marimag 17.06.2016 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Anka, ale o 8.00 rano???? O 5 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.06.2016 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Oba moje najmłodsze jechały dziś na wycieczki. Do 1.30 w nocy smazyłam kotleciki bo syn zupełnie nie kiełbasiany więc zeby z głodu nie umarł, miał przygotowany wypasiony wypas. Potem chora pobudka i rozwozenie. Najpierw syn potem młoda. Wróciłam do domu z wrazeniem kaca permanentnego, chlapnełam kawke i zasiadłam na hustawce. OBUDZIŁA mnie burza. Biegiem na zakupy, obiad i czuwanie nad telefonem bo nikt nie wiedział o której wrócą. Odbieranie tez na wariackich papierach bo najpierw dojechała Ola. Poniewaz nie mogłam sie skontaktowac z kims od syna, poszłam do dyrekcji z prośba o telefon do nauczycielki. dorwałysmy wycieczka na trasie ale ponoc okropne korki i nie przyjada predko. postanowiłam odwieźć młodą i wrócić po syna. Jade sobie do domu i nagle widzę, ze po drugiej stronie trasy pomyka radosnie autokar syna. Wcisnęłam gaz i w długą w poscig za autokarem. Dojecalismy, wziełam spłakane dziecko i do domu. Nakarmiłam obiadokolacją i ide ich kapac bo wstali strasznie wczesnie i widze, ze ledwo zyją. Pestko, nie znikaj. Moze stwórzmy sobie inne forum...gdzies tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Nie mogę, Pusieczko, albo mam schowany pod podstami, albo otwiera się w nowym oknie wielkości znaczka pocztowego. Forum nie działa. Chłopaki z technicznego nap.........li i mimo, że ludzie na odpowiednim wątku się skarżą, to nie poprawili dotąd nic. To się pojawiało już kilka razy i czekałam, aż padnie tak, że ich przerośnie. No, i proszę. :mad::mad::mad::mad::mad: Powiadomień też nadal nie dostaję. Forum dla mnie umarło. Jakbyście coś ode mnie chciały to Mari zna mojego maila. A nie szkoda nerwów?? A to pierwszy raz forum szwankuje? Strasznie emocjonalnie jakoś do tego podeszłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 17.06.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Nie mogę, Pusieczko, albo mam schowany pod podstami, albo otwiera się w nowym oknie wielkości znaczka pocztowego. Forum nie działa. Chłopaki z technicznego nap.........li i mimo, że ludzie na odpowiednim wątku się skarżą, to nie poprawili dotąd nic. To się pojawiało już kilka razy i czekałam, aż padnie tak, że ich przerośnie. No, i proszę. :mad::mad::mad::mad::mad: Powiadomień też nadal nie dostaję. Forum dla mnie umarło. Jakbyście coś ode mnie chciały to Mari zna mojego maila. Pesteczko, nie denerwuj się na pewno poprawia to najszybciej jak to możliwe. Maile nie przychodzą do ciebie bo trafiają do spamu. Sprawdź zakładkę ze spamem na poczcie. O ile dobrze pamiętam to wystarczy oznaczyć że to nie spam i powiadomienia będą przychodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 17.06.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Aniu odpocznij bo się wykończysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.06.2016 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Odpoczęłam na hustawce Dorcia, co tam na froncie ? Bardzo mi miło , ze zadna z Was (oprócz Mamika) nie włączyła się w akcje kuchnia Żaden ktos nie odezwał sie w sprawie desek w dobrej cenie Teraz to nie wiem czy Was lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Kocham Twoją kuchnię, przecież wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.06.2016 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Srali muchi ! Strzelam focha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Srali muchi ! Strzelam focha ! No nie wydurniaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.06.2016 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Byłam u ciebie i tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Byłam u ciebie i tam... No też byłam u siebie. Właśnie się zreflektowałam która jest godzina. PO pracy padliśmy oboje z mężem na 2 godziny odespać nieprzespaną przez nawałnice noc. I teraz jest efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.06.2016 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 A Ja już sie kładę mimo, ze foch trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 No to dobrej nocy Tobie i fochu Twemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.06.2016 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Ja dziekuję a foch milczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2016 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Wreszcie mądre pytanie !!! Ano planuję i widze to tak... [ATTACH=CONFIG]358609[/ATTACH] Aniu kochana jak będę w robocie to zwizualizuję Ci to pomieszczenie bo układ mebli widzę masz już obcykany. Co do desek to ja nie mam takiego farta,żeby znaleźć coś co jest tanie i dobre, niestety. Nie fochaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.06.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Chyba mi co nieco umknęło bo nie wiem o co ten foch Aniu łazienki w użytkowaniu ale jeszcze trzeba parę rzeczy dokończyć bądź poprawić. Wstawiłam nawet zdjątko jakiś czas temu na twoją prośbę ale chyba się nie spodobało bo towarzystwo milczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 18.06.2016 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Mari w układzie Twojej kuchni nie pasuje mi tylko to, że masz daleko od zmywarki do kredensu, bedziesz latać z każdą szklaneczka, żeby rozpakować? mialam tak w poprzedniej kuchni i bardzi bylo to uciażliwe. za to usytuowanie kredensu samo jest bardzo dobre, bo blisko do nakrywania stolu w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2016 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Dorciu, zaraz zerkne bo byc moze zdjęcie mi umkneło. Emi, zalezy mi na przejrzystości wnetrz. chce im nadac lekkosci. Unikam przeładowania co nie tylko lepiej wyglada, ale tez obniza znacznie koszty. Wszystkie dziwolagi i nie typowe rozwiazania to zamówienia indywidualne a wiadomo ile sobie za cos takiego krzyczą. Ponieważ strasznie zalezy mi na niektórych punktach domu i nie chcę iśc na kompromis, w innych zamierzam zastosować technikę sprytnie ale po taniosci. W kuchni na przykład moim priorytetem sa płytki i blaty oraz kredens, który juz sobie wymysliłam i znalazłam wykonawcę. Blaty które chodza mi po głowie to marmur carrara i nic! absolutnie nic innego mi tam nie pasuje. Szukałam tańszych zamienników, innych rozwiazań, przejrzałam internet na wylot i nic nie znalazłam. Jesli chodzi o kredens, to nie bedzie on miejscem do trzymania codziennej zastawy, ale tez nie będzie ekspozycją muzealną. Widzę w nim białe, skaleniowe naczynia, kosze, słoje i druciaki. Nie chce tez zeby siegał do samego sufitu. Zamierzam na nim stawiac jakieś ciekawe pojemniki/naczynia z targu staroci. Gdybyś mnie spytała jaki styl ma tam zagoscic to bym odpowiedziała, ze rzeźnia prowadzona przez skandynawa którego korzenie w 12 pokoleniu sięgają anglii a ze facet młody i otwarty na ciekawe rozwiazania to zakochany jest w loftach i turpizmie Problemem jest lodówka. Kompletnie nie umiem jej tam wstawić, nie widze jej w tym wnetrzu no i po lekturze netu oraz intensywnej wycieczce do media marktu stwierdzam, ze wszystkie lodówki sa posrane i nic mi sie nie podoba. Kazda lodówka ma dla mnie zbyt małą przestrzeń chłodniczą. Przeszłam zatem do side by side i tam dokładnie to samo. Niby mebelek konkretny jak spojrzymy na całość, ale po otworzeniu drzwi, porazka. Zamrazarka to chyba tylko na mrozony groszek bo przeciez nic nieregularnego tam nie ułozysz. Wszystko bedzie wypadac jak lawina. Nie wiem jak ugryźć temat bo do spizarni planuje wstawic zamrazarke skrzyniowa i zapasowa lodówkę. Będe zatem miała gdzie mrozić i tak sobie myslę czy nie kupic dwóch tańszych chłodziarek( lewa i prawa) i jakos sprytnie je połączyć listwą. Niby o to mi chodzi i to juz by zadziałało, ale mój mąż OKROPNIE chce miec kostkarkę. Rozumiem szajbę bo i ja chetnie chlapne sobie mojito z kruszonem, ale czy warto sie ładowac w takie cóś tylko, zeby się zimnego napić ? Z drugiej strony, będe miała druga lodówkę wiec może jednak by kupić z kostkarką a ewentualnie ratowac sie drugą lodówka w spizarni ? Jesli chodzi o moje typy to najbardziej podobaja mi się samsungi. Ładne proste i jeszcze w miare przystepne cenowo. Aaaa...frenche tez ogladałam i to jest to samo co zwykłe tylko inaczej podzielona jest przestrzeń. Kompletnie nie zrobiły na mnie wrazenia. Jak byscie sie ustosunkowały do moich dylematów ? Która opcje byscie wybrały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 18.06.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Ania ,a może coś ze sprzętu gastronomicznego: szafa chłodnicza i szafa mrożnicza, kostkarka wolnostojąca?schowane w spiżarni składziku a, w kuchni tylko lodówka pod blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 18.06.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Bardzo mi miło , ze zadna z Was (oprócz Mamika) włączyłam się, dostałam po głowie za pomysły ze stołem, ale i tak się cieszę, bo coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts