marimag 16.06.2016 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 zmieniasz mój sposób patrzenia na świat Do usług choc przez mój własny, osobisty bufet mam nieco ograniczone spojrzenie na swiat Jakby to powiedzieć a nie zgorszyc i nie skłamać...nie widze jak idę, dlatego czasem, zeby sobie uswiadomić, ze JA CHODZĘ !!! a nie lewituję, puszczam sobie ten o to filmik. Dodaje mi wiary w swoje mozliwosci i jest dowodem na to, ze nawet jak nie wiem co dokładnie robię to wystarczy wykrzyczeć w niebo kilka słów a potem to juz jakos leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Co Wy z tymi pierogami dzis macie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2016 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 nie wiem w tym roku na wigilię robiłam pierwszy i jedyny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Powiedz jeszcze raz - gdzie masz trójkąty robocze? Ja ci sie posmieję.... Stołu w kuchni mówimy nie? Nawet takiemu maleńkiemu stoliczkowi na dwie persony, co to jedna kartofelki skrobie, a druga kawę pije i plotkuje? Ja myślałam o układzie podobnym do Mamikowego, z tym że w miejscu gdzie Mamiczek umieścił lodówkę ja dała bym wysoką zabudowę z lodówką, piekarnikiem, mikrofalą, i innymi ustrojstwami do wysokiej zabudowy... Pod oknem na ścianie południowej, tak jak w projekcie u Mamika duuuży zlew, zmywarka, płyta kuchenna... Na ścianie północnej i zachodniej jeśli nie chcesz stołu - choć mi on by tam pasował do pierogów czy pierniczków - można pokombinować z blatem roboczym i szafkami, czy jakimś kredensem na talerze, kubeczki, etc... I to jest wnikliwa analiza tekstu pisanego przez inwestorke w którym to, wyraxnie powiedziała, ze zabudowa ma byc niska!!! Cycki mi opadli i usłyszałam brzdęk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 ja osobiście nie znoszę jeść w kuchni, nawet z ciastkiem czy kanapką szybką uciekam do jadalni czy na mój fotel w salonie. wyspa jest dużo praktyczniejsza - szuflady do przechowywania przydasi, żeby były pod ręką, porządny blat, którego sie nie zniszczy, wysokość optymalna. Nawałkowałam się już na stole i dziękuje bardzo, krzyża się po tym nie czuję, jak komuś nogi w dupę wchodzą, to można sobie krzesełko barowe podstawić pod tyłek i lepić dalej pierdylnion pierogów Ja jakos zawsze jem w kuchni o ile w ogóle jem. Jesli juz to na stojaco przy garach. Tam mieszam, tam wrzucam i dziapsa biore do paszczy. Jedzenie we własnym fotelu brzmi jak poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2016 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 mari cała zastawa będzie w szufladach? żadnej szafeczki witrynki czy kredensu nie przewidujesz w kuchni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.06.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Do usług choc przez mój własny, osobisty bufet mam nieco ograniczone spojrzenie na swiat Jakby to powiedzieć a nie zgorszyc i nie skłamać...nie widze jak idę, dlatego czasem, zeby sobie uswiadomić, ze JA CHODZĘ !!! a nie lewituję, puszczam sobie ten o to filmik. Dodaje mi wiary w swoje mozliwosci i jest dowodem na to, ze nawet jak nie wiem co dokładnie robię to wystarczy wykrzyczeć w niebo kilka słów a potem to juz jakos leci. No to mnie urechotałaś do kompletu "u nas na wsi" - za tydzień mija 16 lat jak się sprowadziliśmy to chyba mogę tak mówić ?? U nas na wsi, gdy są dożynki to różne takie cuda widujemy Ale tylko raz mieliśmy okazję widzieć faceta, który wracał z dożynek i nie miał problemów "prawo - lewo" czy jak ten na filmie "przód - tył". On miał problem "góra - dół" - to był widok :rotfl:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 mari cała zastawa będzie w szufladach? żadnej szafeczki witrynki czy kredensu nie przewidujesz w kuchni??? Wreszcie mądre pytanie !!! Ano planuję i widze to tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Puska, az sie boję co mnie czeka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.06.2016 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Puska, az sie boję co mnie czeka ! Bo???????????? Ile m ma spiżarka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Bo Ja też jadę na wieś Pusia nie wiem o którą Ci chodzi. Tę zaprojektowaną nazwana przeze mnie zapleczem czy nową.stworzoną z szatni? Nie ma mnie już przy kompie. Zaraz jadę po młodsze bo jutro oboje jada na całodzienne wycieczki i muszę im coś kupić. Starsze chore i zostały dziś.w.domu. Odezwę się wieczorem najpewniej. Piszcie, potem nadrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.06.2016 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 O tą nazywaną zapleczem. Jedź na wieś i się ciesz. Co Cię ma czekać - jedziesz do siebie - to tylko co najlepsze - BYCIE U SIEBIE/NA SWOIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2016 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Pusia Ty coś piłaś? Chodziło mi o to co za folklor tam na mnie.czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.06.2016 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Pusia Ty coś piłaś? Chodziło mi o to co za folklor tam na mnie.czeka. Hahahahahahaha Jeszcze nic nie piłam, ale mam totalna głupawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.06.2016 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Padam delikatnie mówiąc na RYJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Co tam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.06.2016 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Życie! Napisze z kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 17.06.2016 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Anka, ale o 8.00 rano???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.06.2016 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 jak dzieciaki szykowała na wycieczkę to chyba od wczesnych godzin porannych, na wycieczki za zwyczaj z samego rana sie wyjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.06.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Nie mogę, Pusieczko, albo mam schowany pod podstami, albo otwiera się w nowym oknie wielkości znaczka pocztowego. Forum nie działa. Chłopaki z technicznego nap.........li i mimo, że ludzie na odpowiednim wątku się skarżą, to nie poprawili dotąd nic. To się pojawiało już kilka razy i czekałam, aż padnie tak, że ich przerośnie. No, i proszę. :mad::mad::mad::mad::mad: Powiadomień też nadal nie dostaję. Forum dla mnie umarło. Jakbyście coś ode mnie chciały to Mari zna mojego maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts