starsze i męża lekko poddenerwowanego. Matka znikneła w swoim pokoju i jak zwykle, zaległa na katafalku. Okazało sie, ze mąz zwrócił matce uwage, o to ze drze sie na dzieci a ona się wzieła i obraziła i ukarała wszystkich swoja nieobecnością Mam tak serdecznie wszystkiego dosyc, ze nawet gadac mi sie nie chce. MUSZE BŁYSKAWICZNIE cos kupic i spierdzielac stąd. Nie dajemy juz rady. Od rana pracowałam nad mężem ( nie seksualnie oczywiscie) i powiedział, że zdaje sobie sprawe z tego, ze w sumie nie mamy wyjscia. Powiedział też, że pójdzie za mna wszedzie wiec chyba powinnam to odczytac jako zgoda na wszystko, tak ? Powiedzcie, że tak bo Ja juz wariuję z tymi ludźmi dookoła mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2016 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Dzwonic do mnie mozna zawsze i wszedzie. Najwyzej nie odbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.01.2016 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Tak, ja zrozumiałam że masz zgodę męża. Marimag .... Dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2016 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Czyli mąż urobiony i na dodatek kocha Jedź oglądać. Sprawdź okolicę jak napisałam w mailu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2016 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Idę z aspiryną do łóżka grzać dupsko, bo mnie po tych dzisiejszych wyczynach zaczęło telepać. Zrobiłam sobie herbatkę z mocnym prądem, ale nie do końca mnie rozgrzała. Chyba koty będę błagać, żeby na mnie spały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2016 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 oj Wanilko, zeby to było takie proste... Dzis tak a jutro bedzie ...ale o co kaman Bardzo sie boje wywieźć rodzinę tak daleko od miasta. Jak coś pójdzie nie tak to wina...cała wina spadnie na mnie. Nie chcę uszczęśliwiac ich na siłę. Dzieciaki mam szurniete i bedą zadowolone z każdego miejsca. Kur nakupuję, psów z 10, jakąs swinke miniaturkę i posikaja się ze szczęścia. Bardziej boje sie o ich przyszłość. Czy nie będa mieli pretensji, ze ich wywiozłam na łono... Sama nie wiem. Szukam jeszcze w innej lokalizacji ale nie lubie tych okolic. Jak cos znajde i się zdecydujemy to tylko dlatego, ze chce zrobic ukłon w stronę męża. Wiem, ze dojazdy go dobija na maksa. Szperam w necie, ale nędza straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2016 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Ja tez cos dziś gardłowo się czuję.Moze to przez palenie papierosów na tarasie?Moze przez latanie co chwila po drewno do kominka ?A moze zaszkodziły mi zakupy ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2016 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 W sprawie rozmowy z agentką... Miałam wrazenie, ze zniecheca mnie do tego domu.Niby fajny, ale...Niby warto, ale...Kłopotliwe tu jest to czy tamto... Ustaliłam, że trzeba zmienic pokrycie dachu. To juz wiedziałam ogladając zdjęcia.W tym rejonie nie ma gazu. WCALE !Trzeba wiec jakąs butle wkopac w ziemię.Poddasze nigdy nie było zamieszkiwane i dlatego:- trzeba ja zagospodarować- brak schodów na poddasze, jest tylko spuszczane cóś co sie składaWłaściciele przewidują zejscie z ceny ale tylko na pokrycie dachowe a to dla mnie za mało.Dowiedziałam sie, ze oni CHCĄ ale NIE MUSZĄ sprzedawać, dlatego cena dośc sztywna.Kotłownia jest w domu i z tego co zrozumiałam jarają węglem no bo gazu brak, takze tego...SYF !Instalacji tez na poddaszu nie ma no bo skoro nie uzytkowane to po kiego mieli robic, także kolejny wydatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2016 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Hm, to są argumenty. A to agentka to dziwna jakaś?! Jak to zniechęca? Może trzyma ten dom dla kogoś i tak prowadzi, żeby właściciele skruszeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2016 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Nie wiem, nie znam się. W myslach czytac niestety nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts