marimag 15.06.2016 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 w kuchni są drzwi tarasowe?? Nie. Na rzutach widać, ze miało być, ale zrezygnowali i zrobili okno. Pierwszym moim ruchem było by to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2016 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 hmmm to może drzwi do wychodka przenieść na ścianę gdzie umywalka, a spiżarka w całej szatni???? a szatnia gdzie będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2016 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 na jakim etapie jest dom???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.06.2016 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Powiem ci, ze tez na to wpadłam a nawet na wiecej.Planowałam zlikwidowac ten głupawy skos sciany w kiblu i juz na prostej scianie zrobic drzwi, ale to sciana bardzo mocno nosna i potwornie gruba.Straszliwe koszty i straszna rozpierducha.Będzie trzeba polubic ten układ.Pewnie, ze mozna robic rewolucję i rozpieprzac co sie da tylko co potem.Staram sie upraszczac pewne kwestie.Nie da się ? Trudno.W rzeczywistosci tam gdzie na planie jest kibel, zrobili prysznic.Przy drzwiach w rogu stoi kibel a umywalka jest na wprost wejscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.06.2016 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Garderoba zwana szatnią będzie po drugiej stronie wiatrołapu.Jest tam fajny pokój i planuje go zaanektować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.06.2016 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Dom jest na kilku etapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.06.2016 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Jestes tam ? pranie byłam wieszać Myslałam, ze padłaś z wrazenia jeszcze jeszcze jeszcze :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.06.2016 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Mari, a co to jest to co zaznaczyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.06.2016 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Mari, mam klopoty z forum. Zglosiłam do modów wczoraj, ale nadal nie dostaję powiadomień i nie powiększają mi się fotki z postów, a jeśli już, to chowają się pod arkuszem z postami i widzę tylko kawałeczki po bokach. Korzyść, że nie wyświetlają mi się też reklamy po bokach. Wyślij mi te plany mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Nie mam pojęcia.Tak nic nie ma.Może to linie z wymiarami tych wnęk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Pestko przecież ci je wysyłałam a Ty wspaniałomyślnie je wyostrzałaś. To forum schodzi na psy!!!Trza bedzie poszukać innego...przyjaznego forumowiczom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.06.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Mari, mam klopoty z forum. Zglosiłam do modów wczoraj, ale nadal nie dostaję powiadomień i nie powiększają mi się fotki z postów, a jeśli już, to chowają się pod arkuszem z postami i widzę tylko kawałeczki po bokach. Korzyść, że nie wyświetlają mi się też reklamy po bokach. Wyślij mi te plany mailem. Pestko, trzeba obrazek otworzyć w nowym oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2016 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Mari nie podoba mi się bardzo pomysł z tym korytarzykiem, co go namalowałaś. Czy ten wychodek jest jedyny na dole??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.06.2016 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 no to się wypowiem poszłabym w taki układ - jedyna wysoka to lodówka (80-90 tka), reszta blaty - wymiary szafek na ścianie pod oknem dowolne, ale na pewno duży zlewozmywak pod oknem, zmywarka pomiędzy zlewozmywakiem a płytą, tak żeby była blisko stołu - płyta/kuchenka na pewno duża, piekarnik jako część kuchenki, jeśli piekarnik w słupku, to tam gdzie szara szafka, w kącie-układ II - dodatkową spiżarnię zrobiłabym inaczej, z szatni w tym miejscu bym nie rezygnowała, tym bardziej, że jest tam wejście do WC, zrobiłabym drzwi przesuwane (zielone), i ścianki oddzielające spiżarkę (czerwone), ale już z kuchni nie robiłabym drzwi, tylko takie wnęki (żółte) z półkami - stół możliwie długi, wygodny, do codziennych posiłków, odrabiania lekcji i jako blat roboczy w razie potrzeby, minimum 2m, a jak się da, to dłuższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Nie mogę powiększyć zdjęcia :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.06.2016 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 otwórz "w nowym oknie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Z komory pisze i nie umiem. Może ktoś coś wreszcie zrobi z tymi informatyka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.06.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 jak paluchem przytrzymasz na obrazku, to powinno Ci się otworzyć menu z możliwością wyboru otwarcia w nowym oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Wzięłam laptopa i kaplica.Otwieram w nowym oknie a tam piździdełko takie w górnym rogu, ze z luneta trzeba by było to oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.06.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 a teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts