Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

OTO FRUZIA

[ATTACH=CONFIG]346373[/ATTACH]

Gdybyście miały problemy z odbiorem "dzieła" to tłumaczę :lol2:

Dziewuszka z kucykami w sukienusi.

Brakuje jeszcze kilku elementów i musze odwiedzic pasmanterię, ale zarys postaci jest...mam nadzieję, ze widoczny i zrozumiały :lol2:

Mari dotarłam ale tylko z telefonem bo komp zajety. Dom kupilaś czy ja snię?

Pewnie, ze kukardki bedą :)

Guziczki tez jakies machne no i usmiech od ucha do ucha.

Muszę pomyslec nad całością bo dobrze by było, żeby pewne elementy pojawiły sie tez na tunice.

Moze czarne wstawki lub lamówka...

Myslę intensywnie.

Żono, chałupy jeszcze nie kupiłam.

Czekam na wizje lokalna i wycenę...mam nadzieje, ze do przełkniecia.

W skrócie ?

Nie wiem jak to skrótowo opisać.

Dom, w miare ok, ładnie wyglada, w lokalizacji...powiedzmy, ze jak cie mogę (nie brałam jej pod uwagę), cena nie wiadomo jaka, nie widziałam jeszcze, mam sie umawiac na ogladanie, planuje to kupic w stanie surowym, zeby taniej było, potrzeba tam kilku małych zmian, ale po tym jak sie dziewczyny do projektu dorwały to wyszedł zupełnie inny :lol2: co jeszcze ???? hmmmmmm

Wejdź sobie na stronę Archetyp i znajdź projekt Dora.

Dzieki Mamiku :hug:

Asiu, kombinuję zeby z garazu zrobic sypialnię.

Problemem było wejscie do niego (inne niz w projekcie bo tam bym zrobiła mini garderobę), ale dziewczyny słusznie zauwazyły, ze :

- garaz jest nizej

- jest niski

- pod schodami nie da sie przejść

I w tym momencie dupa blada :(

Masz jakies pomysły ?

Poczytałam sobie na forum poswięconym temu projektowi, wiele wpisów i pojawia sie kolejny zonk a mianowicie, parter jest dziwnie niski.

Ludzie budujacy ten dom, pisali, ze sa zdziwieni bo na wizualizacjach zrobiono jeszcze sufity podwieszane co w sumie da 250 ? cm wysokosci.

Wiem, ze deweloper wprowadził jakies zmiany. Moze i zmienił wysokość dołu ?

Wszystkiego sie dowiem na miejscu.

Jutro zadzwonie do gościa z propozycja randeczki ;)

No to sobie poszperałam i poczytałam :sick:

Czy tam gdzie sie spotykają naładowane testosteronem i ociekajace zajebistościa chłopy, musi byc taki dym ?

Asoltowi podziekuję bo jakoś dziwnie wokół jego osoby :wtf:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?239768-asolt-jest-nagi&highlight=asolt

Kojarzysz moze kogos innego, kto jest wielbiony i czczony przez wszystkich ?

Czy tam gdzie sie spotykają naładowane testosteronem i ociekajace zajebistościa chłopy, musi byc taki dym ?

Asoltowi podziekuję bo jakoś dziwnie wokół jego osoby :wtf:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?239768-asolt-jest-nagi&highlight=asolt

Kojarzysz moze kogos innego, kto jest wielbiony i czczony przez wszystkich ?

:rotfl:

ogólnie każdy u niego robi projekt, zapotrzebowanie na ciepło itp. Ale nie znam nikogo u kogo by to zakładał.

nikogo innego chyba nie znam

Wątki tematyczne to jedna wielka wojna na noże.

Próbowałam poczytać o Fibaro, ale tam prawie mózgi latają jak u Tarantino,

Najlepsze są wątki kulinarne gdzie nad stekami itp. wojna podtekstów taka idzie, że ręce opadają.

W wątkach technicznych nie zgłosisz usterek bo tam też wojna i przegryzanie gardeł.

No i najważniejsza wojna - między palącymi węglem a resztą świata.

W ogólnych ostatnio doczytałam pisane autorytatywnym tonem wypowiedzi, że tacy jak ja co mają kuchnie za 50 ty. to burżuje co budują dom za 3 mln, albo idioci na zasadzie zastaw się a postaw się.

Jestem coraz bardziej zdegustowana FM :(

Musze sobie od niego odpocząć albo iść stąd w cholerę :(

Edytowane przez Pusia&Kssawery

W ogólnych ostatnio doczytałam pisane autorytatywnym tonem wypowiedzi, że tacy jak ja co mają kuchnie za 50 ty. to burżuje co budują dom za 3 mln, albo idioci na zasadzie zastaw się a postaw się.

Też widziałam :D Ja tam jak widzę takie zdecydowane "bo oni to zastaw się a postaw się" albo w przeciwną stronę "stać cię na dom a nie stać cię na wyposażenie?" to tylko zęby szczerzę ;) Sami sobie laurkę wystawiają takimi wypowiedziami :)

(...) W ogólnych ostatnio doczytałam pisane autorytatywnym tonem wypowiedzi, że tacy jak ja co mają kuchnie za 50 ty. to burżuje co budują dom za 3 mln, albo idioci na zasadzie zastaw się a postaw się.

Jestem coraz bardziej zdegustowana FM :( (...)

Ha! Ha! Ha! Pusia... ja po przeczytaniu wspomnianego tematu ciekawa byłam jaki może być koszt moich fanaberii kuchennych, więc zrobiłam sobie orientacyjną listę zakupów na stronie IKEA... Podobnie jak ja, mój ślubny uważa, że kuchnię trzeba będzie urządzić od nowa na gotowo; to co służy nam od 15 lat, w momencie wyprowadzki (o ile do niej dojdzie ;) ) nie będzie się pewnie do niczego nadawało... I domyślam się również co powie mąż, jak już przyjdzie ten dzień i trzeba będzie jechać, kupować, płacić i płakać... Oj słono będziemy płakać, a to wersja naprawdę ekonomiczna :mad:

Siostro Mari - jak pacjenci? :D