mamik 13.06.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Mari, na krzaczorach się nie znam, ale jeśli chociaż trochę Cię poznałam, to zawładniesz sercem jakiegoś sąsiada i Ci pomoże w walce Upieczesz jakieś pyszne ciasto, pogadasz o tym i o tamtym, i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.06.2016 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Cóz za wizja !!! A moze by tak zawładnąć sercem sasiadki hodujacej krowy ??? wpuszcze bydleta i niech robia co chca. Nasrają ? Tez dobrze Zaoszczędze na nawozie A tak na powaznie to nie bardzo mam tam kogos do pomocy. Moze pozyczę pewnego goscia ( nie nasz produkt) i bedzie karczował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 13.06.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Może być i tak Taki miły pan na stałe by się przydał, na zewnątrz i do prac w środku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.06.2016 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Do prac.w.srodku oj tąaaaaak. Nie wiem/ wątpię.żebysmy dali rade sami wykończyć chałupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.06.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Pestko, dzięki serdeczne. Wszystkie są ładne i wszystkie...zielone. Kompletnie nie kumam co jest co Powiedzmy, ze je ponumerujemy... Wkleiłeś 5 sztuk. Mogłabyś opisać po numerkach ? Twój płot z wierzby jest ekstra. Ja mam jakiś wierzbowy przesyt. Na mojej działce jest tego od groma i to te które mi się nie podobają. Wszystko wyfrunie przez płot !!! A może ktoś by miał chętkę na wielkie krzaczory ? 1. ałycza; 2. ałycza; 3. ligustr nie formowany; 4. aronia; 5. po lewej aronia i ligustr w żywopłocie; przy domu róża pomarszczona na tle pęcherznicy luteus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 13.06.2016 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Wspaniale Mari!!! Czy nie mówiłam, że tak będzie? Mówiłam, oczywiście, że tak. A co do tego, że roboty dużo a kasy brak... witaj w moim świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.06.2016 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Jak będziesz decydować o traktorku z kosiarką, to zwróć uwagę na: automatyczna skrzynia biegów jest dużym ułatwieniem, gdy masz ogrod, w którym musisz sprawnie skręcać, zawracać, objeżdżać drzewa;czy przełączanie noży z koszenia na mulczowanie nie wymaga siły; czy kosz - pojemnik na skoszoną trawę łatwo odłącza się, a nie siłą (jak napełniony, jest strasznie ciężki). Sąsiadka mówi, że w poprzednim traktorku tego nie miała i koszenie było męką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.06.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Pestka, ale pięknie u Ciebie i w okolicach Gratuluję zakupu , (nie) zazdroszczę wyzwań ogrodniczych - i mam takie typy żywopłtowo-wiejskie: karagana - rośnie jak gupia, miododajna - pachnie i pełno w niej owadów, tania sadzonka - trzeba ciąć mogą być nieformowane - ale jak przycinane to jednak fajnie od dołu się zagęszczają : pęcherznica kalinolistna i diabolo - nawet jak przycięta krótko dorasta do 2,5 m w sezonie - fajnie kolorystycznie się układają w bordowo-żołte plamy, jaśminowiec rokitnik kalina koralowa czarny bez (może być żółty , zielony albo ciemno bordowy - nie pamiętam odmian) żywopłot z lilaka formowanego też piękny - zwłaszcza jak kwitnie dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.06.2016 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 a, no i tam te , derenie różne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.06.2016 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Na karraganę bym nie wpadła, ale resztę popieram całkowicie. Tylko o rokitniku trzeba pamiętać, że ciut łazi, ale do upilnowania Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.06.2016 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Pusia Ty jeszcze nie spisz? Burza potworna była, nie spalam, trzęśliśmy się z Małym Cholerą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.06.2016 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Wspaniale Mari!!! Czy nie mówiłam, że tak będzie? Mówiłam, oczywiście, że tak. A co do tego, że roboty dużo a kasy brak... witaj w moim świecie Aguś:hug: Dzięki kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.06.2016 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Jak będziesz decydować o traktorku z kosiarką, to zwróć uwagę na: automatyczna skrzynia biegów jest dużym ułatwieniem, gdy masz ogrod, w którym musisz sprawnie skręcać, zawracać, objeżdżać drzewa; czy przełączanie noży z koszenia na mulczowanie nie wymaga siły; czy kosz - pojemnik na skoszoną trawę łatwo odłącza się, a nie siłą (jak napełniony, jest strasznie ciężki). Sąsiadka mówi, że w poprzednim traktorku tego nie miała i koszenie było męką. Z twojego opisu wynika, że interesuje mnie Ferrari 1500 Lux TORPEDA model CRAZY GARDEN GRAND TURISMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.06.2016 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Pestka, ale pięknie u Ciebie i w okolicach Gratuluję zakupu , (nie) zazdroszczę wyzwań ogrodniczych - i mam takie typy żywopłtowo-wiejskie: karagana - rośnie jak gupia, miododajna - pachnie i pełno w niej owadów, tania sadzonka - trzeba ciąć mogą być nieformowane - ale jak przycinane to jednak fajnie od dołu się zagęszczają : pęcherznica kalinolistna i diabolo - nawet jak przycięta krótko dorasta do 2,5 m w sezonie - fajnie kolorystycznie się układają w bordowo-żołte plamy, jaśminowiec rokitnik kalina koralowa czarny bez (może być żółty , zielony albo ciemno bordowy - nie pamiętam odmian) żywopłot z lilaka formowanego też piękny - zwłaszcza jak kwitnie dobranoc Dzięki Zosiu Ja na te ciężkie roboty juz nie mogę się doczekać. Strugam motyczkę, ostrzę pazurki...te wlasne i naoliwiam stawy kolanowe Dzięki za listę roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.06.2016 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Pusiu, nie wiedziałam, że macie z małym cholerą jakieś.wspolne szajby:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.06.2016 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Pusiu, nie wiedziałam, że macie z małym cholerą jakieś.wspolne szajby:lol2: Mamy Boimy się burzy i kochamy mojego męża Wczoraj zanim się rozpętało zdążyłam parę zdjęć pstryknąć (dla Biondy winobluszcz też), jak będzie chwilka to powklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.06.2016 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 No to czekamy na.foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.06.2016 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Gapię się na obrazki i powiem Wam, że w kwestii źywopłotu niczego odkrywczego nie ma.Znalazłam jeszcze propozycje w typie modrzew europejski, pnącza, ostrokrzew, berberys. Chciałabym coś zimozielony ale to znowu wolno rośnie.Niechętnie ale wybiorę chyba tego ligustra. Gęstwina tegoż mi odpowiada. Mam pytanko wnętrzarskie dla odmiany.Poszukuję ładnych, twardawych desek podłogowych co to i wymiar trzymają i są wysuszone odpowiednio i dają je za darmo...no prawie.Macie jakieś mety? Poszukuję rownież desek sosnowych ( pokoje.dzieciakow) o identycznych parametrach jak wyżej. HELPUNKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.06.2016 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 jesuuu ile mam nadrabiana, ze 20 stron naliczylam. Widziałam jakaś ogromną radość ale kurde jeszcze nie doszłam z jakiego powodu nie mogę doczekać się lektury. Net mi strasznie wolno chodzi. później napiszę co u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.06.2016 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 net mi strasznie chujowo działa, maż chyba znowu cały transfer zużył, kurde niby bez limitu, a po 100 giga net zwalnia do prędkości ślimaka :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts