marimag 16.06.2016 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 O ! A teraz i owszem. Wyswietla się TYLKO ŻE KUŹWA POD STRONAMI FORUM !!!!!! :evil::evil::evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2016 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 na nowej karcie sobie otwieraj obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Próbowałam ale takie maleństwo mi sie tam pojawia, ze chyba mniejsze niz to Mamikowe. Mamiku, ustosunkuje się do Twojego projektu bazujac na opisie.Stół w kuchni odpada.Na kiego mi on tam skoro dziura która widac na północnej ścianie prowadzi do wielkiej jadalni...Wyjscie wody jest pod oknem na scianie południowej, a ze w domu nie ma gazu to kuchenke moge sobie postawic gdzie chcę ALE NA BANK NIE OBOK ZLEWU.Od razu mówię, ze kompletnie nie przeszkadzaja mi odległosci od do i mam w głebokim powazaniu trójkaty robocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.06.2016 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 (edytowane) nie umiem inaczej wstawiać grafiki a odstęp pomiędzy płytą a zlewem 60-80cm jest ok? bo tak narysowałam stół w kuchni się bardo pzydaje, np. do lepienia pierogów i inych prac, które można robić siedząc Edytowane 16 Czerwca 2016 przez mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Zapomniałam... Emilko, napisałas, ze korytarzyk głupi, ale cóż innego mozna tam wykombinować ?W tej chwili jest to zupełnie nie wykorzystana przestrzeń. Lezy to i kwiczy, nie ma ściany od strony wyjscia z kibla.Pielegnowac to to tylko dlatego, ze ma okno ?Dom jest wielki, ale NIE PODPIWNICZONY i NIE MA ŻADNYCH POMIESZCZEŃ GOSPODARCZYCH.Moja rodzina jest zbyt duza a dzieciaki sa potwornymi bałaganiarzami. Jak zostawie w tym miejscu szatnie to idac do kuchni bede wpadała na sterty butów i rzucane na podłoge kurtki i bluzy (teraz tak mamy bo garderoba starych jest mikro).Kolejna kwestia to zapachy z kuchni kontra wiszace na wieszakach rzeczy.Nie ma to jak iśc do kina we wdzianku przesiaknietym zapachem duszonej cebulki albo smazonej rybki.Ja wiem, że to wieś i wszedzie roznosi sie upajajacy zapach obornika, ale...No to jeszcze i to..Czy wiszace wszedzie ciuchy sa wystarczajaco designerska dekoracja domu ?A co z walizkami, torbami, plecakami, pierdoletami, które mozna by pochowac w pawlaczach czy innych tego typu ?Tu miejsce jest bardzo mocno ograniczone bo na jednej scianie jest spore okno i grzejnik, drugiej sciany nie ma, trzecia jest zdrowo walnieta i składa sie z kilku kawałków, czwarta jest maniunia i sasiaduje z kuchnią.Badź madry i zaprojektuj tam szafę !!! Mission Imposible ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 nie umiem inaczej wstawiać grafiki a odstęp pomiędzy płytą a zlewem 60-80cm jest ok? bo tak narysowałam stół w kuchni się bardo pzydaje, np. do lepienia piegów i inych prac, które można robić siedząc Nie przejmuj się. Jak tak dalej pójdzie to nikt nic nie bedzie umiał zrobic na tym forum. NAMAWIAM DO BOJKOTU !!! Jak sie ludzie powypisują to moze da im to do myslenia. PIEGÓW jeszcze nie próbowałam lepić. To musi byc strasznie żmudna robota W kuchni nie siadam. Wszystko robie na stojaco z prostej przyczyny...NIE UMIEM. Poza tym, cycki strasznie mi przeszkadzają. Boje się, ze podczas wałkowania, wkreci mi sie taki i co Ja biedna wtedy zrobię ? A tak to zarzucam sobie kazdego na plecy, zwiazuje z tyłu na kokardkę i zapierniczam jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.06.2016 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 poprawiłam :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 16.06.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Nie mogę powiększyć zdjęcia :mad: http://static.pokazywarka.pl/bigImages/6684273/18259471.jpg?1466069496 Reklama zakłóca przed powiększeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 przecież można sobie kawałek blatu wysunąć, dostawić do niego krzesełka barowe. Po co komu grzmot po tytułem stół, którego jedyną funkcją jest zawalanie miejsca w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Na rzutach ta szatnia wydaje sie duża, ale uwierzcie mi, ze na zywo, dupy nie urywa. FOTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 WIELKIE DZIEKI DINO !!! Widzę, ze chłop kumaty i w gotowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 16.06.2016 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Do @mamik.. spróbuj jeszcze raz.. http://static.pokazywarka.pl/i/6684273/838168/marii.jpg?1466070347 Oczywiście kliknięciem w to czerwone kółeczko.. Edytowane 16 Czerwca 2016 przez dino49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.06.2016 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 przecież można sobie kawałek blatu wysunąć, dostawić do niego krzesełka barowe. Po co komu grzmot po tytułem stół, którego jedyną funkcją jest zawalanie miejsca w kuchni. jak kto lubi, ja mam stół i sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 16.06.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Na rzutach ta szatnia wydaje sie duża, ale uwierzcie mi, ze na zywo, dupy nie urywa. FOTO [ATTACH=CONFIG]358586[/ATTACH] Coś się poknociło w redakcyjnym serwerze, po kliknięciu na foto, takie coś pokazuje na ekranie... za reklamą. http://static.pokazywarka.pl/bigImages/6684327/18259628.jpg?1466071144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.06.2016 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 coś źle robię z tymi plikami, muszę poklikać różne opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 16.06.2016 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 WIELKIE DZIEKI DINO !!! Widzę, ze chłop kumaty i w gotowosci Tylko kibicuję... podziwiam zaradność kobiet, tu na forum.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Dino jak Ty masz na imie bo tak jakos mi ten dino nie pasuje. Kojarzy mi się ze smokiem z bajki a tu przeciez powazne forum budowlane No wiec dino, własnie takiego wynalazka widzę, gdy klikam w załaczniki tylko, ze u mnie jeszcze na tym zasmazka w postaci strony forum Fajnie by było gdyby w naszym babińcu pojawił się pierwiastek meski Z facetem to i fajniej i konkretniej a bywa, ze i smieszniej. ZAPRASZAM z całego serducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.06.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 W kuchni nie siadam. Wszystko robie na stojaco z prostej przyczyny...NIE UMIEM. Poza tym, cycki strasznie mi przeszkadzają. Boje się, ze podczas wałkowania, wkreci mi sie taki i co Ja biedna wtedy zrobię ? A tak to zarzucam sobie kazdego na plecy, zwiazuje z tyłu na kokardkę i zapierniczam jak ta lala. Co do stołu w kuchni mam takie samo zdanie jak Ty. Skoro jest jadalnia to po huk stół. I też robię (w kuchni) wszystko na stojąco, choć nie myślałam o tym do tej pory w kontekście cycków - zmieniasz mój sposób patrzenia na świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 16.06.2016 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Powiedz jeszcze raz - gdzie masz trójkąty robocze? Stołu w kuchni mówimy nie? Nawet takiemu maleńkiemu stoliczkowi na dwie persony, co to jedna kartofelki skrobie, a druga kawę pije i plotkuje? Ja myślałam o układzie podobnym do Mamikowego, z tym że w miejscu gdzie Mamiczek umieścił lodówkę ja dała bym wysoką zabudowę z lodówką, piekarnikiem, mikrofalą, i innymi ustrojstwami do wysokiej zabudowy... Pod oknem na ścianie południowej, tak jak w projekcie u Mamika duuuży zlew, zmywarka, płyta kuchenna... Na ścianie północnej i zachodniej jeśli nie chcesz stołu - choć mi on by tam pasował do pierogów czy pierniczków - można pokombinować z blatem roboczym i szafkami, czy jakimś kredensem na talerze, kubeczki, etc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2016 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 ja osobiście nie znoszę jeść w kuchni, nawet z ciastkiem czy kanapką szybką uciekam do jadalni czy na mój fotel w salonie. wyspa jest dużo praktyczniejsza - szuflady do przechowywania przydasi, żeby były pod ręką, porządny blat, którego sie nie zniszczy, wysokość optymalna. Nawałkowałam się już na stole i dziękuje bardzo, krzyża się po tym nie czuję, jak komuś nogi w dupę wchodzą, to można sobie krzesełko barowe podstawić pod tyłek i lepić dalej pierdylnion pierogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts