Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiem ci, ze tez na to wpadłam a nawet na wiecej.

Planowałam zlikwidowac ten głupawy skos sciany w kiblu i juz na prostej scianie zrobic drzwi, ale to sciana bardzo mocno nosna i potwornie gruba.

Straszliwe koszty i straszna rozpierducha.

Będzie trzeba polubic ten układ.

Pewnie, ze mozna robic rewolucję i rozpieprzac co sie da tylko co potem.

Staram sie upraszczac pewne kwestie.

Nie da się ? Trudno.

W rzeczywistosci tam gdzie na planie jest kibel, zrobili prysznic.

Przy drzwiach w rogu stoi kibel a umywalka jest na wprost wejscia.

Mari, mam klopoty z forum. Zglosiłam do modów wczoraj, ale nadal nie dostaję powiadomień i nie powiększają mi się fotki z postów, a jeśli już, to chowają się pod arkuszem z postami i widzę tylko kawałeczki po bokach. Korzyść, że nie wyświetlają mi się też reklamy po bokach.

Wyślij mi te plany mailem.

Mari, mam klopoty z forum. Zglosiłam do modów wczoraj, ale nadal nie dostaję powiadomień i nie powiększają mi się fotki z postów, a jeśli już, to chowają się pod arkuszem z postami i widzę tylko kawałeczki po bokach. Korzyść, że nie wyświetlają mi się też reklamy po bokach.

Wyślij mi te plany mailem.

Pestko, trzeba obrazek otworzyć w nowym oknie.

no to się wypowiem ;)

poszłabym w taki układ

- jedyna wysoka to lodówka (80-90 tka), reszta blaty

- wymiary szafek na ścianie pod oknem dowolne, ale na pewno duży zlewozmywak pod oknem, zmywarka pomiędzy zlewozmywakiem a płytą, tak żeby była blisko stołu

- płyta/kuchenka na pewno duża, piekarnik jako część kuchenki, jeśli piekarnik w słupku, to tam gdzie szara szafka, w kącie-układ II

- dodatkową spiżarnię zrobiłabym inaczej, z szatni w tym miejscu bym nie rezygnowała, tym bardziej, że jest tam wejście do WC, zrobiłabym drzwi przesuwane (zielone), i ścianki oddzielające spiżarkę (czerwone), ale już z kuchni nie robiłabym drzwi, tylko takie wnęki (żółte) z półkami

- stół możliwie długi, wygodny, do codziennych posiłków, odrabiania lekcji i jako blat roboczy w razie potrzeby, minimum 2m, a jak się da, to dłuższy

Mari K2.JPG