marimag 21.06.2016 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Chyba jednak tak:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2016 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Ja mam w podatku 3 składowe: podatek rolny (43 zł), podatek za dom (173,60 zł) i podatek za grunt pod domem (117,60 zł). Całość 334 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 O pestka ! No to czemu ja mam tak drogo, psia jego mać ? Dziś po raz pierwszy od ponad 20 lat wsiadłam na rower:bash: Boje się na tym ustrojstwie jeździć bo mam powypadkową traumę. Jazda do przodu idzie mi gładko ale zakręty to już czarna magia. Boje się Obiecałam dzieciom, ze jak już się przeprowadzimy to będę z nimi jeździła na wycieczki do lasu bo jak na razie 5 rowerów goni szalony pączek i drze twarz na cała ulice. Co mi przyszło na starość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 21.06.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Mari, trzeba poćwiczyć. Ja jak pierwszy raz wsiadłam na rower po wieloletniej przerwie to też z duszą na ramieniu xD Ale spoko, tego się nie zapomina, tylko najwyżej można trochę zardzewieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 To prawda. Gdy jeździłam to czułam jak rdza mi odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Przesiadłam sobie w kuchni z herbatka, wzięłam kartkę i długopis i zaczęłam robić listę gości na parapetówkę Wiem, że jeszcze nie pora bo warunki tam polowe , ale to dla mnie wielka radocha, że wreszcie mam gdzie i co oblewać. Wyszło mi jak na razie 26 osób a na pewno ktoś mi się jeszcze przypomni. Mam nadzieje, ze.wpadniecie Kto jeszcze jest chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.06.2016 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Lista gości na parapetówkę Nigdy nie przestaniesz mnie zaskakiwać Rowerową traumę też mam, która polega na tym, że nie umiem puścić kierownicy, żeby zasygnalizować że skręcam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 u mnie trauma rowerowa na szczęście przeszła po kilku miesiącach. Pięknie sie wypierdoliłam jadąc ponad 30km/h, kolanem sunęłam po asfalcie przez kilka metrów, myślałam, że krater na koranie na stałe mi zostanie, goiło sie chyba ze 2 miesiące. brrrr. na rower wsiąde, ale wieczorem, kiedy nie widać dobrze dziur na drodze w życiu nie pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.06.2016 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 u mnie trauma rowerowa na szczęście przeszła po kilku miesiącach. Pięknie sie wypierdoliłam jadąc ponad 30km/h, kolanem sunęłam po asfalcie przez kilka metrów, myślałam, że krater na koranie na stałe mi zostanie, goiło sie chyba ze 2 miesiące. brrrr. na rower wsiąde, ale wieczorem, kiedy nie widać dobrze dziur na drodze w życiu nie pojadę Emilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 dlatego dobrze mieć parterowy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.06.2016 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 dlatego dobrze mieć parterowy dom Czekaj bo nie łapię?? Że po upadku kolana tak bolą, że po schodach nie da się wejść?? Dziś gumeczek nie zakładałam, ale coś mi się jednak z głowa dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 nom przez tydzień ciężko było nawet po płaskim się przemieszczać mój mąż za to co średnio 4 razy w miesiącu ma skręconą kostkę też po schodach nie wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 kurna ile czasu można forum naprawiać, może oleli i nie zamierzają nic z tym robić/???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.06.2016 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Jeszcze w starym domu to było, jak nasze psy w ogrodzie staranowały mnie pędząc do mnie z góry, wyleciałam kilka metrów do góry, spadłam na stopę, straciłam przytomność.Noga poszła w gips od kostki do uda, a dom piętrowy i ja w nim sama gdy mąż był w pracy.W dół na dupie po schodach zjeżdżałam.Do góry pomalutku o kulach nauczyłam się wchodzić, ale nic sobie nie przyniosłam np. kawy w kubku. Najlepsze że 3 dni po ściągnięciu gipsu spadłam z tych cholernych schodów, leciałam w dół i prosiłam opatrzność, żeby tylko nie ta noga znowu.Na szczęście skończyło się wielkim kompromitującym krwiakiem na tyłku. Był tak wielki, że na lampy musiałam jeździć żeby się wchłonął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.06.2016 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 kurna ile czasu można forum naprawiać, może oleli i nie zamierzają nic z tym robić/???? Wiadomość od redakcji brzmiała: "cierpliwości, robią". Przyzwyczaiłam się już do braku powiadomień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Jessuuu Pusia - aż gips?? wygrałaś kumulacje prawdziwą pecha mąż też na dupsku po schodach się przemieszcza - bo mamy jedyną czynną łazienkę na górze a schodów bardzo się boję, dlatego kombinuję co by zrobić, żeby były jak najmniej śliskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.06.2016 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Jessuuu Pusia - aż gips?? wygrałaś kumulacje prawdziwą pecha . No gips, bo to ta sama noga, którą 3 lata wcześniej złamałam, gdy byłam z dzieckiem w sanatorium w Karpaczu. a schodów bardzo się boję, dlatego kombinuję co by zrobić, żeby były jak najmniej śliskie... Te nasze schody były fatalne, bardzo strome i bez poręczy. Za to koty miały frajdę, uwielbiały gonitwy całym stadem uskuteczniać góra - dół, jak mustangi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 na moich schodach koty uwielbiają spać, czasem kilka sztuk na raz i trzeba slalomem między nimi chodzić jak będą kamienne chyba nie będą ich tak oblegać, no chyba, że dam podłogówkę pod nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Mari opowiadaj jakie zmiany wprowadzasz na górze, bo jednego pokoju Wam brakuję dla dzieciaków i waszej sypialni, Ciekawa jestem jak to rozwiążesz i jakie roboty idą na początek.... aaaaa super że to będzie w końcu realna robota, realna demolka i realne wykańczanie a nie gdybanie jak przez ostatnie x la. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 A ja głupia bałam się ze będziecie się nabijać z mojej traumy a tu proszę...dom wariatów:lol2: Co wy wiecie o złamaniach:)Miałam te przyjemność 11 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts