Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O pestka ! :wave:

No to czemu ja mam tak drogo, psia jego mać ?

Dziś po raz pierwszy od ponad 20 lat wsiadłam na rower:bash:

Boje się na tym ustrojstwie jeździć bo mam powypadkową traumę.

Jazda do przodu idzie mi gładko ale zakręty to już czarna magia.

Boje się :(

Obiecałam dzieciom, ze jak już się przeprowadzimy to będę z nimi jeździła na wycieczki do lasu bo jak na razie 5 rowerów goni szalony pączek i drze twarz na cała ulice.

Co mi przyszło na starość!:sick:

Przesiadłam sobie w kuchni z herbatka, wzięłam kartkę i długopis i zaczęłam robić listę gości na parapetówkę :)

Wiem, że jeszcze nie pora bo warunki tam polowe , ale to dla mnie wielka radocha, że wreszcie mam gdzie i co oblewać.

Wyszło mi jak na razie 26 osób a na pewno ktoś mi się jeszcze przypomni.

Mam nadzieje, ze.wpadniecie :)

Kto jeszcze jest chętny? :-)

u mnie trauma rowerowa na szczęście przeszła po kilku miesiącach.

Pięknie sie wypierdoliłam jadąc ponad 30km/h, kolanem sunęłam po asfalcie przez kilka metrów, myślałam, że krater na koranie na stałe mi zostanie, goiło sie chyba ze 2 miesiące. brrrr.

na rower wsiąde, ale wieczorem, kiedy nie widać dobrze dziur na drodze w życiu nie pojadę :sick:

u mnie trauma rowerowa na szczęście przeszła po kilku miesiącach.

Pięknie sie wypierdoliłam jadąc ponad 30km/h, kolanem sunęłam po asfalcie przez kilka metrów, myślałam, że krater na koranie na stałe mi zostanie, goiło sie chyba ze 2 miesiące. brrrr.

na rower wsiąde, ale wieczorem, kiedy nie widać dobrze dziur na drodze w życiu nie pojadę :sick:

Emilka :hug: :sick:

Jeszcze w starym domu to było, jak nasze psy w ogrodzie staranowały mnie pędząc do mnie z góry, wyleciałam kilka metrów do góry, spadłam na stopę, straciłam przytomność.

Noga poszła w gips od kostki do uda, a dom piętrowy i ja w nim sama gdy mąż był w pracy.

W dół na dupie po schodach zjeżdżałam.

Do góry pomalutku o kulach nauczyłam się wchodzić, ale nic sobie nie przyniosłam np. kawy w kubku.

Najlepsze że 3 dni po ściągnięciu gipsu spadłam z tych cholernych schodów, leciałam w dół i prosiłam opatrzność, żeby tylko nie ta noga znowu.

Na szczęście skończyło się wielkim kompromitującym krwiakiem na tyłku. Był tak wielki, że na lampy musiałam jeździć żeby się wchłonął.

Jessuuu Pusia - aż gips?? :o wygrałaś kumulacje prawdziwą pecha :sick:.

No gips, bo to ta sama noga, którą 3 lata wcześniej złamałam, gdy byłam z dzieckiem w sanatorium w Karpaczu.

a schodów bardzo się boję, dlatego kombinuję co by zrobić, żeby były jak najmniej śliskie...

Te nasze schody były fatalne, bardzo strome i bez poręczy.

Za to koty miały frajdę, uwielbiały gonitwy całym stadem uskuteczniać góra - dół, jak mustangi :lol2:

Mari opowiadaj jakie zmiany wprowadzasz na górze, bo jednego pokoju Wam brakuję dla dzieciaków i waszej sypialni, Ciekawa jestem jak to rozwiążesz i jakie roboty idą na początek.... aaaaa super że to będzie w końcu realna robota, realna demolka i realne wykańczanie a nie gdybanie jak przez ostatnie x la.