marimag 21.06.2016 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Pusia jadł mało.Jakbyś nie kombinowała to różańca jest ogromna.U mnie wychodzi dziwacznie bo jak na razie wyliczono 1100 zł rocznie, ale od rana liczę i liczę i wydzwaniam i okazało się ze dom jest o 33 metry mniejszy czyli przekraczamy wójtowa uchwale o 6 metrów za które rocznie płacimy 5 zł.Po korekcie metrażu w gminie nie będę płaciła tych 5 zł ale za to zostanie mi:~ 900 zł rocznie za działkę~ sto z hakiem za budynki inne co mnie kuźwa wprowadziło w stan drgającej powieki bo debile uznali garaże które są w świetle budynku jako oddzielne budynkiPojadę tam i niech wójt trzyma mocno laczki bo z prawem i paragrafami dyskutować nie będę, ale z debilizmem walczę z cała stanowczością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Zaraz tam traumą .... powiedzmy, że czegoś takiego jeszcze nie widziałam Podobno człowiek całe życie się uczy Żeby tylko to u mnie cię tak zszokowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Cena zalezna od rejonu pewnie, bo u mnie za 4000m2 podatek roczny wynosi 335zl ( i niech juz tak pozostanie) Jesli moge zapytac ile macie dzialki? Kurna i u was jakoś tanio. Mamy prawie 3 tysiące metrów, ale nie ukrywam, ze mam apetycik na sąsiednia dzialeczke:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Cena zalezna od rejonu pewnie, bo u mnie za 4000m2 podatek roczny wynosi 335zl ( i niech juz tak pozostanie) Jesli moge zapytac ile macie dzialki? Oczywiście, że cena zależna od rejonu. Moi rodzice w mieście więcej płacą za 55 m mieszkanie w bloku. Mamy 47 arów (4700 m) Pusia jadł mało. Ale kto bo nie kumam Nie awanturuj się o budynki gospodarcze m- wójt ma racje są droższe niż mieszkalne. jeśli ich nie potrzebujecie to polikwidujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.06.2016 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 my płacimy chyba coś ponad tysiak, ale nie wiem ile dokładnie, szukałam świstka ale nie znalazłam. mam ze 2500 metrów działki uniwersalnej i coś koło 1500 działki rolnej, do tego dom - 350 metrów i garaż wolnostojący 60 metrów za którego płacimy 2 razy więcej niz za dom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 No to ja teraz rże ze smiechu:rotfl: Kto i co jadł bo ja tez nie kumam:rotfl: Jakie budynki:rotfl: przecież pisze ze takich nie ma a ty żeby się o nie nie awanturować OK nie bede:rotfl: Może kucyki masz za ciasno, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2016 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Kurna i u was jakoś tanio. Mamy prawie 3 tysiące metrów, ale nie ukrywam, ze mam apetycik na sąsiednia dzialeczke:rolleyes: apetyt rosnie w miare jedzenia 3tys to kawal dzialki.. bedzie co robic, szczegolnie dzieci beda mogly sie wyszalec nawet rowerami Mari, budynki gospodarcze sa drozsze jak sam dom...Brat moj wydzierzawil swoja stodole jakiejs babce ze wsi co jest na KRUS, ona jest zwolniona z tych oplat a on ze wydzierzawia, rowniez Edytowane 21 Czerwca 2016 przez Mmelisa literowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 my płacimy chyba coś ponad tysiak, ale nie wiem ile dokładnie, szukałam świstka ale nie znalazłam. mam ze 2500 metrów działki uniwersalnej i coś koło 1500 działki rolnej, do tego dom - 350 metrów i garaż wolnostojący 60 metrów za którego płacimy 2 razy więcej niz za dom.... I od razu widać, kto mieszka bliżej pałacu kultury:sick: Powariowali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 apetyt rosnie w miare jedzenia 3tys to kawal dzialki.. bedzie co robic, szczegolnie dzieci beda mogly sie wyszalec nawet rowerami Mari, budynki gospodarcze sa drozsze jak sam dom...Brat moj wydzierzawil swoja stodole jakiejs babce ze wsi co jest na KRUS, ona jest zwolniona z tych oplat a on ze wydzierzawia, rowniez Ja zawsze byłam pazerna na glebę i się tego nie wstydze:D Planuje postawić kurnik w stylu las palmas. Może wójta ujmie design i urwie mi coś z podatku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.06.2016 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Mari garaż w bryle nie powinien się liczyć jako gospodarczy, po to się je tak buduje,żeby mniejsze podatki płacić. ale może jezeli u Ciebie jest taka ulga na budynek mieszkalny więc może ten garaż traktują osobno. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Może kucyki masz za ciasno, co? NO chyba :lol2::lol2: Ale o jedzeniu to Ty napisałaś :D A z garażem nie wczytałam do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Emilka, sory ale co to za logika ? Jeśli obecne garaże które są w budynku i jest przez nie przejście do domu, odliczam żeby wyliczyć powierzchnie mieszkalna i za nie nie płace to dlaczego za chwile stają się one budynkiem wolnostojącym i mam za nie płacić?Macierewicz by tego nie wymyślił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Pusia w którym poście podaj numer jest o tym jedzeniu bo zgłupiałam i nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 27670 Widzę że też musisz poluzować gumeczki :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Powinno być... Pusia, jakoś mało Pisze z tableta a on lepiej wie co chce napisac:bash: Przerwa na meczyk. Do bojuuuuuuu do bojuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.06.2016 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 przejdz sie do urzędu i wyjasnij te garaże, bo powinny się liczyć do mieszkalnej i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Powinno być... Pusia, jakoś mało Pisze z tableta a on lepiej wie co chce napisac:bash: Przerwa na meczyk. Do bojuuuuuuu do bojuuuuuuuu Poluzuj te kucyki jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Przerwa w meczu wiec jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Pusia ja mam łysy łeb jak pawian dupę. Ni hu nie zrobię dobie kucyków. Taka sytuacja... Oglądamy meczyk a Olka co chwila gdzie jest Ronaldo Tłumacze ze to nie ta drużyna ale ta twardo gdzie jest Ronaldo. Nagle odzywa się Michał i pyta ja ale który? Da vinci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 No to są ewidentnie TWOJE dzieci :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts