bionda 14.03.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Mari , to jest przerobiony zakład stolarski. I pluję sobie w brodę,że przy remoncie nie poszłam w industrialną stronę , no ale wtedy nie miał mi kto podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 No to powiem Ci szczerze...bardzo udana adaptacja. W zyciu bym nie powiedziała, że to zakład !Ile sztuk was tam mieszka ? Ile macie metrów ? No i pytanie zasadnicze.. KTO TO TEN STOLARZ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 14.03.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ten stolarz to mój ojciec , mieszkamy ja ,mąż , i dwóch synków a metrów to jakies 160 , nigdy dobrze nie lixczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.03.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ania, czy ja dobrze wyczytałam? Będzie kąt w Kątach? Ależ się cieszę Wniosek z tego taki, że z ojcem trzeba ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 14.03.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja pózniej popiszę , własnie dostałam wiadomosć,że moja pracownica zmarła .Jestem rozbita,że składnie pisać nie potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ten stolarz to mój ojciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ania, czy ja dobrze wyczytałam? Będzie kąt w Kątach? Ależ się cieszę Wniosek z tego taki, że z ojcem trzeba ostro. Dobrze wyczytałaś !!!! A czy kąt w Kątach będzie to sie okaże. Jesli szybko nie sprzedamy mieszkania to może nam to ktos podkupić. Pozostały tylko 2 w promocyjnej cenie. Jedno jest pewne - jest zgoda Ja już nawet nie wiem jak z nim rozmawiać. W co on gra...co wymyśli.... Dzięki Ania Ja pózniej popiszę , własnie dostałam wiadomosć,że moja pracownica zmarła .Jestem rozbita,że składnie pisać nie potrafię. Jak to ? Przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 14.03.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 No ,dobra, show must go on... Aniu nawet dzisiaj nie zapytałam jak Twoja ręka i ogólnie samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Bionda, walić rękę i samopoczucie !Co się stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Czekając na posta biondy, wkleję rysunki poglądowe, dla tych, którzy rozmyślają i rozważają wiadome kwestie http://e-parkiety.eu/wp-content/uploads/2012/04/wzory-parkietow-jodelka-angielski-itp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 14.03.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 No nic Aniu , kobieta była po 60 , za kołnierz nie wylewała,wątroba siadła i tyle.Z tą klepką to trudno wybrać , zawsze podobały mi się raczej dechy im dłuższe tym lepiej ale ostatnio dostrzegam elegancję parkietu tylko raczej orzech niż dąb ale dąb też może być ładny ale nie za jasny.No i dużo zależy od lakieru.Jodełki są ładne tylko z takiej deski 10na 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 14.03.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 O!!!! Ostatnio zaglądałam, gdy byłyście na 128 strnie (chyba). Dajcie żyć dziewczyny.... Kiedy ja Was dogonię!!!!! :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Olinku...NAS NIE DOGONIAT !!!!! :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.03.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Aniu, jak tam zdrówko dzisiaj...i twoje i dzieci? Dajesz radę? A jak nadgarstek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.03.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dzindybry!!! ale jestem zmęczona, jak koń po westernie!!! Wczoraj tak urwałam, bo najpierw coś się chrzaniło forum i wyskakiwał mi błąd ( doczytałam dzisiaj, że nie tylko mnie), a potem przyszli goście... na imieniny...Krystyny....chyba tej z gazowni. Wyszli w środku nocy a ja dziś na 10 00 na Mokotów. Dziewczyny, jak Wy kurcze dajecie rade w Warszawie nikogo nie zabić, stojąc w korkach!!! Zwykle udaje mi się przyjechać po i wyjechać przed godzinami szczytu ( wariactwa), ale dzis zaliczyłam oba!! Co do wnętrz... dasz radę!! Jeszcze chwila do realizacji, więc samo się poukłada i jeszcze sześć razy zmieni:D Na rodziców tez znajdziesz sposób... myślę, ze najskuteczniej "wykończysz" ich spokojem:yes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.03.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 jak kondycja psychofizyczna? kiedy planujecie rozpocząć migrację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Aniu, jak tam zdrówko dzisiaj...i twoje i dzieci? Dajesz radę? A jak nadgarstek? Dzieciaki lepiej, ale baaaardzo słabe i wymęczone. Nadal zdarza sie, że któres nagle zagorączkuje. Julka padła dzis na kanapie. Michał prawie nic nie zjadł i pawiował przy zupie. Zuzka niedługo zniknie, Ola wyje przy jedzeniu i ma podpuchnięte oczy. Wszyscy kaszlą. U Zuzki wgrałam z zapaleniem krtani. Kaszle ale juz inaczej. Ja tak sobie. Wstałam z boleniem głowy, mózgiem wychodzącym oczodołami i strasznym bólem skóry pleców. Kaszlę jak gruźlik, rąsią napieprza, ale robie nią. Zdjęłam bandaż no bo jak pozmywać czy coś innego zrobić ? Dzindybry!!! ale jestem zmęczona, jak koń po westernie!!! Wczoraj tak urwałam, bo najpierw coś się chrzaniło forum i wyskakiwał mi błąd ( doczytałam dzisiaj, że nie tylko mnie), a potem przyszli goście... na imieniny...Krystyny....chyba tej z gazowni. Wyszli w środku nocy a ja dziś na 10 00 na Mokotów. Dziewczyny, jak Wy kurcze dajecie rade w Warszawie nikogo nie zabić, stojąc w korkach!!! Zwykle udaje mi się przyjechać po i wyjechać przed godzinami szczytu ( wariactwa), ale dzis zaliczyłam oba!! Co do wnętrz... dasz radę!! Jeszcze chwila do realizacji, więc samo się poukłada i jeszcze sześć razy zmieni:D Na rodziców tez znajdziesz sposób... myślę, ze najskuteczniej "wykończysz" ich spokojem:yes: . Mej, nie wiedziałam, że w Wawie sa godziny poza szczytem A nie zabijamy bo te Warszawiaki to przyjezdne:) Co ? Gości tłuc ? Zazdroszcze kondycji. Żeby tak wszystkie imieniny obchodzić to trzeba mieć ułańska fantazję jak kondycja psychofizyczna? kiedy planujecie rozpocząć migrację? Anula, a no jak mi sie uda nas spakować. Mąż nie przejawia wiekszego zainteresowania tematem. Poprosiłam go o przyniesienie kilku kartonów z pracy...nie przyniósł żadnego Sama wszystko sobie zrób a on łaskawie zamknie drzwi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.03.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Biedna, ze wszystkim jesteś sama. Nie martw się, jakoś to będzie. Może powinnaś z mężem jak z dziećmi, wydawać polecenia i to krótkie, żeby zapamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 No dobra, czas rozpocząć jakieś rozważania.... Zaczniemy może od wyborów najwazniejszych a mianowicie, tych, które umożliwią wstawienie mebli: 1 - podłogi2 - schody3 - kuchnia4 - łazienki Teraz BARDZO LICZĘ NA WASZĄ POMOC !!!! Może macie w swoich zbiorach inspiracje podłóg : deska i schody ( zestawione razem ) lub klepka schody ( też zestawione razem ).Powiem o co mi chodzi.Kiedys planowałam położyc deski. Miały buc ługowane i olejowane. Schody chciałam malowac na czarno ( stopnie również z desek). Tu deska i tam deska - wszystko grało. Od pewnego czasu, łazi mi po głowie klepka. Zastanawiam się z czego w takim razie zrobic schody. Nadal, chce je malować.Macie jakis naoczny dowód, że to gra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Biedna, ze wszystkim jesteś sama. Nie martw się, jakoś to będzie. Może powinnaś z mężem jak z dziećmi, wydawać polecenia i to krótkie, żeby zapamiętał No, biedna jestem ale Ja im kuźwa pokażę !!!! Wyprowadźmy sie tylko....sobota dniem mamusi ! Wyjścia, opierdzielanie się, wypitki z koleżankami z Łodzi Zemsta będzie słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts