żona m 15.02.2016 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Mari, gdzie znowu przepadłaś Tylko nie mów, ze masz doła znowu. Kto szuka ten znajdzie. a tego dewelopera od Audi Q7 to bym z bani potraktowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2016 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Jestem jakas taka do dupy Asiu. Dumam, szukam ale bez wiekszej nadziei no i mam w domu trójke chorych, takze i szpital i taksówka bo Julkę wozimy. Dziś, zeby ja odebrac, musiałam ciagnąc młodsze ze sobą. Bałam się zostawić ich pod opieka Zuzki bo krew sie leje przy mnie a co będzie jak wyjdę ? Za cholere jej nie ufam i boje sie jej reakcji. Wracając do domu... Okropny jest, nie ? Gapie sie na rzuty i nie umiem sie tam odnaleźć :( Porównuje inne oferty, ale zadna nie wypada tak korzystnie. Deweloper jest naprawde spoko i widac, ze skacze przy kliencie. Nie to co tamten...artysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.02.2016 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Mari a jakbyś ten wykusz wyburzyła? można wstawić tam jakieś fajne okienko i może dom trochę lepiej by wyglądał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.02.2016 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Mari a może ci go przeniose do 3D? popatrzysz na wnętrza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2016 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Emi, to totalna rujnacja.Widziałas zdjecia ?Przeciez ten dom jest juz skończony. wyglad zewnetrzny nawet tak bardzo mnie nie drazni ( gotowiec wiec co ja moge), ale kompletnie nie czuję tej chałupy wewnatrz.Kuchnia za mała, pierdolnik w salonie, sypialnia zwana gabinetem w wyglada jak kantorek albo mini zakład szewski.Pokoje małe z sporo skosów. Przy takim dachu dziwie sie, ze deweloper nie podniósł sciany kolankowej. Przez to pokoje az tyle tracą. Macie jakies pomysły na nieco inne rozplanowanie dołu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2016 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Emi, dzieki kochana, ale nie trzeba. Ja własnie w 3 D widze i ogladam projekty. Umiem "chodzic" po tych wnetrzach. Oglądałam tez zdjecia z realizacji tego projektu i jest...badziewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Piszecie o Avokado? No, przeca mówiłam, że on niezły we środku jest. A z wykuszem można sobie poradzić. Troche pokombinować i nawet bez wielgachnej rozpierdziuchy da radę go cywilizować. Mari, uszy do góry :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2016 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Jakos nie widze tej chałupy - patrz posty wyzej. To takie niezbedne minimum, ale brakuje to luxnej przestrzeni do pokombinowania.A moze to tu a moze tam BO ! jest z czego kroic a tu dupa i kamieni kupa.Optycznie mi tam ciasno.Własnie skończyłam romansowac z naszym forumowym kolega od ocieplenia i tynków.Podsumował mi wydatki i nie jest za różowo. Spodziewałam sie, ze wyjdzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.02.2016 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Mari kombinuje coś. Wrzucam projekt do sweet home 3d właśnie. zaraz doł bedzie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2016 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Emilko, nie rób sobie kłopotu.Ty teraz piec kaflowy stawiasz przecież.Olej awokado ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2016 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Dawaj Emi, przebudujemy go Mari nam po prostu oślepła z tego stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.02.2016 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Mari, :hug:nie ma marudzenia co jakiś czas coś się pojawia, znajdzie się też i dom dla Ciebie sprawdź komornicze, tam trzeba mieć gotówkę, więc automatycznie grono kupców miejsze dom ze zdjęć - mnie nie przekonuje niestety, przy takim dachu same skosy i okna połaciowe, których na dodatek nie widzę na zdjęciach - dołożą jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.02.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 no dobra wrzuciłam go do programu, zaznaczyłam skosy na ścianach zmian nie wprowadzałam, oprócz usunięcia jednej garderoby na piętrze, żeby pokoje były foremne. umeblowałam tą sypialnie niby kiszkowatą na parterze wstawiłam łóżko 160cm do kanciapki na górze. takie duże średnio tam wchodzi, ale łożko jednoosobowe mogłoby tam stać - jako gościnny. ale można tam zrobić po prostu garderobę, składzik, albo cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.02.2016 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 pokoje na górze przypominaja moje pokoje na poddaszu. Też mam ściankę "kolankową" ok 1m. podobny kąt nachylenia - u mnie jest 45% a tu jest 42%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.02.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Emila, ale Ty taki dom masz na połowę składu Mari:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.02.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 hmm nie rozumiem - że niby u mnie 3 osoby? to bez znaczenia Najlepiej tam się przejechać i obejrzeć w środku jak to wygląda. moim okiem pokoje na górze są fajne, fajniejsze niż w tym domu - dora. wyszły 4 olbrzymie pokoje - nie ma na moim projekcie zaznaczonych drzwi balkonowych, i tego okna nad garażem, które mocno niwelują skosy. strefa dzienna też nie jest zła- stół duży wejdzie, duże kanapy, żeby cała rodzina sie zmieściła. są 2 pełno wymiarowe łazienki, jest spiżarka, duże pomieszczenie gospodarcze. kuchnia jest tylko węża od tej z Dory o 60 cm. tu ma 9 metrów. w Dorze miała 10 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.02.2016 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Emilko, strasznie ci dziekuję :hug: Niepotrzebnie zadałas sobie tyle trudu...naprawdę. Na rzutach i w 3D, nie wyglada to źle, ale byłam w podobnym domu (kiedys tam) i wiem, ze na zywca, przedstawia sie to trochę inaczej. Mamiku, jest jaki jest, ale na rynku nie znalazłam nic innego co pozwalałoby nam się pomiescić/poupychać, kosztowało tyle ile kosztuje i było w takiej lokalizacji jak to. Komornicze sprawdzam, ale tam nawet ceny wyjsciowe przekraczaja nasz budzet i to znacznie. Chyba sie zdecyduje na tego gargamela i zobaczymy co dalej. Może pomieszkamy troche dla spokojności a za jakis czas to sprzedamy i sie pobudujemy albo kupimy cos ciekawszego. Wiesz co mnie strasznie zabolało i nie daje mi spokoju ???? Gdy wrócilismy z ogladania, podeszła do mnie Julka i zapytała, jak dom, który mielismy ogladać. Odpowiedziałam jej, ze za drogi i nie mamy tyle pieniedzy a ona spojrzała na mnie takim wzrokiem, że az mnie zatkało, po czym ze łzami w oczach poszła na góre i nie chciała ze mna rozmawiać. W jej oczach był tak ogromny żal, taki zawód i rozczarowanie, że aż mnie w sercu zabolało. Poczułam sie tak jakbym strasznie zawiodła, sprawiła ogromną przykrość. Nigdy jeszcze nie patrzyła na mnie tak czytelnie i w tak dojrzały sposób. Dla matki autystyka to ogromne przezycie...niekoniecznie miłe, ale otwierajace oczy na to co w duszy takiej osobie gra. Nie spodziewałam sie takiej reakcji i nie umiem się po tym pozbierać. Zadzwonie jeszcze do dewelopera i umówie się na ogladanie wewnatrz. Moze miło mnie zaskoczy ? Moze okaze się, ze nie jest tragiczny ? Moze wyjda jeszcze jakies inne argumenty za ? Mamiku, z takim budzetem to nie bardzo moge sobie przebierac jak w ulęgałkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.02.2016 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Mari umów się na randkę z kolejnym deweloperem, a my będziemy dalej mieszać w kociołkach. Tylko żebyś w nimfomanie nie wpadła od tego szukania domów w końcu znajdziesz fajny dom. Moim zdaniem, ten jest najbardziej sensowny ze wszystkich jakie do tej pory oglądałaś. Nie trzeba go gruntownie przebudowywać i demolować, przerabiać garażu na sypialnie itp. ;hug: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.02.2016 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Nimfomania deweloperska? Brak libido skutecznie mnie przed tym chroni. Zmiany chciałabym wprowadzić, ale o tym napiszę z kompa bo z telefonu nie cierpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.02.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Mam kilka pomysłów. Pewnie powiesz, że szalone, ale zawsze warto sprawdzić jak inni widzą. Popatrzeć z innej perspektywy. Ale to dopiero wieczorem. Wracam do ogrodu.Zapadl mi się nie wim czemu spory kawałek rabaty z irysami pumilo. Musze podnieść je do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts