Emila3000 01.03.2016 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 czarny bez ozdoby??? ma takie same właściwości zdrowotne jak ten dziki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.03.2016 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 czarny bez ozdoby??? ma takie same właściwości zdrowotne jak ten dziki?? Tak, jest jadalny, odstrasza komary i inne muchy, tylko ma dodatkowo ładne liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.03.2016 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 http://www.futuregardens.pl/bez-czarny-madonna-sambucus-nigra.html http://www.futuregardens.pl/bez-czarny-eva-sambucus-nigra-black-lace-p9-duplikat-1-3092.html http://www.futuregardens.pl/bez-koralowy-sutherland-gold-sambucus-racemosa-duplikat-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2016 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 W ogóle nie mam czarnego bzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.03.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ja mam ulubione krzewy z takich co nie wymagają wiecznego opryskiwania i doglądania: wszystkie odmiany dereni (także jadalny), aronia, pęcherznice, trzmieliny, kaliny, czarny bez, wajgela. Z kolczastych rokitnik i berberysy, róże leśna i pomarszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Co się dziwisz, to ulubione. Dereni też nie mam wszystkich odmian. Zaledwie kilka. Wymieniłam tak z powodu właściwości.Bez miałam, ale niestety tak go przypiekło, gdy spłonął kompostownik, że nie odrósł. ciekawe, że połowa świerka jakoś przetrwała i teraz pracowicie odbudowuje gałązki po jednej (tej opalonej) stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.03.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Marimag wklejam takie preludium, nastrojowy biforek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 01.03.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Dzięki Pestka - bardzo lubię podglądać te wątki ogrodowe na muratorze, wiele cennych porad tam znajduję, ale wcielać je w życie będę mogła dopiero u siebie... Jako osłonę przed wiatrem na pewno będę sadzić drzewka czy żywopłot - tutaj gdzie obecnie mieszkam nie mam pozwolenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2016 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Marimag wklejam takie preludium, nastrojowy biforek: No i się poryczałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.03.2016 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Mam nadzieję,że ze śmiechu :hug: https://youtu.be/6zEsGfMrjDs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.03.2016 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Aniu, niech Ci się marzenia spełnią.100 LAT!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.03.2016 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 (edytowane) o taki maja płot w tym dworze - ogrodzone tym mają hektary wiec musiało być ektramalnie tanio My ostatnio przeliczaliśmy cenę takiego ogrodznia i wychodzi tanio. Mocno rozważamy ta opcję bo mamy jakieś 100 mb ogrodzenia do zrobienia. Poza tym mi się podoba Doczytałam że to otynkowane panele betonowe? My liczyliśmy cenę przy murowaniu z bloczków betonowych, takich po 4 zł/szt. No i na koniec tynkowane Marimag i masz w końcu jakąś odpowiedź? Bo tak przewijam wątek i nie widzę Co do wykończeniowki to nam duuuużo zabrakło i mieszkamy jak mieszkamy Ale wolę to niż kredyt na tysiąc lat. Mam nadzieję że niedługo staniemy na nogi finansowo, staram się o pracę więc trzymajcie kciuki i za mnie. To co robię z domu już zdecydowanie nie wystarcza, czas puścić dzieci w świat i wracać do zarobkowania na etacie... Edytowane 2 Marca 2016 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.03.2016 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Ode mnie też 100 lat we własnym domku http://images75.fotosik.pl/300/45747bcc88672cd1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.03.2016 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Buziaki :*** http://cdn.pcwallart.com/images/white-peonies-background-wallpaper-wallpaper-3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.03.2016 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Mari wszystkiego najlepszego. A życzę Ci tylko jednogo - żebyście jak najszybciej zamieszkali we własnym domku.... :hug: No i może zdrowia do dzieciaków odrobinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.03.2016 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 My ostatnio przeliczaliśmy cenę takiego ogrodznia i wychodzi tanio. Mocno rozważamy ta opcję bo mamy jakieś 100 mb ogrodzenia do zrobienia. Poza tym mi się podoba Doczytałam że to otynkowane panele betonowe? My liczyliśmy cenę przy murowaniu z bloczków betonowych, takich po 4 zł/szt. No i na koniec tynkowane Marimag i masz w końcu jakąś odpowiedź? Bo tak przewijam wątek i nie widzę Co do wykończeniowki to nam duuuużo zabrakło i mieszkamy jak mieszkamy Ale wolę to niż kredyt na tysiąc lat. Mam nadzieję że niedługo staniemy na nogi finansowo, staram się o pracę więc trzymajcie kciuki i za mnie. To co robię z domu już zdecydowanie nie wystarcza, czas puścić dzieci w świat i wracać do zarobkowania na etacie... ooo podaj ile wyszło za metr płota??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 02.03.2016 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Pińcet lat! Ale tylko fajnych, niefajnych nie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2016 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dziekuję Wam za pamięć i życzenia !!! Ode mnie dla Was 1000 Biondziu, pozwolisz, ze się zrewanzuję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.03.2016 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 (edytowane) To schody, o których pisałam Sowosz Edytowane 2 Marca 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.03.2016 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dziekuję Wam za pamięć i życzenia !!! Ode mnie dla Was 1000 Biondziu, pozwolisz, ze się zrewanzuję ? Uwielbiam KSP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts