Emila3000 20.06.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 nie napisałaś patrzyłam te bloki z linku pestki - 300- 500 zł - niedużo, teraz jeszcze jakoś fajnie je skomponować w kuchni. też sobie taką dechę muszę sprawić, np do tłuczenia faworków wałkiem albo orzechów.... walek mam kamienny + kamienny blat - może być słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.06.2016 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Pusia coś przewrażliwiona dzisiaj jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.06.2016 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Pusia coś przewrażliwiona dzisiaj jesteś A skąd Próbowałam tylko rozładować atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.06.2016 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 coś słabo Ci wyszło pada u mnie w końcu, poł nocy padało, teraz paskudnie pochmurno, strasznie senna pogoda, zebrać się kompletnie nie mogę a mam masę sprzątana w domu. Do tego zabrałam się za generalne porządki u Julki w pokoju i słabo mi na samą myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.06.2016 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 coś słabo Ci wyszło Pewnie za mało się postarałam U nas pada cały czas i pewnie stąd ta zwiecha, spać się chce, totalne lenistwo ogarnia a robota sama się nie robi Jaki masz kamienny wałek?? Poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2016 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Co tu sie kurna wyprawia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.06.2016 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 wałek mam z Ikei z czarnego granitu albo marmuru rewelacyjna sprawa, bo ciężki, dobrze dociska to co się wałkuje, nie trzeba siły tyle w wałkowanie wkładać, do tego ma gładką powierzchnię, więc nic się nie lepi i łatwo sie czyści, Kamień jest zimny, więc dobrze sobie radzi z ciastem kruchym. o taki - jednak z marmuru jest http://archiwum.allegro.pl/oferta/ikea-walek-do-ciasta-marmurowy-adelsten-ciezki-i3845374227.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.06.2016 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Co tu sie kurna wyprawia ??? A o co pytasz?? Emilka - fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.06.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 bardzo go lubię, stoi na honorowym miejscu w kuchni, jaka nieliczna durnostojka na blacie mam też marmurowy moździerz do kompletu. Teraz już takich ładnych nie ma w Ikea, za to są bardziej praktyczne http://www.twojeinspiracje.com/pics/ti_prod/694_img1_90a34b690dad55973d423d01f55ed0f3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.06.2016 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Wiem o jakim mówisz, mnie też się podoba Kamienny i czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2016 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Pestus, lece z chusteczka tylko nie wyj ! Zaraz Ci wysle na maila moja wizję. Pójdzie tez wizja Mamika. Inspiracje ładne choc chyba za dosłownie wczułas się w klimat rzeźni Na inspiracjach klocek wyglada fajnie, ale troszke mi sie opatrzył poza tym, to naprawde kloc i jak to umyć ? Mam w głowie kilka raczej niespotykanych (przynajmniej ja nie widziałam) pomysłów, ale zdradzac nie chcę. Czekam na moment WOW no chyba, ze mnie całkowicie zlejecie i zajadów ze smiechu dostaniecie Laski, co tak nerwowo ? Przyznac się !!! która ma napiecie przed miesięczne ???? Pogoda nie jest zadnym usprawiedliwieniem U nas cała noc lało, wiało i napierniczało i nadal leje. Kocham ten stan Jest chłodno, powietrze czyste az sie chce cos robić. Zaraz biore się za sprzatanie poddasza. Qrwicy dostaje bo metraz spory i wszedzie wszystkiego pełno. Ciężko sie sprzata ogólny pierdolniczek. Dzieciaki tez nie pomagają. Postanowilismy dzis zaspac i całkiem dobrze nam poszło. Ciemno, leje i dzieciaki jak psy z domu wyrzucac ???? Kochani rodzice nie pozwolą dreczyc dzieci Mamiku, w wiatrołapie jest zbut mało miejsca, zeby wykuc tam otwór na drzwi, poza tym pomyśl, o tym jaki maraton bede musiała wykonywac żeby z siku zdążyć i wcelowac do kibelka. Spizarka stanie sie dośc mocno ograniczona miejscem na komunikację bo i tu drzwi i tam drzwi. Na trzeciej scianie okno... Z waznych informacji o których zapomniałam napisać: - nie chce mieć okapu - na scianie zachodniej jest okno a pod nim grzejnik robic blat z dziurkami czy wypierniczyc w cholerę ? Jesli wywale to nie bedzie zadnego grzania w kuchni a przestrzeni tam od hu hu... Dom jest wielki a grzejników mało. Na podłogówke za późno Po zrobieniu zdjecia pieca i sprawdzenia w necie co to to to i z czym sie to to je, wyczytałam, ze to piec niskotemperaturowy czyli taki jakby pod podłogówkę. Mam teraz pomrocznośc jasną bo z info jakie otrzymałam, nie ma tam takowego. No i mam zagadke do rozwiązania... Jesli podłogówka jest a grzejniki po to, zeby dogrzać (dlatego jest ich mało) to umarł w butach z moja wizją parteru bo desek juz na to nie dam Jak nie deski to jakies panele, których jak wiecie NIE KOFAM ! Wygryze sobie żyły z rozpaczy... Myszka mi szwankuje. Ide do sklepu po baterie. Odezwe sie jak usune mysią awarię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2016 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Też chce moździerz z kamienia i nawet ostatnio w Lidlu dawali, ale jak włozyłam dłoń do srodka to miałam całe rece w pyle. OHYDA ! Trzeba szukac takiego, który ma wypolerowane równiez wnetrze a nie jak ten Lidlowski, wyrwany prosto z maszyny drążącej dziurki w moździerzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.06.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 No i mam zagadke do rozwiązania... No to wyjaśniaj, bo jakby to powiedzieć - to dość istotne jednak jest Jakby co to ja PMSa nie mam i jestem pokojowo nastawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2016 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 No to wyjaśniaj, bo jakby to powiedzieć - to dość istotne jednak jest Jakby co to ja PMSa nie mam i jestem pokojowo nastawiona Ja jestem jakby to powiedzieć...during Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.06.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Ja jestem jakby to powiedzieć...during Tak myślałam, ze po próżnicy języka nie strzępisz, Tyś człowiek czynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2016 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 WAS ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.06.2016 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 WAS ???? CIEBIE a nie NAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2016 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 No to pogadalimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.06.2016 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 No to pogadalimy Leć po te baterie bo mysz całkiem zdechnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.06.2016 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Mari co to znaczy piec niskotemperaturowy???? u mnie były grzejniki i piec na gaz i grzejniki właśnie takie chłodne były a nie buchające ogniem jak w przypadku pieca na węgiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts