marimag 13.03.2013 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Uciekam.Do jutra Całuski Papapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Coś mnie wywaliło z neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Co tam robota ,jak tu takie ważne sprawy.!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale idź i odpoczywaj ,bo ty to masz zapiernicz.Ściskam cię mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ja też już nic nie zrobię,,,,,bo mi się nie chce:rolleyes: Mam wagary....... A jutro pójdę godzinkę wcześniej i trzasnę wszystko migusiem:rolleyes: Idę i walnę nogi na ławę pobyczę się,bo spać mi się nie chce,pooglądam tv:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.03.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dziś ci się śnił dom,to ciekawe co tej nocy proroczego ci się przyśni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 14.03.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Aniu! Stylami się nie przejmuj , człowiek zawsze cholery dostaje jak ma coś wybrać Ojcem się nie przejmuj , dacie radę a jego stosunek do Waszych metod wychowawczych szybko ulegnie przewartościowaniu jak pożyjecie pod jednym dachem, Jedyne czym bym się przejmowała to sprzedaż mieszkania.Trudne czasy jak sprzedacie nieruchomości i forsa będzie w garści to reszta to pikuś. Jeśli chodzi o style to poczytaj sobie o gustawiańskim myślę,że Ci się spodoba. Ja też mam problem,żeby kupić dwie rzeczy pod rząd ,żeby do siebie pasowały,masakra.A lampę powiesisz trochę mniejszą , nie problem. Stół jest u mnie w tej chwili na tapecie bo sprzedałam ten,który stał(nareszcie!!)i coś do gwiazdki muszę kupić i naprawdę nie wiem co. Miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dziś ci się śnił dom,to ciekawe co tej nocy proroczego ci się przyśni? I tu Cię zaskoczę ! Całą noc spędziłam w prosektorium :wtf: i strasznie sie martwiłam, że nie mam jak odebrac Michała z przedszkola. Powinnam chyba brac psychotropy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Aniu! Stylami się nie przejmuj , człowiek zawsze cholery dostaje jak ma coś wybrać Ojcem się nie przejmuj , dacie radę a jego stosunek do Waszych metod wychowawczych szybko ulegnie przewartościowaniu jak pożyjecie pod jednym dachem, Jedyne czym bym się przejmowała to sprzedaż mieszkania.Trudne czasy jak sprzedacie nieruchomości i forsa będzie w garści to reszta to pikuś. Jeśli chodzi o style to poczytaj sobie o gustawiańskim myślę,że Ci się spodoba. Ja też mam problem,żeby kupić dwie rzeczy pod rząd ,żeby do siebie pasowały,masakra.A lampę powiesisz trochę mniejszą , nie problem. Stół jest u mnie w tej chwili na tapecie bo sprzedałam ten,który stał(nareszcie!!)i coś do gwiazdki muszę kupić i naprawdę nie wiem co. Miłego dnia!!! Bionduś, Styl Gustawiański bardzo dobrze znam, jak tez inne pałacowe Tu nic z tych rzeczy nie pasuje. Chodzi o to, że mi się zbyt wiele rzeczy podoba ! Zbyt wiele połączeń i pomysłów mam w głowie.... Sprzedażą mieszkania, stresuję sie strasznie, ale co innego można zrobić ? Czekać ! Mamy namiar na jakąś agentkę - czarodziejkę. Podobno, sprzedaje mieszkania w tydzień. Skontaktujemy się z nią, może i tym razem jej sie uda. Mogę jeszcze zaproponować tym od domu, zamianę. Na ich stronie, widnieje informacja o tym, że przyjmuja nieruchomości w rozliczeniu. Zobaczymy.... Sprzedałaś stół ? Szukasz nowego ? Wklej foty, swojego obecnego domu....plissssssssssssss. Pokaż jak mieszkasz. W wyborze i znalezieniu stołu, chętnie pomożemy...Tyle tego, że głowa boli. Ja od lat mam jednego faworyta tzn. jesli chodzi o styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 14.03.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 To i ja z wnętrzarskiej nuty - wczoraj po 2 latach gołej żarówki na kablu wreszcie mam lampę nad stołem w jadalni Wczoraj przyjechała, od razu powieszona Mała rzecz a cieszy. Tych żarówek na kablu to mam jeszcze trochę..... mari trzymam kciukasy za sprzedaż mieszkania. Nas też to czeka.... Póki gorsze czasy - wynajmujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Pelaska, a gdzie foty ? Chociaż tyle pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 14.03.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Pelaska, a gdzie foty ? Chociaż tyle pokaż Toć ja kretyn techniczny, niby wiem jak ale nie mam kiedy przysiąść nad tymi zdjęciami W dodatku lampa mi się w aparacie spaliła i fatalne wychodzą A lampa mocno nowoczesna nie Twój klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Wreszcie Anetko Pelaśka to powiedz jak się nazywa model i gdzie kupiłaś...Chętnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Jaki wyrok ? Pogięło Cię przy czwartku ? Ciekawe wnętrze. Kolorystyka niespotykana. Tylko ciemno jak cholera i prawie nic nie widać. Chyba lubisz starocie co ? A w jakim stylu ma byc ten przyszły dom ? Nie boisz się, że Ci sie potem odmieni ? Ja tak miałam. Gdybys wiedziała, ile razy zmieniałam koncepcję :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 A jak u Ciebie jest z przestrzenia ? Kuchnia otwarta na salon czy jadalnię ? Opisz coś.... Dawaj foty innych pomieszczeń ! Raz kozie śmierć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 14.03.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Zrobię zdjęcia w dzień.W ogóle nie lubię staroci:lol2:Zielonego też nie lubię ale mąż dostał od ciotki obraz Kulika,który wisi na scianie i ta zieleń wyszła mi pod niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 14.03.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Przyszły dom to belfast II od Lipińskich , jest w avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Skoro nie lubisz staroci to już nic nie kumam. Ten salon, jest bardzo klasyczny. Meble, kolorystyka....A co lubisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Wiem !Wiem, że Belfast ale jak w śodku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Właśnie obejrzałam ten projekt. Podoba mi się Taki nowoczesno - ekologiczno - skandynawski. W tym duchu bym poszła. Emesy jak najbardziej - o ile ci sie podobają.... Walić to czy to oryginał czy nie ! Wejdź sobie na Custom form..tam maja dużo inspirowanych drogimi projektami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ale Ty masz przestrzeni ! No to żeś pokazała kuchnię !!!! Drzwi raczej nowoczesne, kuchnia CHYBA też , tak ? To nowy dom ? Sami stawialiście ? Ile macie metrów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts