marimag 12.06.2016 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Poproszę obszerną fotorelacje z tego kulturalnego wydarzenia bo aż wierzyć mi się nie chce, że tak Cię poniosło. Szkoda mi tych którzy jeszcze wierzą.ze wygramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.06.2016 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Ale wynik to drugorzędna sprawa, też się zdziwię jak wygrają.Impreza się liczy:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Każda okazja na wypitkę jest dobra, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.06.2016 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Ja wiem, czy to o to chodzi??Przychodzą znajomi , ja mam butlę lambrusco oni zawsze parę piw przyniosą i tyle, żeby się napić to chyba euro niepotrzebne:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Może Dana podąży są odgłosami rozentuzjamowanego tłumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.06.2016 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.06.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 A z tym tłumem to nie wiadomo czy nie trafiłaś bo sąsiad za płotem właśnie telefonicznie ustalał na ile osób ma stół szykować jak schodziłam z tarasu to byla mowa o 15:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.06.2016 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Zresztą Aniu ja mam 3 facetów , dwóch z nich to świadomi kibice a ten trzeci to papuga, nie mam szans, muszę polubić te mecze. Filip wczoraj wrócił z wycieczki, jak myślisz co przywiózł na pamiątkę??? Tegoroczny szalik Legii:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Coś.czuje,.ze.cala.wies się będzie u was bawić. Będę śledzić pasek na TVN 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.06.2016 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 A my właśnie udajemy się do ogrodu zalegnąć na jebadełku, posłuchać ptaków, popatrzeć w zieleń, ogólnie odpocząć przed kolejnym tygodniem tyrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Uważaj z tym "odpoczywaniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.06.2016 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Uważaj z tym "odpoczywaniem" Nic z tych rzeczy w biały dzień, sąsiadów mam dość wiekowych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Najwyżej powiesz, że Cię rwa kulszowa złapała i mąż cie masował Gorzej jak się spodoba emerytom i poproszą swojego lekarza pierwszego konszachtu o skierowanie na takie zabiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.06.2016 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Aniu....bardzo się cieszę, że się w końcu udało! Niech to miejsce będzie Waszym bezpiecznym azylem, niech będzie miejscem, do którego powracać będziecie zawsze z tą samą radością. Niech będzie dla Was i dzieciaczków najlepszym, pełnym miłości i najpiękniejszym miejscem na ziemi!!! I na koniec życzę cierpliwości w szykowaniu tego gniazdka dla was! Pozdrawiam i uściskaj dzieciaczki ode mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.06.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 I wygrali Marnie, bo tylko 1:0, ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.06.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Mari, ogród piękny w swej prostocie. Teraz znowu wraca moda na lekko dzikie ogrody , przynajmniej takie ostatnio wygrały w UK. Masz piękne stare brzozy i nie myl nawet o ich wyrywaniu. Dodaj tylko dużo roslin pnących, bluszczy, funki, traw ozdobnych i będzie raj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 To ze wygrali to wiem...nie dało się nie słyszeć ryku zarzynanego zwierza gdy strzelili bramkę. W tym czasie robiłam dzieciom koktajl truskawkowy i jak mnie trząchnęło to zalała mlekiem kuchnie a.syn uciekł.do łazienki. Asiu, zauważyłam że ja zawsze jakoś boczkiem boczkiem przed mocami uciekam, a po jakimś czasie wchodzi to na "rynek" Zobaczymy jak to wyjdzie. Widzę, że pokładacie większe nadzieje niż Ja. Czuje presję.cholera jasna i nie wiem czy podołam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.06.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Anka, podołasz.Kto jak nie Ty??U mnie po imprezie , nasi ku mojemu zdumieniu i szczęściu otoczenia wygrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Podejrzewam, że oni wygrali tylko.dlatego, żeby nie.zawiesc największej strefy kibica na Śląsku Taaaaa...podołam Zesrała.sie bida i płacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts