pestka56 06.06.2016 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Możesz sobie zrobić ogród mchów. To możliwe. http://stardustenglishwriting.blogspot.com/2015/06/tranquility-and-solitude-in-moss-garden.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.06.2016 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Tylko spoko?? No dobra zemdlałam z wrażenia. Patrz kobieto o której piszesz, przecież wiesz, że o tej porze jestem już nieżywa. Wszystko mnie się podoba co wybrałaś A najbardziej, że masz werwę, zapał i radość tworzenia, bo w Twój potencjał nigdy nie wątpiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 07.06.2016 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Piękny las...aż mi się wakacji zachciało Czemień błotna rośnie w naszym klimacie tylko dość trudno ją zdobyć w ogrodnictwach. Zobacz jeszcze pontederię Miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.06.2016 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Pusiu Ja wszystko rozumiem:) Dano, jak nie to to co innego. Jest taka mnogość pięknych roślin, że naprawdę jest w czym wybierać. Ola mi strasznie zachorzała Bardzo wysoka gorączka i trzęsiawka. W nocy prawie nie spałam bo czuwalam nad nią. Teraz.spi ale nie wiem jak z.ciepłotą. Musze szykować.reszte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 07.06.2016 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.06.2016 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Też zdrówka życzę. Coś krąży w powietrzu, wczoraj moja mama bezgłos totalny zaprezentowała (tatuś pewnie się cieszy ) i tez ja w nocy trzepało, a dziś rano archiwistka przyszła zlana potem, zatkana i z temperaturą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.06.2016 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Dzięki za zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.06.2016 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Miałam pomachać to macham :bye: Anka, takiego pomysła mam: jak już będziesz miała klucze do tego tajemniczego ogrodu to zabieram karimatę, śpiwór oraz zapas napoi i jadę do Cię na weekend. Mam wolne miejsce w aucie, jeśli komuś po drodze (dana1s:bye:) to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.06.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 A na razie nastrajam się wakacyjnie (przy prasowaniu): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.06.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Zaprosiłabym Pusię na mała degustacje soku z gumijagód Na degustację piszę się z chęcią, ale na krzesełku, na mchu (ani innej trawie) nie usiądę Przecież tam są robale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.06.2016 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Oj, Pusia myślałam, że Ty jesteś bliżej z naturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.06.2016 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Oj, Pusia myślałam, że Ty jesteś bliżej z naturą Jestem bardzo blisko z naturą, ale np, numerek w krzaczkach to nie ze mną A jak myślisz czemu mój mąż skonstruował jebadełko?? Bo na trawce się nie położę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.06.2016 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Na degustację piszę się z chęcią, ale na krzesełku, na mchu (ani innej trawie) nie usiądę Przecież tam są robale Pusiu powinnaś zacząć się oswajać z robalami chyba ze planujesz kremację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.06.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Pusiu powinnaś zacząć się oswajać z robalami chyba ze planujesz kremację A wiesz, że się nad tym (kremacja) zastanawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.06.2016 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Mam nadzieje, ze.szanowne jury rozumie zamysł. Jak nie to objaśniam i tłumacze. Wtopić się w otoczenie niczym borsuk Pusi, przyczynić się jak tygrys i ukryć jak mrok. Skumały? Skumały, jarzące są to skumały. Widzę dokąd zmierzasz i mnie się Twój wybór roślin podoba. I styl. Jak gustujesz w tych co kwiaty maja jak maczugi to luknij na przetaczniki, liatry i rdesty, niektóre tawuły też mają fajne miotły w różnych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.06.2016 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Będzie ogród cienia, tylko najpierw trzeba dobrać odpowiednie drzewa, żeby dość szybko, ale nie za wysoko wyrosły. Wierzba szybka jest, ale trzeba pamiętać, żeby jej w odpowiednim momencie przewodnik ciachnąć. Zrobi się wtedy szeroka Takie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.06.2016 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Poproszę anatomie wierzby żeby znaleźć przewodnik Pestko, masz może.schemat przekrój przez rabaty wyniesione? Co do drzew.to przypomniałam sobie adres.szkolki z pięknymi drzewami Pol-plants kolo Grojca. Mają duże wierzby.i piękne brzozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.06.2016 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 (edytowane) http://www.duzedrzewa.com.pl/galery,4,4 to ta szkółka, o której mówiłam. Mają 25-letnie drzewa Pol-plants wysiada Jakieś schematy mam i przekroje też. Ale to żadna ilozofia jeśli budujesz pagórek, albo skrzynię warzywnikową. idę do sąsiadki. Wrócę to poślę Ci mailem. A przewodnik, to główna pionowa gałąź w każdym drzewie. Wierzba też ma. Edytowane 7 Czerwca 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.06.2016 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Czubek znacz się. Nie można było tak od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.06.2016 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Pestko, duze drzewa to pikuś. Zerknij tu: http://www.puzon.com.pl/duze-drzewa-sprzedaz/ Maja przepiekne drzewa no i ceny nie zwaliły mnie z nóg. Obawiam sie tylko kosztów transportu bo to az w Ustroniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts