bionda 13.03.2016 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Mayuś, stary ryju, ale fajnie Cię widzieć Może zadzwoń do Anki, Ty masz na nią dobry wpływ. Moje zaklinanie rzeczywistości już na nią nie działa:( Co słychać za miastem??Słoń kopci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.03.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Biondzia!!! heloł!!! a co u Andzi, że zanikła? Musze chyba zadzwonić! Słoń na razie nie powstał i mam nadzieję, że na pomysle sie skończy Mieszkam sobie, z wielkim ukontentowaniem ju z dwa lata na wsi i nie mogę wyjść ze zdziwienia jak ja tyle lat w miescie dałam radę? ;-/ A o co u Ciebie kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.03.2016 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) Fajnie, że jesteś zadowolona z zamiany miasta na wieś.Dojazdy Cię nie wykończają? Ja wiem, że słonia u Ciebie w ogrodzie nie ma ale ja i tak go tam widzę Ja jak widzisz trwam w uzależnieniu od Ani wątku i ciągle trzymam kciuki. Edytowane 13 Marca 2016 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.03.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 na dojazdy nie narzekam, bo i tak mam robotę jeżdżoną. Synuś w tym roku 18 lat, więc za niedługo też się usamochodzi ja miałam przerwę, bo po przeprowadzce miałam nadmiar forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.03.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 właśnie gadam z Andzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2016 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Informuje, ze jeszcze jakos szuram kapciami. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.03.2016 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 To się odzywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 19.03.2016 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 To wygodne te kapcie że tak długo nimi szurasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 19.03.2016 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Mari, no jesteś nareszcie , wiosna idzie, będziesz pomidory i ogórki sadzić i sąsiad znowu zzielenieje z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.03.2016 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Nie odzywam się bo nie mam o czym pisać. Totalna rezygnacja, przestało mi na czymkolwiek zależeć, wiadomy temat mnie nie interesuje i nawet o nim nie myślę. Skończyło się. Co do ogórków i pomidorów to owszem, nasiona kupione i wydłubane z zeszłorocznych, ale tak jak wyżej, lata mi koło dupy, nie przebieram nogami, nie planuję. W powyższej sytuacji, ciężko się zebrać do pisania na forum. Od pisania wole kontakt chociażby telefoniczny. Ostatnio poznałam kilka "nowych" starych znajomych. Fajne jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 20.03.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Mari, znasz stare przysłowie "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma" sadź pomidory, pisz, narzekaj, opowiadaj o łosiu i innym inwentarzu, byle do przodu dom wnioskuję - innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.03.2016 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Dom ? Jaki dom ? W między czasie postanowiłam sprawic sobie/rodzinie taki o to cud natury. Marzyłam o tym od bardzo dawna, ale wczesniej miałam wiele obaw, dorzucano nam nieco inny inwentarz i tak jakos sie rozeszło po kosciach. Dziś totalnie spontanicznie sprawiłam sobie radość. Dzieciaki w niebo wzięte. Ola chciała spać na podłodze pod klatką OTO SHAGGY - chyba zostanie moja ulubienicą A TO MILKA - kaskaderka na maksa, dlatego zdjecia rozmazane bo cięzko ją zatrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.03.2016 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 http://www.cosgan.de/images/midi/tiere/g010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/o025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.03.2016 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.03.2016 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 I bardzo dobrze Nie ma to jak zrobić sobie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.03.2016 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 jakie słodkości śliczne :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 21.03.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Piękności. Jak ja bym chciała jakiegoś zwierzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.03.2016 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Taaak...piękne mają ....imiona , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2016 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Są tak boskie ze można zjeść je w całości. Nie wiem dlaczego, ale wogóle nie odbieram ich jak szczury. Może dlatego, że są młodziutkie i drobne. Ta szara wygląda zupełnie jak Szczurek z bajki Ratatuj. Bionda, poproszę o przepis na ślunsko modro kapusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.03.2016 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 (edytowane) Taaak...piękne mają ....imiona , :rotfl: Widzę Bionda, że my z jednej gliny Tzn. tak - z gryzoni do reki wezmę króliczka, chomiczka i świnkę morską. Szczurki i myszki popatrzę, maja cudne mordki, ale do ręki nie Mieliśmy swojego czasu białe myszki i szczura Pompejusza - ukochane zwierzaki mojego męża i córki Edytowane 21 Marca 2016 przez Pusia&Kssawery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts