PusiaKssawery 20.06.2016 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2016 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Carrara w takim anturażu?????Posrało cie Emi?A ten krzyż to chyba po to żeby udowodnić że tego co tam "projektował" bóg do końca nie opuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2016 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Oczywiscie ze bede kuła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.06.2016 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 wyluzuj Mari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.06.2016 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 od podłogówki chyba muszą być rozdzielnie??? chociaż pewnie są jacyś fahofcy którzy wszystko puszczą w jednym obiegu, nie potrafię tego sobie wyobrazić/ masz możliwość odpalenia ogrzewania i sprawdzenia czy podłoga jest ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2016 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Chyba zbiornik z paliwem jest pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.06.2016 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 ide się szkowac na zebranie z dyrektorem u Julki w szkole, mam nadzieje, że do 20 nas nie przetrzyma jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2016 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 A.co wy tam robicie? Kółko różańcowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2016 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Zrobiłam obiad: mięsko duszone w piwie z marchewka w paski julien i z cebulą przepalaną i podduszaną w piwie i chlebie razowym na zakwasie. Do tego młode ziemniaczki i surówka z młodej marchewki. Podałam to wszystko estetycznie i wołam dzieciaczki moje kochane a ta Najmłodsza cholera zerknęła w talerz i mówi: dupy nie urywa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.06.2016 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Carrara w takim anturażu????? Posrało cie Emi? A ten krzyż to chyba po to żeby udowodnić że tego co tam "projektował" bóg do końca nie opuścił. :rotfl: Jednak cały czas mam nadzieję, że jakiś zamysł artystyczny w tym był, tylko my zwykli śmiertelnicy pojąć tego nie jesteśmy w stanie. Najmłodsza cholera zerknęła w talerz i mówi: dupy nie urywa Krótko mówiąc musisz się bardziej postarać :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2016 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Postarać????? Pyzy!!! teraz będą i to suche!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.06.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 jestem, w sumie godzina na zebraniu - dyrektor imiennie dziękował każdemu rodzicowi, plus podsumowanie wszystkich imprez szkolnych plus podsumowanie wszystkich konkursów.... na szczęście nie było jak zawsze prezentacji na jakiś durny temat - typu czy płaska stopa to zła stopa, facet ględził półtorej godziny i nic konkretnego nie wyśnił łącznie z odpowiedzią na pytanie zawarte w tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2016 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 A wiesz ze takie pier...lenie bez sensu to wielki talent?! Kocham zebrania...wprost uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2016 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Dzis jest chyba dzień apokalipsy Przed kolacją moje dzieci opetał szatan !!! Chodzili gesiego i darli japy : SPRYTNA DUPA ! Ostatni egzemplarz trabił w wuwuzela, pierwsze waliły wieszakami w drzwi. DOM WARIATÓW !!! Ledwo udało sie nam ich sprowadzic do pozycji horyzontalnej. Ale mnie wymeczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Dzis jest chyba dzień apokalipsy Przed kolacją moje dzieci opetał szatan !!! Chodzili gesiego i darli japy : SPRYTNA DUPA ! Ostatni egzemplarz trabił w wuwuzela, pierwsze waliły wieszakami w drzwi. DOM WARIATÓW !!! Ledwo udało sie nam ich sprowadzic do pozycji horyzontalnej. Ale mnie wymeczyli :rotfl: wuwuzele mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Ano mowie Dziś rano znowu akcja... Śpię sobie grzecznie, ale czuje, ze ktoś nademna stoi i mi dyszy w twarz... Otwieram pół oka i widzę Zuzię z twarzą centymetr od mojej i wzrokiem kota ze Shreka. Co się stało? - pytam Nudzę się - odpowiedziała Która godzina? Już 6 mamo!!! Usiadłam i normalnie szczera mi opadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 O 6.00 to ja już jestem obudzona, zrobiona i po kawie, inwentarz wewnętrzny i zewnętrzny nakarmiony, śniadanie dla męża zrobione. O 6.10 wyjeżdżam do pracy. A Ty się wylegujesz??? I się dziwisz, że dziecko się nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Dziecko wie, że w tym tygodniu postanowiliśmy zaspać. Jak się nudzi to niech kuźwa na drutach nauczy się dziergać!!!!!W weekendy robią to samo.Dobrze ze wuwuzela nie wzięła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.06.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Na szczęście moja Julka potrafi się sobą zająć o świcie. o 6 raczej nie wstaje, ale w weekendy zdarza sie je wstać o 7j rzadko kiedy nas budzi, nawet koty rano nakarmi sama też sobie kanapkę zrobi czy coś z Twoimi dzieciakami zwariowałabym po jakiś 3 sekundach a później pewnie podusiłabym je albo przegryzłabym tętnice,a tą wuwuzelą zatłuklabym w ogołe kto im kupił wuwuzele??? masochistką jesteś??? Julka do szkoły chodzi, ma teraz jakieś wycieczki i różne atrakcje, ale odliczam już godziny do wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 To jeszcze nie ma wakacji?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts