marimag 09.06.2016 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Zostałam szczęśliwa posiadaczką wiekszej ilośc brzóz niz zakładałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2016 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Mam też lipy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2016 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Znalazł sie i dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.06.2016 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Pozwól,że pierwsza złoże Ci pardon Wam gratulacje :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.06.2016 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 GRATULUJĘ!!! no wiedziałam kiedy wejść na forum po dłuższej nieobecności strasznie się cieszę!!! nawet nie wyobrażam sobie jak się cieszysz nie jestem na bieżąco, więc nie wiem jaki stan - dużo roboty wykończeniowej przed Wami zanim się przeprowadzicie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.06.2016 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 DZIELNA DZIEWCZYNKA :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 09.06.2016 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Mari aż mi ciary przeszły ... tylko nie rycz, bo dzieci przestraszysz cudownie, nawet drzewa masz i możecie domek na drzewie zrobić - wyobrażasz sobie?? ale będzie impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2016 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Staw...jaki staw ??? Miesiac temu wygladało to inaczej a w tej chwili jest dzungla amazońska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.06.2016 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Bo nietknięty ręką cywilizacji. Dana Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2016 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Pozwól,że pierwsza złoże Ci pardon Wam gratulacje :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave: Jezu, Jezu :cry::hug::cry::wave: GRATULUJĘ!!! no wiedziałam kiedy wejść na forum po dłuższej nieobecności strasznie się cieszę!!! nawet nie wyobrażam sobie jak się cieszysz nie jestem na bieżąco, więc nie wiem jaki stan - dużo roboty wykończeniowej przed Wami zanim się przeprowadzicie???? I TY TU ??? :jawdrop::hug: Nie wiem ile roboty bo łzy oczy mi zalewały DZIELNA DZIEWCZYNKA :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave: Dostałam mocnego kopa z pogórza :hug: Mari aż mi ciary przeszły ... tylko nie rycz, bo dzieci przestraszysz cudownie, nawet drzewa masz i możecie domek na drzewie zrobić - wyobrażasz sobie?? ale będzie impreza CIARY MARY chyba raczej :hug::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.06.2016 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Dostałam mocnego kopa z pogórza :hug: A bo się pieściłaś i rozczulałaś, a to trzeba twardym być Teraz Cię mogę pomiziać bo zasłużyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2016 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Musiałam obciąć zdjęcie bo widac dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2016 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Ola gania bociana w pobliskim lesie Dziad nie poczekał i odfrunął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2016 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Czy ktos wie co to za iglak NIE KŁUJĄCY. Szyszunie ma fioletowe i takie bardziej kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.06.2016 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 I TY TU ???... a no popatrz... ja no rozumiem że dziś niewiele obejrzałaś, ale przecież chyba już wcześniej byłaś w tym domu widzę, że piękna!! okolica - dzieciaki zachwycone zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.06.2016 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Czy ktos wie co to za iglak NIE KŁUJĄCY. Szyszunie ma fioletowe i takie bardziej kulki. [ATTACH=CONFIG]358077[/ATTACH] Wygląda jak jodła koreańska, ale mało widać. Piękna okolica. Dzieciaki będą miały raj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.06.2016 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Karolina milion lat Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2016 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Tu mam zagwozdkę A liście to ma takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.06.2016 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Karolina milion lat Cię nie było hej no zarobiona jestem, ale sporadycznie zerkam na forum - ostatnio byłam aż miesiąc temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2016 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 To własnie okolica skradła moje serce. Jest tak jak zawsze marzyłam. Wiocha, las, cisza, boćki, krowy, zmije zygzakowate ( o tym akurat nie marzyłam). Ola, która była tam jako jedyna powiedziała mi: Mamusiu, jak tu pieknie. Będe miała duzo miejsca do biegania! Po takim wyznaniu, zakręciły mi sie łzy w oczach bo tego własnie dla nich chciałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts