mamik 30.04.2016 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Mari, gdzieżeś Ty kobieto polazła w wężowisko jakieś W domu siedzieć, obiad gotować, a nie po polach łazić Przeżycia współczuję, też takich pełzających nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.04.2016 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Jaszczurka też nieźle nastraszyć i ugryźć może. ale to długa opowieść, więc napiszę - jeśli chcecie - z komputera. Mari, żadne więcej maile do mnie nie doszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2016 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Ano łażę sobie.tu i tam ale w garach siedziałam do pierwszej w nocy!!! Mimo że bydle nic mi nie zrobiło to jakiś niesmak mam. Pestko nie wiem jak się ustosunkować do tego co tu napisałaś a tego co na mailu.Doszły w końcu czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2016 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Moja druga.corka.dzis.stala się kobietą. Lata po chałupie przerażona i krzyczy ze ma okres. Najmłodsza pyta co to ten okres, ale syn ją uświadomił, że ona ma taki okres w dojrzewaniu ze.dojrzewa Najmłodsza zaczęła jeczec ze tez chce mieć okres a syn stwierdził że on nie chce mieć. Także ten...wyjaśnilismy sobie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.04.2016 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Mam wreszcie 23 sztuki. Dzieci:lol2: i pomyśleć, że kiedyś je zacznie szlag trafiać na tę babską życiową konieczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2016 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Pestko, mam prosbę... Czasem wklejałas gdzieś kapitalne inspiracje podłogi łączonej. Chodzi mi o heksa i oktagony z czymś...z deską, klepka i innymi typami podłóg. Wrzucisz co masz ? Moze byc tez link do googla gdzie takowe inspiracje są Bede ogromnie wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2016 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Dwa dni temu przyszła do mnie najmłodsza córka i mówi: - Mamusiu, dasz mi trochę pieniążków ? zapytałam dziecko na co zbiera i usłyszałam: - Na fajmejstwo ( farmerstwo). Kochanie, jak obiecasz, ze zabierzesz ze soba mamusie to Ja ci te fajme kupię !!!! Dziecko sie ucieszyło i poszło malowac oborę a Ja zaczęłam jej tłumaczyć, ze w Polsce nie ma farmerów tylko sa rolnicy. Córka przyjeła do wiadomosci, ale nie do końca chyba dała sie przekonać. zawsze to fajniej jest być farmerem niz jakims chłopem...nie daj boze pańszczyxnianym. Tłumacze dziecku skad nazwa bo moze to pomoze w od amerykanizowaniu się ale wtracił sie mój syn i z lekka zburzył mój spokój. - Mamo w polsce nie ma rolników...to znaczy są ale oni nic nie robią. Ja - Eeeeeeeeeeeee - No tak. Fajmej ma krowy i bydło i ma kapelusz ... Ja - No w sumie tak ale u nas rolnik też ma krowy i kozy i owce a czasem nawet i strusie jak go co napadnie... - Rolnik mamo to szuka zony !!!! :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.05.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 No, mam przede wszystkim heksagony różniste samodzielnie i łączone z deską. Linki gdzie kupić tyż mam Może pchnę Ci to mailem? Będą większe te fotki i szybciej się załaduje. Heksagony robią już też w Paradyżu. Nawet fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2016 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Ok.Mail tez może być.Heksagony widziałam ostatnio w Casto ale prawie stówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.05.2016 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Najtańsze ma Paradyż. Już się ładują do maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.05.2016 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 JUŻ poszedł mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2016 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Odebrałam i obejrzałam. Dzieki kochana !!! Napisałam ci kilka słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.05.2016 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Zajrzałam niepewnie, czy już przestałyście gadostwo pokazywać Dwa dni temu przyszła do mnie najmłodsza córka i mówi: - Mamusiu, dasz mi trochę pieniążków ? zapytałam dziecko na co zbiera i usłyszałam: - Na fajmejstwo ( farmerstwo). Kochanie, jak obiecasz, ze zabierzesz ze soba mamusie to Ja ci te fajme kupię !!!! Dziecko sie ucieszyło i poszło malowac oborę a Ja zaczęłam jej tłumaczyć, ze w Polsce nie ma farmerów tylko sa rolnicy. Córka przyjeła do wiadomosci, ale nie do końca chyba dała sie przekonać. zawsze to fajniej jest być farmerem niz jakims chłopem...nie daj boze pańszczyxnianym. Tłumacze dziecku skad nazwa bo moze to pomoze w od amerykanizowaniu się ale wtracił sie mój syn i z lekka zburzył mój spokój. - Mamo w polsce nie ma rolników...to znaczy są ale oni nic nie robią. Ja - Eeeeeeeeeeeee - No tak. Fajmej ma krowy i bydło i ma kapelusz ... Ja - No w sumie tak ale u nas rolnik też ma krowy i kozy i owce a czasem nawet i strusie jak go co napadnie... - Rolnik mamo to szuka zony !!!! :rotfl::rotfl: bosssssssssssssskie :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.05.2016 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Pusiu oni ciągle wpadają na jakieś odkrycia. Tekst za tekstem ale najlepsze.sa wywody syna gdy tłumaczy coś najmłodszej. On niby starszy czytaj mądrzejszy zna i kuma wszystko. Raptem 11 miesięcy różnicy między nimi ale jakaż to przepaść :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.05.2016 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Pusiu oni ciągle wpadają na jakieś odkrycia. Tekst za tekstem ale najlepsze.sa wywody syna gdy tłumaczy coś najmłodszej. On niby starszy czytaj mądrzejszy zna i kuma wszystko. Raptem 11 miesięcy różnicy między nimi ale jakaż to przepaść :rotfl: Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.05.2016 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Mam trochę internetu, w końcu, Aniu, jestem dostępna na łonecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.05.2016 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 U mnie to najlepsze są teksty jak starsza matkuje bratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.05.2016 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Pisze z fonu. Od rana latam po urzędach. Mąż dostał wścieklizny nabiału i goni mnie jak głupi. Przysrałam pewnej babie i mało nie przewaliliśmy pewnej sprawie....no wkurwiła mnie!!! Okazało się że ona pisior do potęgi a ja wręcz przeciwnie. Biondziu no to super. Wrzuć trochę zdjęć. Aniko, mamy wybitnie filozoficzne.dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.05.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 (edytowane) U nas weszło do słownika stwierdzenie córki "jestem twardy jak ziemniak!" :] Co ciekawego w urzędach że tak po nich latasz? Ja się wczoraj wkurzyłam bo od kilku miesięcy w dolnej łazience leżały 3 paczki płytek do położenia na podłodze owej łazienki, stwierdziłam że czas położyć to mąż stwierdził że sama położę jak mi to przeszkadza. I położyłam Edytowane 4 Maja 2016 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.05.2016 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 U nas wiele tekstów nie nadających się do powtórzenia o tej porze. O urzędach to z kompa napisze bo telefon mnie wkur... BRAWO TY!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts