mamik 08.06.2016 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Pytałam o to u siebie jakiś miesiąc temu Tak mi się wydawało, że o los Emilki już się ktoś dopytywał, ale nie wiedziałam jawa to czynsen była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.06.2016 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Tak mi się wydawało, że o los Emilki już się ktoś dopytywał, ale nie wiedziałam jawa to czynsen była Forum to tylko i aż forum, ludzie przychodzą i odchodzą. Ale Emilka dość aktywna była i tak bez słowa zniknęła, obawiałam się, że coś złego mogło się stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 08.06.2016 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Napisałam.do Emilki i ponoć zarobiona jest. Nie wiem.co to.za.robota,.ze choćby.w nocy nie.skrobnie Dobrze, że piszesz, bo dziś miałam się do niej odzywać Ale skoro nic złego się nie dzieje, to uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.06.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Drzewa o obwodzie 20 cm mają wysokość 5 do 7 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.06.2016 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Oj dzieje się! Ojciec robi jakieś.dziwne podchody, wypytuje cichaczem matkę, snuje się i wali dziwne teksty. W końcu odbyła się dziwna rozmowa i matka dała mu do.zrozumienia ze tak mamy coś na oku,.ze tak podoba się,.ze tak podjęliśmy decyzję,.ze.chcemy i mamy prawo być.na swoim. Ojciec się wydygał i powiedział: przecież ja nic nie wiem, nie widziałem, nie oceniłem, nie wiem czy jest tam.szambo czy gaz czy prąd...łolaboga! Tak jak by się nie.dalo mieszkać.w.domu z.szambem czy kilometr dalej od szpitala niż.szanowny papa zakłada. Potem połażę do męża.zeby podłączyć go pod wykrywacz. Mąż.go spławił wykręcając się kolacją.dla.dzieci. Do mnie nie miał jakoś.odwagi podejść. Żeby tylko wiedział, że.jutro...to zgotowałby nam tu piekło a mi urwał głowę. Trzymajcie kciuki za jutrzejszy dzień. Postaram się porobić trochę zdjęć...h2o zwłaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.06.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 mam nadzieję, że nie wie o forum i nie korzysta z netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.06.2016 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 A hu go tam wie. Z netu korzysta ale tak jakoś.glupio ze nic nie umie zrobić a na forumie to trzeba być bystrzachą Zobacz ile pytań się pojawia o to jak.wkleic zdjęcie, powiększyć, znaleźć coś i to od ludzi którzy regularnie tu bywają a.nawet.maja swoje wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.06.2016 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Uczę się o PRL -u i trafia mnie..Ja chcę już wakacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.06.2016 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Ja już na szczęście PRL mam zaliczony, III RP też, co prawda mój F napisał, że 1-wszym premierem był L.Wałęsa :bash::bash: Ale i tak na świadectwie m 6 to afery nie robię. Jak można NIE nauczyć na lekcji nazwisk i funkcji z najnowszej historii ??????!!!!!!!!! Nie przepytałam go akurat przed tym sprawdzianem i takie kwiatki. W ogóle po zakończeniu podstawówki przez moje dziecię mam jak najgorsze zdanie o nauczycielach , z dwoma wyjątkami reszta to banda nieudaczników. Wakacje pilnie potrzebne, też nie mogę się doczekać. Anka, :hug::hug: dzwoń jak już będziesz mogła, kciukasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 09.06.2016 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Mari trzymam kciuki! Jak zdrówko Oli? Bionda jesteśmy sąsiadkami? W której części Mikołowa zamierzasz się budować? Może u mnie za płotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.06.2016 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Dana, jak by Ci to powiedzieć, NIE jest u mnie sucho;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 09.06.2016 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 No to kawałek mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2016 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Po ostatnich akcjach zasiano we mnie niepewność i nie wiem jak to się skończy. Mąż z muchami, ojciec ze.wzrokiem bazyliszka... Sama nie wiem czy dobrze robię Dano, Ola juz nie goraczkuje ale mówi, że boli ja kark. Wczoraj raczyła wstać o 12.15 w południe. Chodziłam sprawdzać czy żyje. Dzięki za pamięć. Biondziu, jakbyś posłuchała co moje tworzą! Dowozimy dzieciaki i szykuje.sie. Nerwa mam jak jasna cholera. Jedzie z nami tez matka bo jest ciekawa co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.06.2016 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 No to kawałek mamy W takiej mieścinie wszędzie jest blisko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.06.2016 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Mari, trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.06.2016 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 mój F napisał, że 1-wszym premierem był L.Wałęsa :bash::bash: Dobry jest :lol2: Sama nie wiem czy dobrze robię sralimuchy i pierdoleniekotkazapomocąmłotka Ale natychmiast się uspokój. Noskiem wciągamy, buzią wypuszczamy ... liczymy od 1-10 i od 10- 1 ....... persen forte zażywamy, zbieramy się do kupy i załatwiamy co trzeba. NIKT TEGO ZA CIEBIE NIE ZROBI. Wiec koniec świrowania i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 09.06.2016 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Moi mogliby tak dziennie wstawać Jeszcze kilka dni, trochę stresu (Duży kończy gimnazjum , Mały podstawówkę) i będą mogli. Mari dobrze robisz ! Bardzo dobrze Bionda, to fakt:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2016 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Moje 4 cholery w każdy weekend robią nam pobudkę o 6 rano.Śpimy na poddaszu i tu jest x box, komp, tablet, laptopy.Jak to się dorwie korzystając z okazji, że starzy śpią to budzę się wkur...iona. Wrzaski, krzyki, afera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.06.2016 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Mari, uszy do góry i zero wątpienia. A potem poproszę esemesik radosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2016 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Chciałabym poinformować, że po 9 latach walki o swoje miejsce na ziemi, wycia po kątach i do księżyca zawiedzionych nadziei, zszarpanych nerwów, kilku depresji i załamań nerwowych.... KUPILIŚMY DZIS DOM !!!! Dziekuję wszystkim tym, którzy byli cały czas ze mną, wycierali gila, klepali po ramieniu, dawali kopa, poprawiali nastrój, dzwonili, pisali, całowali i uprzedzali, ze marzenia sie spełniają. Mieli rację :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts