marimag 01.06.2016 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Biondziu FORGET!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.06.2016 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Ale ile biorą Panie sprzątające u zwykłych obateli nadal nie wiem:confused: Po prostu moja nie dość, że jest niedokładna to jeszcze się zbiesiła i chce 15 za h a dostawała 10 no i się pożegnałyśmy. A kolejne kandydatki wpędziły mnie w depresję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.06.2016 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Aleś się wstrzeliła Bionda. Ostatnio stale jest o WISTERII vel GLICYNII http://www.clematis.com.pl/pl/informacje-o-roslinach/inne-pnacza/511-wisteria poczytaj nalepiej i będziesz wiedzieć z czym masz do czynienia. Jak skończysz to powiemy Ci co wiemy z własnego doświadczenia, bo ja mam inne i Pusia ma inne Miałam taką do prac ogrodniczych za 10zł/h. Była rewelacyjna, bo to lubiła i nie marudziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.06.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Oddam się w dobre ręce. Piere, gotuje, prasuje, krawaty wiąże, usuwam ciążę. Za dopłatą przedłuże gatunek lub odbędę stosunek. Robie za miche ryżu i ładne widoki za oknem. Szczepiona nieskutecznie przeciw wściekliźnie. Uzależniona ale nie karana. Bierze ktoś? :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.06.2016 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Aleś się wstrzeliła Bionda. Ostatnio stale jest o WISTERII vel GLICYNII http://www.clematis.com.pl/pl/informacje-o-roslinach/inne-pnacza/511-wisteria poczytaj nalepiej i będziesz wiedzieć z czym masz do czynienia. Jak skończysz to powiemy Ci co wiemy z własnego doświadczenia, bo ja mam inne i Pusia ma inne Miałam taką do prac ogrodniczych za 10zł/h. Była rewelacyjna, bo to lubiła i nie marudziła. Ach, to jest to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.06.2016 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Biondziu FORGET!!! ŁAJ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.06.2016 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Bo Mari się boi, po tym czego się nasłuchała i naczytała, a Pusia tylko na moją interwecję nie wywaliła swojej glicynii w diabły , cojak na razie poskutkowało pozytywnie. Prawda jest taka, że kupujesz w szkółce czasem kota w worku. Glicynia rozmnażana z nasion może wcale nie zakwitnąć, albo zakwitnie po tylu latatch,że posiadaczce już się tego cudu odechce. Posadzona w miejscu, ktore jej nie odpowiada może ładnie przyrastać, ale nie kwitnąć, albo może mizernie przyrastać i przemarzać w każdą zimę. To ostatnie nie jest dla niej zabójcze, bo zawsze odbije od korzeni. Poza tym jak już masz glicynię i rośnie jak trzeba, to należy ją przycinać bo inacze jest zdolna zarosnąć wszystko. Moje mają po 6-10 m rocznych przyrostów na jednym pędzie. No, jak przestraszyłaś się, czy chcesz ją mieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.06.2016 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Skoro nadal ogrodowo to i Ja coś od siebie dorzucę. U sąsiadów rośnie ładna roślina, ale nie wiem co to.Prowadzone jest to po płocie jak pnącze, ale nie ma to ani wąsów.ani żadnych chwytaków.Może walnę głupotę ale trochę przypomina mi to dziwną hortensję skrzyżowaną z czymś.Stare łodygi ma zdrewniałe, liście sztywnawe i polakierowane.Kwitnie to jak głupie i nic się z tym nie dzieje.Ludzie tam nie mieszkają. Traktują ten domek jak letniskowy wiec też nie dbają o ogród. Zdjęcia za chwile jak wlizę na strych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.06.2016 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Zbliżenie liści zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.06.2016 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Już prawie szłam jak Bionda zadzwoniła no i z niejaką Pestką sms-uje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.06.2016 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Roslina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.06.2016 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.06.2016 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.06.2016 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Ja cie! Normalnie zabłysnęłam inteligencją nieprzeciętną!!!! To jest hortensja pnąca. Nawet nie wiedziałam, że takie coś istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.06.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Liscie i kwiaty jak czarny bez, rozwinięte kwiatki jakby troszkę za duże. No, i czarny bez nie jest pnączem. To potężny krzew. Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.06.2016 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Napisałam przecież co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.06.2016 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Razem pisałyśmy. Hortensji pnącej nie widziałam oko w oko, więc nie skojarzyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.06.2016 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Jak rozumiem glicynia ciężka w obróbce?To odpuszczam;)Dzisiaj zamówiłam podstawę do stolika na taras, takie:http://spplthumb.blob.core.windows.net/540x405/39/82/4b/stol-kuchenny-drewniany-debowy-handmade-metalowe-114998777.jpg tylko blat będzie z bangkiraju .Cena samych nóg to , uwaga....200 pln:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.06.2016 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Bionda, wiekszość efektownych roślin jest „ciężka w obróbce”. A blat to jakiej wielkości będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.06.2016 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Blat będzie 75x150 pi razy drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts