PusiaKssawery 25.01.2016 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Też mam takiego dziwnego sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2016 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 No i po sprawie, problemie, zagowstce i rozkminianiu. Zadzwoniłam dzis z ofertą. Grzecznie się przedstawiłam i przypomniałam. Pan/burak odpowiedził mi równie grzecznie: noooooooooooo Powiedziałam o co chodzi i zaproponowałam nasza cenę. Burak, wydarł ryja: Do widzenia !!!!!!!!!!!!!!! i pieprznał mi słuchawką. Jestem zniesmaczona Wychodzi na to, ze trzeba szukac dalej.... Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 25.01.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 No i po sprawie, problemie, zagowstce i rozkminianiu. Zadzwoniłam dzis z ofertą. Grzecznie się przedstawiłam i przypomniałam. Pan/burak odpowiedził mi równie grzecznie: noooooooooooo Powiedziałam o co chodzi i zaproponowałam nasza cenę. Burak, wydarł ryja: Do widzenia !!!!!!!!!!!!!!! i pieprznał mi słuchawką. Jestem zniesmaczona Wychodzi na to, ze trzeba szukac dalej.... Niestety Może to i lepiej... Nie zasługuje na Twoje pieniądze, ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2016 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Na razie trzyma mnie szok.Nie wiem co powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.01.2016 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Na razie trzyma mnie szok. Nie wiem co powiedzieć. No ... bo burak lekko powala swoją kurtuazją .... Pisałaś wcześniej, ze oni od 6 lat tego domu nie mogą sprzedać - a nic nie dzieje się bez przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.01.2016 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Może trzeba bylo gadac z agentem, jak ci mowilam !? A moze ten dom w ogole nie jest do sprzedania, tylko się sprzedaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.01.2016 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Aniu,przykro mi strasznie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.01.2016 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 A mi nie jest przykro tylko wkurwa mam.Jak tak można? Niech sobie gościu obejrzy jak ludzie mieszkają i wtedy niech wycenia.Pisałam wam jak to wygląda z bliska. Posiedziałam w nocy na otodom i nie bardzo jest na czym oko zawiesić, mimo że ogłoszeń prawie 4 tysiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 26.01.2016 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Mari, takim sprzedającym mówimy "nie" lepiej, że wylazło od razu, przynajmniej zaoszczędzilście czas i niepotrzebne przejazdy zobacz może, czy nie pojawiło się coś z licytacji? czasem też gminy sprzedają swoje zasoby, np. budynek po starej szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 26.01.2016 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 No i po sprawie (...) Zadzwoniłam dzis z ofertą. (...) Powiedziałam o co chodzi i zaproponowałam nasza cenę. Burak, wydarł ryja: Do widzenia !!!!!!!!!!!!!!! i pieprznał mi słuchawką. Państwo nie lubią pieniędzy!? No trudno... Może jest tak jak Pestka pisze: A moze ten dom w ogole nie jest do sprzedania, tylko się sprzedaje? Nie żebym chciała cię jadowić, czy nadzieję robić, ale kiedy kupowaliśmy działkę sprzedający też najpierw powiedział nie, a po kilku tygodniach zadzwonił do męża - kupiliśmy No ale nic to - szukaj dalej - gdzieś tam czeka na Was wasz domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 27.01.2016 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Burak, wydarł ryja: Do widzenia !!!!!!!!!!!!!!! i pieprznał mi słuchawką. :jawdrop: No cóż.... wypadałoby jeszcze zadzwonić do agenta , podziękować za współpracę i życzyć szczęścia w oczekiwaniu na prowizję ze sprzedaży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.01.2016 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Co tak cicho????Anka, nawet nie pomachasz koleżankom???Niech ktoś powie gdzie w tym roku na narty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.02.2016 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 (edytowane) Edytowane 4 Lutego 2016 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.02.2016 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 [ATTACH=CONFIG]345700[/ATTACH] Pączusie mniam Niech ten dzień będzie słodziutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.02.2016 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Dzisiaj rano usłyszałam w tv, że aby spalić jednego pączka trzeba 6 godz leżeć przed telewizorem ale nie dosłyszałam czy na kanapie czy na podłodze ćwicząc z Chodakowską Zakładam to pierwsze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.02.2016 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Czy myślicie, że dekoracje świąteczne na podwórku w tłusty czwartek to już przesada?? Moja choinka jeszcze się świeci ale jak jest ciemno to lubię sobie popatrzeć na światełka przez okno w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.02.2016 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Rozbiorę choinkę i dekoracje przy wejściu do domu jak wzejdą moje krokusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2016 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Hej dziewczęta Krótko, zwięźle i na temat.. Zbliżaja sie moje urodziny...te dośc traumatyczne . W akcie desperacji, olewając wszystkie logiczne argumenty, postanowiłam pójśc na zywioł i zrobic sobie zajebisty prezent Za tydzień jadę ogladac coś co byc może bedzie tym ostatnim i ostatecznym wyborem. Mam mały problem do rozwiązania. Jesli uda nam się cos współnie wykombinować, biore tę chałupę i co ma być to będzie. Zerknijcie na rzut. Potrzebuje burzy mózgów. Problemy do rozkminienia: - sypialnie chcę w garażu - jak tam wchodzic ? - co w powyższej sytuacji z łazienką ? - co z gabinetem bo chce go zostawić ? Kominek został przeniesiony na ścianę z gabinetem. Rzut: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 06.02.2016 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Pod schodami jest wystarczająco wysoko na drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.02.2016 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 też obstawiam pod schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts