Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

zmieniasz mój sposób patrzenia na świat

Do usług choc przez mój własny, osobisty bufet mam nieco ograniczone spojrzenie na swiat :sick:

Jakby to powiedzieć a nie zgorszyc i nie skłamać...nie widze jak idę, dlatego czasem, zeby sobie uswiadomić, ze JA CHODZĘ !!! :wave: a nie lewituję, puszczam sobie ten o to filmik.

Dodaje mi wiary w swoje mozliwosci i jest dowodem na to, ze nawet jak nie wiem co dokładnie robię to wystarczy wykrzyczeć w niebo kilka słów a potem to juz jakos leci.

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiedz jeszcze raz - gdzie masz trójkąty robocze? :rotfl:

Ja ci sie posmieję....:mad:

Stołu w kuchni mówimy nie? Nawet takiemu maleńkiemu stoliczkowi na dwie persony, co to jedna kartofelki skrobie, a druga kawę pije i plotkuje?

Ja myślałam o układzie podobnym do Mamikowego, z tym że w miejscu gdzie Mamiczek umieścił lodówkę ja dała bym wysoką zabudowę z lodówką, piekarnikiem, mikrofalą, i innymi ustrojstwami do wysokiej zabudowy... Pod oknem na ścianie południowej, tak jak w projekcie u Mamika duuuży zlew, zmywarka, płyta kuchenna... Na ścianie północnej i zachodniej jeśli nie chcesz stołu - choć mi on by tam pasował do pierogów czy pierniczków - można pokombinować z blatem roboczym i szafkami, czy jakimś kredensem na talerze, kubeczki, etc...

I to jest wnikliwa analiza tekstu pisanego przez inwestorke w którym to, wyraxnie powiedziała, ze zabudowa ma byc niska!!!

Cycki mi opadli i usłyszałam brzdęk :sick:

ja osobiście nie znoszę jeść w kuchni, nawet z ciastkiem czy kanapką szybką uciekam do jadalni czy na mój fotel w salonie. wyspa jest dużo praktyczniejsza - szuflady do przechowywania przydasi, żeby były pod ręką, porządny blat, którego sie nie zniszczy, wysokość optymalna. Nawałkowałam się już na stole i dziękuje bardzo, krzyża się po tym nie czuję, jak komuś nogi w dupę wchodzą, to można sobie krzesełko barowe podstawić pod tyłek i lepić dalej pierdylnion pierogów :p

Ja jakos zawsze jem w kuchni o ile w ogóle jem.

Jesli juz to na stojaco przy garach. Tam mieszam, tam wrzucam i dziapsa biore do paszczy.

Jedzenie we własnym fotelu brzmi jak poezja.

Do usług choc przez mój własny, osobisty bufet mam nieco ograniczone spojrzenie na swiat :sick:

Jakby to powiedzieć a nie zgorszyc i nie skłamać...nie widze jak idę, dlatego czasem, zeby sobie uswiadomić, ze JA CHODZĘ !!! :wave: a nie lewituję, puszczam sobie ten o to filmik.

Dodaje mi wiary w swoje mozliwosci i jest dowodem na to, ze nawet jak nie wiem co dokładnie robię to wystarczy wykrzyczeć w niebo kilka słów a potem to juz jakos leci.

No to mnie urechotałaś do kompletu :)

"u nas na wsi" - za tydzień mija 16 lat jak się sprowadziliśmy to chyba mogę tak mówić ??

U nas na wsi, gdy są dożynki to różne takie cuda widujemy :)

Ale tylko raz mieliśmy okazję widzieć faceta, który wracał z dożynek i nie miał problemów "prawo - lewo" czy jak ten na filmie "przód - tył".

On miał problem "góra - dół" - to był widok :rotfl::rotfl::rotfl::

Bo Ja też jadę na wieś :)

Pusia nie wiem o którą Ci chodzi.

Tę zaprojektowaną nazwana przeze mnie zapleczem czy nową.stworzoną z szatni?

Nie ma mnie już przy kompie.

Zaraz jadę po młodsze bo jutro oboje jada na całodzienne wycieczki i muszę im coś kupić.

Starsze chore i zostały dziś.w.domu.

Odezwę się wieczorem najpewniej.

Piszcie, potem nadrobię.

Nie mogę, Pusieczko, albo mam schowany pod podstami, albo otwiera się w nowym oknie wielkości znaczka pocztowego. Forum nie działa. Chłopaki z technicznego nap.........li i mimo, że ludzie na odpowiednim wątku się skarżą, to nie poprawili dotąd nic. To się pojawiało już kilka razy i czekałam, aż padnie tak, że ich przerośnie. No, i proszę. :sick::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Powiadomień też nadal nie dostaję. Forum dla mnie umarło.

Jakbyście coś ode mnie chciały to Mari zna mojego maila.