PusiaKssawery 10.06.2016 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 A kto tu mówi o kawusi? Dasz mi jakiś rydel albo inną maczetę i pokażesz skąd dokąd karczować tudzież kopać a wieczorem ognisko sobie zrobimy. Taki mam plan:yes: Mari rozumiesz?? Darmowa siła robocza To może ten zlot co proponowałaś u mnie, zrobimy u Ciebie, każdy coś wytnie, przekopie lub posadzi, wypłoszy dziką zwierzynę (proszę mnie zwolnić z gadów), no i ogród zrobiony - przynajmniej ta dzika część. A ty Pusia tak szybko nie padaj, to dopiero początek:lol2: O tak, jak najbardziej początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 10.06.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 11.06.2016 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Ależ tu radośnie i radośnie... No i radośnie jeszcze http://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gif Mari ostrokół sadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 11.06.2016 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Mari, wytrzeźwiałaś ? Już pole namiotowe organizujesz? zobacz, jaka agroturystyka by była - kury, las i akwen wodny To to jakie dalsze działania? Kiedy się przeprowadzacie? lato i wakacje w takich okolicznościach przyrody byłyby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.06.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Wreszcie Mari. Całe forum odetchnęło z ulgą, przynajmniej ci, którzy kibicowali. cieszę się, ze to własnie ten dom, od razu mówiłam ci, że on pod Was budowany. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Zaczne od końca... Wreszcie Mari. Całe forum odetchnęło z ulgą, przynajmniej ci, którzy kibicowali. cieszę się, ze to własnie ten dom, od razu mówiłam ci, że on pod Was budowany. Buziaki Gdybys to napisała wczesniej, nie uwierzyłabym, ale to co sie dzieje od WIELKIEGO OBWIESZCZENIA przechodzi moje najsmielsze oczekiwania. Otrzymuje mase privów od osób, które cichaczem podczytuja VIP-a i co wiadomośc to rycze ze wzruszenia. Nie spodziewałam się, ze az tak wiele osób kibicowało mi przez te wszystkie lata, ze az tyle osób cieszy sie razem ze mną. JESTEŚCIE KOCHANI !!! szkoda tylko, ze sie nie pokazujecie na watku. Widze w Was materiał na członków Clubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Mari, wytrzeźwiałaś ? Już pole namiotowe organizujesz? zobacz, jaka agroturystyka by była - kury, las i akwen wodny To to jakie dalsze działania? Kiedy się przeprowadzacie? lato i wakacje w takich okolicznościach przyrody byłyby super WARIATKA !!! Wyjasnijmy sobie coś... Po pierwsze primo, mari nie chleje !!! Po drugie, kolezanka chyba na jakims niezłym srodku jedzie bo wyczuwam przebieranie nóżkami i obgryzanie paznokci. Pragne uspokoic szalonkę, gdyz ponieważ, przeprowadzke planujemy za rok. Jest tam sporo roboty do wykonania no i uwiązałam się szkoła starszych córek wiec musimy jakby przeczekac to, jeszcze ten rok. Cieszy mnie ta rezerwa bo kasy mamy mało, wszystko bedziemy robic samodzielnie tak więc i czas potrzebny i siły a z tym najgorzej. Ależ tu radośnie i radośnie... No i radośnie jeszcze http://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gif Mari ostrokół sadzi [ATTACH=CONFIG]358209[/ATTACH] Taaa! I kupi sobie głaz!!! Naprawdę ładny głaz ! Gratulacje Dziekuję Dorciu :hug: Mari rozumiesz?? Darmowa siła robocza To może ten zlot co proponowałaś u mnie, zrobimy u Ciebie, każdy coś wytnie, przekopie lub posadzi, wypłoszy dziką zwierzynę (proszę mnie zwolnić z gadów), no i ogród zrobiony - przynajmniej ta dzika część. O tak, jak najbardziej początek A kto tu mówi o kawusi? Dasz mi jakiś rydel albo inną maczetę i pokażesz skąd dokąd karczować tudzież kopać a wieczorem ognisko sobie zrobimy. Taki mam plan:yes: A ty Pusia tak szybko nie padaj, to dopiero początek:lol2: Moje drzwi zawsze będą dla Was otworem i nawet nie musicie sie specjalnie zapowiadać. Wystarczy zadzwonic tydzień wczesniej, zebym zdążyła pomalowac trawnik na zielono, wyczyscic zeby żmijom, przefiltrowac wode w stawie, napiec tortów, dzików, ulepic rosół z bazanta i takie tam... NIE ŚMIAŁABYM prosic Was o pomoc. Moim najwiekszym zmartwieniem jest teraz brak kasy. Jak widziałyscie na zdjęciach, ogródek nie jest polem bitwy. Nawet jesli nie obsadzę, nie wyrobie sie z czyms to nie ma bólu bo i tak jest pieknie, zielono no i bezpiecznie dla dzieciaków. Maja mase terenu do wsciekania, biegania, rozrabiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.06.2016 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 NIE ŚMIAŁABYM prosic Was o pomoc. Moim najwiekszym zmartwieniem jest teraz brak kasy. Jak widziałyscie na zdjęciach, ogródek nie jest polem bitwy. Nawet jesli nie obsadzę, nie wyrobie sie z czyms to nie ma bólu bo i tak jest pieknie, zielono no i bezpiecznie dla dzieciaków. Maja mase terenu do wsciekania, biegania, rozrabiania. W ogrodzie jest cała masa takiej pracy, na którą nie trzeba kasy albo nie kosmiczne sumy. Potrzeba wizji (a tę masz), potrzeba pracy własnej. Ogarniecie ogrodu to porządkowanie, koszenie wycinanie, wyrywanie itp - głownie siła mięśni. Do obsadzenia ogród trzeba przygotować. Samo obsadzanie robisz etapami, więc i koszt się rozkłada na etapy. Większość z nas tak robi. Dodatkowo, z tego co się zorientowałam,na FM kwitnie proceder dzielenia się, wymieniania sadzonkami. Wszystko przed Tobą, dopiero zaczynasz. A dla dzieciaków atrakcyjniejszy jest dziki, nieokiełznany ogród, gdzie mogą się wyszaleć, niż wypielęgnowane rabaty i zakazy "tam nie wolno". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 12.06.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 No to ja się też ujawnię z powodu gratulacji i nowej drogi życia!!!! Jak będzie cudnie, zobaczysz... wprawdzie jeszcze milion razy przeklniesz ten dzień, ale...na tym to wszystko polega! Cieszę się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 12.06.2016 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 WARIATKA !!! Wyjasnijmy sobie coś... Po pierwsze primo, mari nie chleje !!! Po drugie, kolezanka chyba na jakims niezłym srodku jedzie bo wyczuwam przebieranie nóżkami i obgryzanie paznokci. Pragne uspokoic szalonkę, gdyz ponieważ, przeprowadzke planujemy za rok. Jest tam sporo roboty do wykonania no i uwiązałam się szkoła starszych córek wiec musimy jakby przeczekac to, jeszcze ten rok. Cieszy mnie ta rezerwa bo kasy mamy mało, wszystko bedziemy robic samodzielnie tak więc i czas potrzebny i siły. :P:P No przebieram, i to jak Znaczy wyszło, że z domem wpasowaliście się idealnie. I czas dobry i zakres prac, skoro do wykonania samodzielnie, też nie taki straszny. dziewczyny teraz kończą podstawową czy gimnazjum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 12.06.2016 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Też się cieszę marimag... Mam dom na wzgórzach oddechu i w dolinach zapaści Mam dom w Wielkim Kanionie za drzwiami tutaj Mój bastion o którym tylko ja wiem który nie mieści się w widzialności nie mam w nim zegarów ani karnawałowej maski buty i pióropusze zostawiam przed bramą Tu nie jest mi zimno i nie muszę się niczego wstydzić. dziurka od klucza ma mój kształt nie muszę pamiętać kluczy mogę w każdej chwili przez nią wejść do środka Jednak niekiedy widzę mój dom z daleka i nie mogę się tam przedostać widzę otwarte dłonie geranium w oknach i nie mogę (nie wiem) jak je chwycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 12.06.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Mari to będzie piękny ogród cienia:yes: Kasa to nie wszystko teraz rozkoszuj się tym co masz... ciszą, spokojem i własnym domem Co do roślin zawsze się jakoś organizują. Coś wykombinujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.06.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Mari, doszly i do mnie wiesci, wiec Gratuluje!!!! Kibicowalam od samego poczatku i bardzo sie ciesze, ze w koncu sie udalo. Wszystkiego dobrego dla Was Czytajac te slowa, pomyslalam o Tobie, dlatego je wklejam, by dodaly Tobie jeszcze wiecej sily (taka mam nadzieje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 :P:P No przebieram, i to jak Znaczy wyszło, że z domem wpasowaliście się idealnie. I czas dobry i zakres prac, skoro do wykonania samodzielnie, też nie taki straszny. dziewczyny teraz kończą podstawową czy gimnazjum? Historia dziwnie się napisała.... Tydzień przed znalezieniem domu, skończyłam walkę o odroczenie córek. Mimo,.ze oceny mają dobre to jednak w głowie trawa i jeszcze jeden rok przyda im się żeby (być może) dojrzały nieco do gimnazjum. Zadowolona, że w.tym temacie mamy spokój, zasiadłam pewnej nocy do szukania chałupy i znalazłam! Potem poszło juz szybko. Telefon do agencji, potem drugi i trzeci a ze zostalam olana postanowiłam dojść do źródła. Znalazłam sprzedawcę, w dwa dni spotkanie, tydzień bardzo słabych negocjacji, tydzień z kawałkiem na przetrzymanie bo może zmieknie i podpisywanie papierków. Po podpisaniu dokumentów spytałam czy byli inni chętni. Dowiedziałam się, że gdybym nie podpisała w miniony czwartek to na sobotę byli umówieni inni chętni a za nimi w kolejce ławka rezerwowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Też się cieszę marimag... Mam dom na wzgórzach oddechu i w dolinach zapaści Mam dom w Wielkim Kanionie za drzwiami tutaj Mój bastion o którym tylko ja wiem który nie mieści się w widzialności nie mam w nim zegarów ani karnawałowej maski buty i pióropusze zostawiam przed bramą Tu nie jest mi zimno i nie muszę się niczego wstydzić. dziurka od klucza ma mój kształt nie muszę pamiętać kluczy mogę w każdej chwili przez nią wejść do środka Jednak niekiedy widzę mój dom z daleka i nie mogę się tam przedostać widzę otwarte dłonie geranium w oknach i nie mogę (nie wiem) jak je chwycić DINO!!! Wierszem to jeszcze nigdy nikt do mnie No i znowu mam mokro...pod oczami of kors :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 No to ja się też ujawnię z powodu gratulacji i nowej drogi życia!!!! Jak będzie cudnie, zobaczysz... wprawdzie jeszcze milion razy przeklniesz ten dzień, ale...na tym to wszystko polega! Cieszę się bardzo To musi dojść do takich rzeczy, żeby mi się ludzie objawiali???!!! Witaj Gajowo Dziękuję Ci okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Puśka, ja to wiem.Nie mam jakiegoś strasznego parcia na ogród.Jest piękny w swej prostocie. Wole sobie spokojnie wszystko przemyśleć i rozplanować niż rzucić się jak szczerbaty na Sucharskiego a potem poprawiać.Niestety mam rękę do roślin i wszystko dosłownie rośnie w oczach.Potem strach to przesadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Danusiu czy po analizie.zdjec doszłaś do tych samych wniosków to znaczy, że tam pasuje raczej ogród leśno- cienisty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Dzięki Melisy Od dziś będzie to moje życiowe motto. Do uśmiechu nawet specjalnie nie będę się zmuszać. Zamierzam przykleić go sobie na stałe. Hakuna matata!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.06.2016 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Hejka, jak tam ,strefy kibica gotowe??? U mnie już prawie, na tarasie biało czerwono, TV wystawiony, wuwuzele odkopane i gotowe jescze tylko hamburgery wymiędlę i POLSKA !!!!!!BIAŁOCZERWONI!!!!!!!!!!!!!!:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts