marimag 13.03.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 ANIA.....super wiadomość!!!!!!!!!!!!!! Kuźwa........w końcu!!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie się cieszę:) Ale ty na siebie teraz uważaj.....Noż kurna....nadgarstek pierdyknął jak trza się pakować!!!!!! Okłady rób.....mąż niech robi....tzn najpierw ty mu zrób....potem on niech ci wymasuje....nadgarstek:):) Mój mąż przeczytał Twój post.....Kazał Cię gorąco pozdrowić i przekazać, że jesteś jego ulubienicą ! Beatko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Mejuś, jak to palec nie dyga ? Ale jak to ? Od czego ?A rehabilitacja, zabiegi czy jakims prundem go potraktować ( palec oczywiście !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.03.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Aniu....no cóż.....pozdrów swojego męża ode mnie......trochę stażu małżeńskiego już mam....mój tak wszystko by świętował.....więc wiem:):) A maydeyki mężowi kciuk nie dyga.....a nie palec....hahahahaha!!!!! Sorki mayday:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Mój mąż mówi : A WIDZISZ !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dostałam jakiejs pomroczności ! Też tak miałyście ? Niby wiem co i jak i gdzie ale teraz sama nie wiem..... Nie uwierzycie, ale dzisiejszej nocy śnił mi się ten dom. Pracowałam sobie w ogródku, pies wygrzewał się w słońcu a dzieciaki BYŁY CICHO !!!! Lubię to co lubię, podoba mi się tak wiele rzeczy...Byłam przygotowana, zwarta i w starterach a teraz ... Chcąc przeprowadzić tę akcję płynnie i sprawnie, musze sie już szykować ale pogubiłam się. Eklektycznie !!! To na pewno ale w którą strone pójść ? Pałacowo z pewnością nie. Wiktoriańsko...jak dla mnie zbyt Wiktoriańskie....lubię tak niedosłownie. Może jakies elementy ale nie chcę zrobic kiczu i parodii. To nie jest stary dom. Zabytek też nie. Udaje coś czym nie jest więc sądzę, że silenie się na to co do końca do tych wnętrz nie pasuje będzie delikatnie mówiąc żenadą. Nowocześnie, to nie moja bajka. Chcę cos pomiędzy ,ale naprawdę teraz sama nie wiem czego chcę.Nie spodziewałam się, że po tylu latach poszukiwań i zgrywania wszystkiego, dobierania dodatków, piardensów...polegnę. Nie wierzę, że to koniec udręki. Nie byłam gotowa na tak nagłą zmianę frontu....... HELP !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 A wiedziałam ,że tak będzie:)U mnie było identycznie,niby wszystko było poukładane w głowie ,a jak doszło do sedna sprawy to pustka w głowie była jak lej po bombie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Mam kilka must have' ów !!!! I tu kuźwa nie ustapię...no way !!! Za długo na to czekałam ! Deski czy klepka ? Pierwsze kocham miłością czystą w drugim zakochałam się niedawno....Lampy - jakie ? W która strone pójść ?Kanapa, sofa czy narożnik ? Znowu..jaka ?Kuchnia...ustawienie to co innego, cos się wykombinuje ale jaka kolorystyka, z czego blaty.... Wszystko co miałam dobrane, było planowane do znacznie większych przestrzeni, innego rozplanowania powierzchni.....chciałam na przykład zrezygnować z wyspy kuchennej i postawić zwykły wiejski stół, który był by miejscem spozywania posiłków na co dzień i jednoczesnie blatem roboczym. Teraz nie bardzo to widzę bo co ? dwa stoły obok siebie ? Co wiem : Kuchnie wolnostojąca !Posadzka kuchni i wiatrołapu !Schody !Stół ! choc tu zdurniałam bo spodobał mi się jeszcze jeden, nieco inny .....Okiennice wewnętrzne !Kominek ! i to chyba na tyle ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Jezu Ala, nie strasz ! Po kiego ślęczałam przy kompie przez 6 lat ? Wiele się zmieniło....duzo nowych terndów narodziło.... No głupia jestem. Najgorsze to to, że w tym domu nie ma wolnej przestrzeni pomiędzy jedną strefa a drugą. Jest ciasnawo....Chyba nie powieszę wielkiego lampiszcza bo zleje się z kolejnym.... Nie wiem czy rozumiecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Wkleje kilka moich ukochanych onspiracji, które zrobiły mi pranie mózgu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Z wątku admetki.....Z góry przepraszam za skopiowanie Podoba mi się....elegancko, bez zbędnego spinania się ,sztywności, klarownie i czytelnie..... Tu nawet kominek jest w typie tego, który mi sie marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 O innych pomyslę...i wkleję oczywiście Jakie to dziwne uczucie gadac samemu do siebie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.03.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Mejuś, jak to palec nie dyga ? Ale jak to ? Od czego ? A rehabilitacja, zabiegi czy jakims prundem go potraktować ( palec oczywiście !) Mari, najpierw trzeba by iść do lekarza. Na nieszczęście Z.brat jest okulista i leczy go przez telefon. Lekarz Twoj Wróg Małż wbił sobie aluminiowy stelaż do kg, akurat wycelował w nerw... a może w ścięgno... kto wie no i mu sie palec - kciuk nie podnosi... widac mało potrzebny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ło matko ! Toz to trzeba operować ! Może mu zaniknąc mięsień, skrócić się ścięgno. Nie będzie miał czucia.Jak to okulista go leczy przez telefon ??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.03.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ania ja mysle ze ten lodzik to jak najbardziej w tak fantastycznej chwili sie nalezy.... Strasznie sie ciesze ze po wielu trudach nareszcie sie udalo :wave::wave: gratuluje i czekan na kolejne inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Z wątku admetki.....Z góry przepraszam za skopiowanie Podoba mi się....elegancko, bez zbędnego spinania się ,sztywności, klarownie i czytelnie..... [ATTACH=CONFIG]176442[/ATTACH] Tu nawet kominek jest w typie tego, który mi sie marzy Ania ,inspiracje cudne. Wklejaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Coś mam problemy z netem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Jeśli naprawdę Was to interesuje to chętnie się wynurzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Byłam tam więc "czułam" klimat poszczególnych pomieszczeń. I tak np. pokój, który byłby nasza sypialnią, znajduje się nad garażem. Jest tam skośnie i niżej niż wszędzie indziej. Ta inspiracja, idealnie oddaje klimat tego "mojego" pokoju. Buduarowo i przytulnie...Nie wiem czy też to czujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Strasznie, chciałabym miec kominek w sypialni.I tu pytanie do Mariolki. Można sobie zrobić ? W projekcie nie ma tam nawet komina..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts